Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

преди 2 минути, BMW Маниак написа:

Защо да мрънкам ! Ползвам съвета, ти ако знаеш какво ми беше на клавиатурата ...
Ама нали вече броя и видиш ли не пиша глупости. Ти вместо да ме стимулираш че съм в правия път пак ми се караш!!!

Ми всеки път отбелязваш, че броиш до десет. Ние вече това го знаем и с изключителен интерес четем осмислените ти мнения.

Как да те стимулирам? Преформулирай нещо, което си искал да напишеш, но преброявайки, би го изразил по-мило и възпитано, така че да се оцени усилието ти за толерантност, но не и някакъв вид лицемерие. Мерси :)  И, ако ти е по-лисно и приятно си мисли за мен :) щото съм на Нарцис-а близначката....

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 365k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, Maleficient написа:

щото съм на Нарцис-а близначката....

Я, у темата сме си имали Кала. :ph34r:

едно поздравче за всички в добро следобедно настроение :)

преди 2 минути, Maleficient написа:

И, ако ти е по-лисно и приятно си мисли за мен :) щото съм на Нарцис-а близначката....

Трябва да уточните бройката колко близнака сте понеже аз познавам поне стотина близнака на Нарциса, а с колко още ми предстой да се запозная !!! Фантазията ти е бедна.

Много мързелив следобед :agnes-sleeping:

преди 2 минути, California написа:

Много мързелив следобед :agnes-sleeping:

Днес да не си останала без "натрапници" ? Еми свали я малко тази летва де ..

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Днес да не си останала без "натрапници" ? Еми свали я малко тази летва де ..

Малко подигравателен тон долавям, а и едното няма нищо общо с другото

преди 10 минути, BMW Маниак написа:

Трябва да уточните бройката колко близнака сте понеже аз познавам поне стотина близнака на Нарциса, а с колко още ми предстой да се запозная !!! Фантазията ти е бедна.

това не ти се получи. Пробвай пак. Иронията не е за всеки. То си е цяла наУка почти- майевтика му се казва :) 

Ако не харесваш нарциси, си кажи докато е време ... :( а аз бански и летни роклички започнах да си избирам за пътуването до Доминикана , но ... ще ги прибера, ако се разсъхне работата ... ще споделя с някоя приятелка, ще поплача, ще хапна сладолед и шоколад и ще ми мине ...

току-що, California написа:

Малко подигравателен тон долавям, а и едното няма нищо общо с другото

Не ми обръщай внимание, може да съм пропуснал да преброя до десет!
Не е подигравателен тона! Защо така си го приела? Надявам се след малко да се появят. Ти все пак имаш един много силен коз да не забравяме, ... младостта !

Не ми обръщай внимание, може да съм пропуснал да преброя до десет!
Не е подигравателен тона! Защо така си го приела? Надявам се след малко да се появят. Ти все пак имаш един много силен коз да не забравяме, ... младостта !

Не е нужно някой да е тук или да го няма, за да ми е мързеливо. Явно ти оная вечер не си ме разбрал както трбява

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 3 минути, Maleficient написа:

Ако не харесваш нарциси, си кажи докато е време ...

Оооо аз съм специалист по тия нарциски болести!

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

Ще викам за тебе. Долу нещото !!!

Да се превръща там ф ресторан и данзнай много

ще се

ама много нерви, много нещо

айде, пък като ти изскочи нещо и на теб, аз ще викам за теб тогава :biggrin:

преди 2 минути, California написа:

Не е нужно някой да е тук или да го няма, за да ми е мързеливо. Явно ти оная вечер не си ме разбрал както трбява

Отдавна съм спрял да се опитвам да разбирам жените. Кимвам само одобрително с глава и продължавам да задълбавам по моята част.

Дай да сменим темата!
Я ми кажи как си облечена днес?

Отдавна съм спрял да се опитвам да разбирам жените. Кимвам само одобрително с глава и продължавам да задълбавам по моята част.

Дай да сменим темата!
Я ми кажи как си облечена днес?

Това пак ли е част от подигравателния тон ? :D 

преди 4 минути, California написа:

Това пак ли е част от подигравателния тон ? :D 

Не знам в каква посока да обърна разговора за да те убедя че не ми е подигравателен тона.
На whatsapp съм по убедителен понеже мога и сърца да изпращам (разбити на две части) ако още си мислиш че ми е подигравателен тона дай ми номера си да те разубедя.
pls или por favor

Не знам в каква посока да обърна разговора за да те убедя че не ми е подигравателен тона.
На whatsapp съм по убедителен понеже мога и сърца да изпращам (разбити на две части) ако още си мислиш че ми е подигравателен тона дай ми номера си да те разубедя.
pls или por favor

Номера не си го давам на никой :no-no:

преди 4 минути, California написа:

Номера не си го давам на никой :no-no:

Жалко !!!
Тогава за какво ти е като не го даваш ?

Редактирано от BMW Маниак
Двоен пост! (преглед на промените)

Жалко !!!
Тогава за какво ти е като не го даваш ?

Не го давам на никой просто така, както ти ги взимаш :D

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Виткоф Миткоф, той много има акъл да ги различи

Ти шса научиш дан са обаждаш кат не та питат :hit: Серсем. Ем ни знай, ем са обажда. Де ти е възпитанието? 

преди 1 час, Maleficient написа:

... на Витков това ли му е фамилията?

И не ме оставя намира притеснението като прочета "екзистенциален" ... оглеждам се за някой самоубиец или някакво много тегаво Битие, което се приближава със страшна сила и ще ни смаже :(

СкалЪ, съжалявам, че от мен трябва да го разбереш, но си предразположен към зависимости. Първо към шампанско, а сега и към миди ... трябва по някакъв начин да систематизираш знанията в теория, и да предоставиш на нашето внимание, каква е ползата и вредата от шампанското Без сълзи.

След това, да ми отговориш, защото някои се отнесоха много ... незаслужено безпардонно, и не ми отговориха на важният за мен въпрос: По Дунав пускат ли корабчета за туристи, щото имам желание към края на седмицата да отскоча до Русито, да видя леля и първия братчед :) ама ми се вози и на корабче ...

Бъркаш ги със Светослав Витков от  Хиподил. Тоя Митев беше от сценаристите на Слави. Той често използваше тъз дума ''екзистенциален'', ма поне е умен и знай за ко я ползва. Колкут до зависимостите-секи си има някаква. Кой да пий, кой да пиши по форуми, кой да са прай на умен. Аз си апвам кот ми са апва и пийвам кот ми са пийва и тва йе. Нашенски корабчета мисля няма вече по Дунав! Или поне не съм виждал. Има разни туристически, ма се некви ''чужденецки''. Требе да питаш гуглето дали има няква възможност да са полюшкаш по Дунав-а.

Аку няма корабче мое да отидеш на Текето да са повозиш на лебедите :P

преди 1 минута, California написа:

Не го давам на никой просто така, както ти ги взимаш :D

Това малко не го схванах, по точно частта " както ти ги взимаш" !!!
Да си дадеш телефонния номер през някакъв процес ли трябва да се мине? Може би на кастинг трябва да се явя или пак нямам шанс ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.