Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

току що, BMW Маниак написа:

...Ей хич не им вярвай ако те хвали, големи симулаторки са!...

Е, на мен го кажи. Ти го таковаш, то та целува. 

И кат я питаш ''Вътре лий''

Тя ти казва ''Не''.

''Ми то и отвънка го нема'' - викам аз...

И тогива става халифакс. Синджира са връща, козата я нема :speak:

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 365,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
Тос у леу сваля ли я? Ко съй напънал?

Тоз у лево си търси боя и ако не размисли ще го запозная със Скалата да му играе две бухалки по краруната. Мъчи се да мъти водата ама не върви !

Sent from my iPhone using Tapatalk

преди 2 минути, BMW Маниак написа:

...Тоз у лево си търси боя и ако не размисли ще го запозная със Скалата да му играе две бухалки по краруната...

Аз сум бедно мунче. Дай на мене 100 долАра :begging:и шгу напрайм на Русенско варено.

Аз сум бедно мунче. Дай на мене 100 долАра :begging:и шгу напрайм на Русенско варено.

За пастет какъв в ценоразписа ?

Без значение, гоним ниски цени ?

Скала да то съ пофаля. Бониемката не издържа и ми пиши на руски

idisuda

Сигурно някой руснак я сваля и го е питала!

Хм... Абе лигавиме се ние тук, ма ку знайш по ''онуй'' време ква цифра са ми предлагали да затрия човек. Обаче аз в истински живот (не тук форумния ) не съм такъв човек. Аз затуй  напуснах ''онези'',  щото реших, че пред парите ми е по-важно да си запазя достойнството (доколкото го имах) и предпочетох да живея ''нормално'' (каквото и да значеше това за мене по онуй време), отколкото да свърша кат некои мои ''колеги'' в некоя канавка.Да- аз ги напуснах, каквото и да ми костваше това. Знаех цената и риска, които поемам, но въпреки това го направих. Винаги съм съм бил опак човек и сега съм такъв. Затуй и имам много ''почитатели'', както и такива, които ме мразят заради опърничавостта ми. Това хем ми е помагало (говоря по настоящем в работата-другото за мен е минало), хем ми е пречило, но аз съм си аз и никога няма да се изкилиферча заради некакви си финикийски знаци. Пари се печелят и се харчат. Обаче живот се не купува!

Ми не знам що ти споделих това, ма нема и значение. Просто в лиготиите си си спомних пак некои неща.

Ае лека вечер от мен, че кокун пуснал климатика в спалнята и требва да я позагъна, че дан настине...

току що, Реджеп Иведик написа:

Ин ракия веритас

Ни пузна ефенди. Таа вечер съм омуал само кило тиквички с кисело млекце, копър и чесън и почти една голема диня. Пил съм литър, литър и половина студена минерална вода и туй то. 

Мислех, че ме познаваш по-добре. Аз моа си казвам некои неща и без да съм нашльокан. Не ми треба да съм опукан, че да си развържа езика кат некои индивиди тука. 

Просто тъй мий дошло отвътре.

пп. Дори във форума никога не лъжа. Който иска да ми вярва, който не иска-негова си раута. Кога са лигавя са лигавя, кога си казвам истината си я казвам.

А бакалъм.

преди 1 минута, _Alex&Vanko_ написа:

Бени я няма тази вечер?

Покани я на боулинг Ванка.

преди 1 час, _Alex&Vanko_ написа:

Ти пък кой си Захариев?

Как ги познавате тези, които са един и същи човек, а се явяват тука под няколко различни маски. Захариев да не би да е някой стар познат?

преди 1 час, skalata_73 написа:

Ни пузна ефенди. Таа вечер съм омуал само кило тиквички с кисело млекце, копър и чесън и почти една голема диня. Пил съм литър, литър и половина студена минерална вода и туй то. 

Мислех, че ме познаваш по-добре. Аз моа си казвам некои неща и без да съм нашльокан. Не ми треба да съм опукан, че да си развържа езика кат некои индивиди тука. 

Просто тъй мий дошло отвътре.

пп. Дори във форума никога не лъжа. Който иска да ми вярва, който не иска-негова си раута. Кога са лигавя са лигавя, кога си казвам истината си я казвам.

А бакалъм.

Ти мене уважааш ли ма...?

Понеже спомена някои индивиди, без да казваш конкретни имена, ще ти кажа само едно нещо - Не ти вярвам, че си си развързал езика.

Аз в момента съм на бутилка вино, и съм свеж, като репичка. Снощи съм си лафил с една рецепционистка в Туристическия в Плевен до 4 сутринта и съм станал в 8.

Свършил съм си работата в Плевен и съм хванал автобуса за София, ходих да пазарувам, да си направя рахат и да хапна, и все още съм толкова свеж, а ти ми обяснявай, колко си честен.

Без лоши чувства - аз съм русенец по душа и образование и т.н.

• Автор

10492340_768175089870900_428791519972917

Добро утро!

преди 4 часа, momolord написа:

Без лоши чувства - аз съм русенец по душа и образование и т.н.

Споко ве, пиши си квото искаш за мене. Дума дупка не прави дет са вика. Чувствата ги остави за мадамата. Ся кат не ми верваш ко да напрая.

пп.То и аз си легнах към 1 и станах в 5 часа сабалян да потърча до Левента и съм свеж.

Инак а добрутро на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета.

преди 2 часа, momolord написа:

Аз в момента съм на бутилка вино, и съм свеж, като репичка.

преди 2 часа, momolord написа:

аз съм русенец по душа и образование и т.н.

8 ми клас ? Я кажи ко пишиши на етикета на бутилката ?

ко прайте ремсисти

:thumbelina:

преди 9 минути, skalata_73 написа:

Някои мислят логически, други стратегически, трети изобщо не мислят!

Но когото каквото му се удава.

• Автор
преди 9 минути, skalata_73 написа:

240px-Chamomile@original_size.jpg

:D

преди 1 минута, jhoro написа:

240px-Chamomile@original_size.jpg

преди 13 минути, jhoro написа:

и всеки да си знай предназначението

:D

преди 33 минути, skalata_73 написа:

А други мислят с оная си работа.
Скала не излезели някоя авантюристка в цеха ? Някоя несъразмерна с малко Д и дълги крака ?

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.