Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

преди 1 минута, Collins написа:

Що стаа бре, идиотчета? Яз пак изпущих 10 страници...мъ мързи дъ чътъ

ооо ремсист наш стар боен другарю де одиш

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 365,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, haidukpikaso написа:

ъъъ той не ли нов

:eek:

Не го знам, па и не ма интересува. Ма са беше направил на обиден на Разгонения пръч и уж ша напускал.

Ша напуска чушки. те таквиз де напускат не моеш да земеш думата от тях:D

Аз ставам да бачкам, вие си спамете. И дан сте посмели да напуснете :D

току що, skalata_73 написа:

Не го знам, па и не ма интересува. Ма са беше направил на обиден на Разгонения пръч и уж ша напускал.

Ша напуска чушки. те таквиз де напускат не моеш да земеш думата от тях:D

Аз ставам да бачкам, вие си спамете. И дан сте посмели да напуснете :D

стоим ни бой съ - за голяма мъка на душманите хахаха

Пий ино анасоново лекарство за корем

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 18 минути, haidukpikaso написа:

ооо ремсист наш стар боен другарю де одиш

Одим... Работим, спим, ядем...натам са сещате.. Па и шофер реших да стана, че то си е крайно време :D

преди 29 минути, Collins написа:

Одим... Работим, спим, ядем...натам са сещате.. Па и шофер реших да стана, че то си е крайно време :D

никога не е късно - да станиш за резил - та ни бой съ

:P

майтап уе, то шофер убу ша станиш ма колко идиоти има по пътищата па у гоуемото селу па как са и кара....

аз що продадох количката мислиш щот неам нерви с луди да са разпраям де мигач не знаят ко е сигур мислят че нощна лампичка

нема забрая един де му свиря отзад щот са чудя на де ша оди а той отвътре ми сочи с ръце надясно

:lol6:

Че ги виим.. Бе не ми е непозната софия, от към транспортна обстановка... Просто досега или мотор или коуеуото.. Ма на четири гуми не съм карал...само возил. Та наясно съм що за идиоти има :clown:

преди 28 минути, Collins написа:

Че ги виим.. Бе не ми е непозната софия, от към транспортна обстановка... Просто досега или мотор или коуеуото.. Ма на четири гуми не съм карал...само возил. Та наясно съм що за идиоти има :clown:

мноооого идиоти мнооооооого

пренасели се убавата ни София да не говорим че не е направена да побере толкоз МПС-та барабар с идиотите им

преди 14 минути, haidukpikaso написа:

пренасели се убавата ни София да не говорим че не е направена да побере толкоз МПС-та барабар с идиотите им

Ти излизаш ли понякога от боксониерата си че толкова си засегната от пренаселената София и трафика й ? България е свободна страна за предвижване и софийското жителство отпадна много отдавна. Всеки си живее де му е кеф. Няма как със застарелия си манталитет да налагаш правила и да казваш кой къде да живее.

преди 23 минути, haidukpikaso написа:

Абе ... виждали сте много коли. Но за идиотите си права - един идиот на пътя се равнява на едно торнадо + две земетресения + един Исландски вулкан. Едновременно.

преди 1 минута, jhoro написа:

Абе ... виждали сте много коли.

Аз отдавна не съм виждал много коли и хич не ми трябва. За това се набутах на село де хората идват да си почиват обикновено през отпуските си.
Но за протокола Жорка съм виждал много коли и съм стоял с часове във задръствания, много омразно и скучно занимание е! Просто не е за мен, обичам пусти и широки пътища, може и да не са широки ама да са пусти.

преди 11 минути, jhoro написа:

Абе ... виждали сте много коли. Но за идиотите си права - един идиот на пътя се равнява на едно торнадо + две земетресения + един Исландски вулкан. Едновременно.

ми само идиот не знае за кво служат мигачи, аварийни

зер сме ясновидци да знайм де аджеба на майната си ще оди

току що, haidukpikaso написа:

ми само идиот не знае за кво служат мигачи, аварийни

зер сме ясновидци да знайм де аджеба на майната си ще оди

Като каза "аварийни", че ме сети.

При включени "аварийни" - един сладур ме удари отзад. После ми каза - "Беше пуснал и двата мигача - не знам накъде ще завиваш ??? " :ohmy:

преди 2 минути, jhoro написа:

При включени "аварийни" - един сладур ме удари отзад. После ми каза - "Беше пуснал и двата мигача - не знам накъде ще завиваш ??? " :ohmy:

тоя уникум идиот хаха двата мигача светят ко стаа

:lol6:

ти мани ама май и не могат да четат тия бе - преди няколко дни една позната му напука гумите на някъв де паркирал пред гаража й - те не види ли че гараж и не се паркира там

фанала такси с такси се прибрала и аре и четирите гуми му спукала вечерта, брау, тъй са прай

току що, jhoro написа:

Много сте се изнежили в тази Европа. Просто си нямате на идея какво е да ти се появят в обсега на фаровете стадо крави на платен път докато си караш с 200 и почнеш да ги вземаш на зиг заг с abs или да ти излезе изплашен кон на пътя. А мотори, коли и камиони  без габарити колкото искаш.
Народа е казал ако те е страх от мечки не оди в гората.

С риск да ме нападнете ама в Сф си се кара с голям кеф.Дори да си без предимство втория или най-много третия от колоната ще те пропусне.За мен си е тип топ шофирането в Сф.Я идете в париж или барселона карат като дебили и няма те пуснат може да стоиш и три часа но докато не мине колоната на тея с предимството никой нема те пусне.Преди десетина години карах такси в сф е за три години не съм брал ядове с никой...е случва се на всеки да забрави мигач но интуиктивно се подразбира накъде ще завие.

преди 8 минути, Me4oPyx написа:

С риск да ме нападнете ама в Сф си се кара с голям кеф.Дори да си без предимство втория или най-много третия от колоната ще те пропусне.За мен си е тип топ шофирането в Сф.Я идете в париж или барселона карат като дебили и няма те пуснат може да стоиш и три часа но докато не мине колоната на тея с предимството никой нема те пусне.Преди десетина години карах такси в сф е за три години не съм брал ядове с никой...е случва се на всеки да забрави мигач но интуиктивно се подразбира накъде ще завие.

щото и ти си от тая камара карам де си искам и как си знам

то си има правилник - кола с интуиция не се кара освен ако не си Белжо с ясновидски способности

Кара се като се съобразяваш с пътната обстановка :) Просто споделих мнение, че такъв тип шофиране по-ми харесва.Просто в сф адреналина ми се вдига и ми прави удоволствие.Вчера се върнах от Берлин е там разтоварвах на центъра и понеже не бях спал докато стигна до там , е в града щях да заспя от дремане по сфетофари и кръстовища.

А бе с две думи съвета ми към начинаещите е да карат така, както карат околните, ако вземеш да гледаш знаци и маркировки в сф най-много да направиш някоя беля.:)

Редактирано от Me4oPyx (преглед на промените)

преди 3 часа, skalata_73 написа:

Разгонения пръч

Разгонения Пръч е Милко Калайджиев, дет се много знайш

преди 3 часа, ExaFlop написа:

Пий ино анасоново лекарство за корем

Ф анасон с лятото

Разгонения Пръч е Милко Калайджиев, дет се много знайш

Чий пръч си знаехме, ама га са разгони - туй ни гу разбраФ.

Sent from my Vodafone 890N using Tapatalk

Кво прайте бре артабози? Водата на Балчик направо чай - морето ви праща поздрави ;)

На връщане минах през една голяма дупка и си прехапах езика -що псувни изяде Лилето Павлова за тия винетки..

Сега правя салатката, и ще дезинфекцирам прехапания език с една малка гроздова :) Наздраве!

Sent from my Benefon http://www.mobilgyujtemeny.hu/picture.php?f=1&front=mobile/benefon/delta/front.jpg   using Tapatalk

Ииии, т'ва (с външните антени) навремето ини момци го ползваха за почистване на уши...

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 21 часа, BMW Маниак написа:

Аз пак последен научавам.Не ме покани на юбилея това момче!

Кой има рожден ден бре? Кой прави юбилей? Изтървал съм пенсионерския купон..

преди 20 часа, Aragorn(Elesar) написа:

Кооооо става тука, е маниаци :):)

Ко да става - на моренце одим, ракийка пийваме, студена биричка с цаца...Тука е така :)

преди 8 часа, haidukpikaso написа:

време е да правим шопската :P

Айде - от тебе салатата от мене ракията :P

преди 2 минути, ExaFlop написа:

Ииии, т'ва (с външните антени) навремето ини момци го ползваха за почистване на уши...

Туй нещо го имах 1999 година, и кат го закачах на колана, смъкваше ми панталона. ;)

преди 1 минута, Богатир написа:

Кво прайте бре артабози? Водата на Балчик направо чай - морето ви праща поздрави ;)

На връщане минах през една голяма дупка и си прехапах езика -що псувни изяде Лилето Павлова за тия винетки..

Сега правя салатката, и ще дезинфекцирам прехапания език с една малка гроздова :) Наздраве!

Sent from my Benefon http://www.mobilgyujtemeny.hu/picture.php?f=1&front=mobile/benefon/delta/front.jpg   using Tapatalk

ко прайм - кот си прайм уе - нервим душманите

па ти дръж си го и чая и опикания гьол, аз на такоз мероприятие не стъпвам, ужасттт

:get out:

гроздовата дай наздраве :drunk:

bqlo-domashno-wine.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.