Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Сякаш ща карат да купайш

По е добре, отколкото да са занимаваш глупаци, ма...съдба.

Ади оставям ва и...умната.

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 365,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бах мамаму как върви тъз Поморийска не е истинаhttp://www.vbox7.com/play:5a4e019d&p=playlist&id=2160446&order=date

Сичко може да е 6 ако не се намесва милицията

Редактирано от bobi iordanov (преглед на промените)

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Бе да ви дам аз по една мутика и да купайти на нивата. На Ванко и Драганко 2 мутики, щот е двама.

Ше ги счупи:D

току-що, Лин написа:

Добро утро

душче, кафенце и е време за малко бизнес вече 

Ше те изпапкам:P

добро утро идиотчета успешна седмица

:cool:

159f7f3b6a3b2311ab075fe0b7d976ad_L.jpg

... пък аз пак съм отпуска :clap: много хубаво спах. Сънувах, че бера ягоди ... в Доминикана (шегувам се) После, че съм на един плаж със скали, и бях сякаш като от реклама и клип. Отстрани заснета, се гмурках и се виждах как съм на дълбоко. А един приятел стоеше на брега и с горчивина ми каза, че съм си пропиляла живота напразно, защото не съм срещнала точния човек за мен :( Стана ми тъжно и се събудих. Но чувството беше хубаво. На някакво спокойствие, че на някой му пука и го е грежа ...

... и ако обичате, не разсъждавайте много за имагинерни неща като "смисъла на живота". Това го оставете на хората, които всичко останало им е наред.

Сега е момента да започна и аз да търча... отивам, после ме чака баничка със сок от сини сливи (като от компот)- много е освежаващо! сладко-кисело, каквото обичам на вкус :)

преди 14 часа, мо_хи_ни написа:

Абе,… вий сте некви късогледи фтоя форум!  Не се прави сех с тяло, чиято душа не ти иде да погалиш. 

... страшно ми приличаш на един човек от друг форум - Хъкълбери. Стилът на писане и въобще на мислене дори. Определени изречения просто да са запомнени и да се използват, разбирам, но то е като да си същия човек. С тази разлика, че той се представяше за мъж и ... по-мъжки пишеше.

Определено ми е интересен "случая", защото има вероятност да не сте един и същ човек, но тогава сте близнаци разнояйчни, но с едно съзнание или половинки- хъм. 

Какво мислиш, за това мое наблюдение?

... особено подчертания по-горе израз, той често го повтаряше ...

преди 7 часа, topkek написа:

Ако съм момиче и ме поздравят с това, ще си продам всичката козметика и ще отида да се оженя за поздравителя. 

А, ако си момче, с какво, ако те поздравят би си продал конзолата или компа, за да отидеш и да се ожениш за поздравителката?

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 17 минути, Maleficient написа:

... и ако обичате, не разсъждавайте много за имагинерни неща като "смисъла на живота". Това го оставете на хората, които всичко останало им е наред.

после ме чака баничка със сок от сини сливи (като от компот)- много е освежаващо! сладко-кисело, каквото обичам на вкус :)

за другите ни знам ама аз ще правя двубуквени пътечки, пирамиди, осмоъгълници, вретена, двойни стъпки, хвърчила...

:min01:

и дай малко сок стига са скръндзи - да ми доди музата

:P

... не сок, песничка ти пращам на едни мои любими сладури :) спорна ти :mark:

преди 1 минута, Maleficient написа:

... не сок, песничка ти пращам на едни мои любими сладури :) спорна ти :mark:

а те така, мерси

:cool:

че са смей цяла сутрин Корел-а с мене чуди са ко ша прая викам кат за начало ша рисуваме кръгчета

:lol6:

преди 30 минути, haidukpikaso написа:

че са смей цяла сутрин Корел-а с мене чуди са ко ша прая викам кат за начало ша рисуваме кръгчета

:lol6:

И той кво? Рисува елипси? Или квадратчета.

Добро утро

преди 1 минута, ExaFlop написа:

И той кво? Рисува елипси? Или квадратчета.

мдам и елипси и квадратчета рисува

:)

тъй добре ли е

untitledJPG8d68Ur9.jpg

Кви са тия тикви горе в дясно (с буквите) :) 
Много е вероятно да е от драйвър на видеото.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 3 минути, ExaFlop написа:

Кви са тия тикви горе в дясно (с буквите) :) 
Много е вероятно да е от драйвър на видеото.

кви тикви

:eek:

Кръгчетата около буквите на ДВУБУКВЕНИ ПЪТЕЧКИ. Или е търсен ефект на заоблени квадрати

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 8 минути, ExaFlop написа:

Кръгчетата около буквите на ДВУБУКВЕНИ ПЪТЕЧКИ. Или е търсен ефект на заоблени квадрати

хах тикви а, квадратчета са иначе ама мачкани в четирите ъгълина и заобляни и готоу - тикви

:P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.