Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

Ас пак са цанбурнаф

Бийне, карай си на английски. И бистуй на български нищо ни ти разбирах

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 365k
  • Създадено
  • Последен отговор

14192794_1240132706029394_28074299147229

Намалете си звука!

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 12 часа, bobi iordanov написа:

Поздрав за California:)

Мерси

Какво става ? Много е жега :emoji_smiley-04:

току-що, Реджеп Иведик написа:

Цъмбурни са !!!

С най-голямо удоволствие

преди 35 минути, skalata_73 написа:

Светльо Митев! Ти ли си ве?

... на Витков това ли му е фамилията?

И не ме оставя намира притеснението като прочета "екзистенциален" ... оглеждам се за някой самоубиец или някакво много тегаво Битие, което се приближава със страшна сила и ще ни смаже :(

СкалЪ, съжалявам, че от мен трябва да го разбереш, но си предразположен към зависимости. Първо към шампанско, а сега и към миди ... трябва по някакъв начин да систематизираш знанията в теория, и да предоставиш на нашето внимание, каква е ползата и вредата от шампанското Без сълзи.

След това, да ми отговориш, защото някои се отнесоха много ... незаслужено безпардонно, и не ми отговориха на важният за мен въпрос: По Дунав пускат ли корабчета за туристи, щото имам желание към края на седмицата да отскоча до Русито, да видя леля и първия братчед :) ама ми се вози и на корабче ...

преди 3 минути, Maleficient написа:

шампанското Без сълзи

но с ягодки и със смИтана.

преди 57 минути, Реджеп Иведик написа:

Ас пак са цанбурнаф

Бийне, карай си на английски. И бистуй на български нищо ни ти разбирах

... как е акваУната по дъното? Мидити, рапанити, рачешкото? 

Калкани много обичам! Много са вкусни :) преди едни батковци ни носеха, но най-яко беше като изпиеха пет водки как влизаха в бурно море ... изтръпвах! Никога не бих станала жена на моряк ... струва ми се много стресиращо да го мислиш, и нищо да не можеш да направиш, ако нещо му се случи :(

Аз почнах да броя до десет и се отказах да пиша!
п.п. може ли нито един музикален поздрав да няма от толкова мъжка аудитория за "душата" на темата!!!

преди 3 минути, Maleficient написа:

Никога не бих станала жена на моряк ... струва ми се много стресиращо да го мислиш, и нищо да не можеш да направиш, ако нещо му се случи :(

Друго си е да си милионерска съпруга!
п.п. да не се бърка с милиционерска.

преди 2 минути, Maleficient написа:

но най-яко беше като изпиеха пет водки как влизаха в бурно море ... изтръпвах!

Дубре ни си ма зела мене. Аз съм влизал на Шкорпиловци на толкоз големи вълни, че чак облизват дюните че и оттатък. Ма не с кораб, ми с бански. Ми на Романтика у каква тунджа съм влизал да плувам. Толкоз мий акъла.

преди 2 минути, BMW Маниак написа:

п.п. може ли нито един музикален поздрав да няма от толкова мъжка аудитория за "душата" на темата!!!

Е, 'хади, де, младежо! ПАри нема - действай!

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ма не с кораб

а с кора.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Дубре ни си ма зела мене. Аз съм влизал на Шкорпиловци на толкоз големи вълни, че чак облизват дюните че и оттатък. Ма не с кораб, ми с бански. Ми на Романтика у каква тунджа съм влизал да плувам. Толкоз мий акъла.

... абе аз за акъла нищо не казвам, защото всъщност подобна "лудост" е интересна, но какво й е на Мимето ( тя е жената на Венци- много готин луд, с такова неагресивно пиянство) не ми се мисли! Тя си го обича де, щото пък много готино се държи с нея. Веднъж не чух да й повиши тон ... както и да е.
"Тунджа" това някакво нарицателно ли е? щото няма ми обиждаш родната река ;)

току-що, ExaFlop написа:

Е, 'хади, де, младежо! ПАри нема - действай!

Убихте се да поздравявате Калифорня а енигнатичката я отсвирихте !!! Може ли такива работи ?
Това са баш сигански работи.
Хайде аз ще я свърша тази работа щом ви е толкова сложна.

преди 10 минути, BMW Маниак написа:

Друго си е да си милионерска съпруга!
п.п. да не се бърка с милиционерска.

... ти, сега докога ще мрънкаш за това броене? Ми не брой като не ти харесва. Не си малък. Прави и пиши каквото искаш, но не се сърди на отговорите тогава :( и не мога да те разбера понякога ... като ти е интересно с агнешкото бъди с него и обръщай внимание на същото, ако искаш друго, макар и неизвестно ще трябва да се постараеш повеКе :)

Его, те - младежът си е младеж - изпълнява тутакси кат комсомолско поръчение.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 1 минута, Maleficient написа:

"Тунджа" това някакво нарицателно ли е

Нарицателно ми. Тунджа означава буйна. Има турско име, кръщават така момичета. На реката оттам и идва името.

Добър следобед на всички (:
Екс,благодаря за съвета относно линковете!
Кво става с тоя форум-някакво Лори го е налазило здраво :ohmy:

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Нарицателно ми. Тунджа означава буйна. Има турско име, кръщават така момичета. На реката оттам и идва името.

Това не го знаех. Благодаря ти :mark: ми значи си е и Орисия мойто... да не ми връзвате кусури на темперамента ;) 

току-що, Maleficient написа:

... ти, сега докога ще мрънкаш за това броене? Ми не брой като не ти харесва. Не си малък. Прави и пиши каквото искаш, но не се сърди на отговорите тогава :( и не мога да те разбера понякога ... като ти е интересно с агнешкото бъди с него и обръщай внимание на същото, ако искаш друго, макар и неизвестно ще трябва да се постараеш повеКе :)

Защо да мрънкам ! Ползвам съвета, ти ако знаеш какво ми беше на клавиатурата ...
Ама нали вече броя и видиш ли не пиша глупости. Ти вместо да ме стимулираш че съм в правия път пак ми се караш!!!

преди 1 минута, Лин написа:

Добих се от работа. Едно нещо трябва да се превърне в ресторант...

Ще викам за тебе. Долу нещото !!!

Да се превръща там ф ресторан и данзнай много

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.