Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

Току що, haidukpikaso написа:

гладиш ли си връзката ти а ку не изгладена нема качиш са тука

9c0c783cf3c234350f955a8224dc4f3a.jpg

Мойта връзка я пазя още. Цялата е нашарена с подписи на съученици, та ми е скъпа. Имам и калпаче със "златен" лЪф.

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 364,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, skalata_73 написа:

Аз па ша кажа! 

ДО обяд пия кафе, после чай, после ракия, после пак кафе, пак чай, пак ракия....Накрая идвам у форума да са осЕра и си лягам!

Ае лека нощ и до нови срещи...

имаме тема за срането уе тука нема акаш

преди 1 минута, momolord написа:

Мойта връзка я пазя още. Цялата е нашарена с подписи на съученици, та ми е скъпа. Имам и калпаче със "златен" лЪф.

калпачето беше едно мекинко пуфкаво с лъфче мдаа

преди 5 минути, 121212 написа:

СкъуЪтъ мЪ кръстИ Шерлок............Сега умувам и се чудя!:question: Да се ''share-на'' ли,да се ''lock-на'' ли,или и двете:ohmy:

Хайде стига шашкънии за тази вечер!:no-no:

leka nost.jpeg

е в случая си логоут

лека Бийн

Утро кат утро, ден кат ден. За спамерите едно и също секи ден.

А добро да е!

И си прав, и не си праФ. Пък може и да си седнал.

А за спамерите - по две лопати. Кога копат - да ги сменят, че да почиват (лопатите).

Добър да е денят ви. В чисто субективен план.

PS. Да го ева тоя, дето е измислил автокоригиранего и автодовършването на думи. Шъ ми кай той, к'во искам да напиша.

преди 23 минути, jhoro написа:

PS. Да го ева тоя, дето е измислил автокоригиранего и автодовършването на думи. Шъ ми кай той, к'во искам да напиша.

canada.jpg

canada.jpg

Не туй ве - в предния пост, аз пиша "спамери" - то ми го поправя на "кламери" или "спомени"

добро утро идиотчета :P

have-a-nice-day-099_zpsd2a9qdva.gif

преди 23 часа, Deco^^ написа:

Не мога да разбера откъде знаеш в каква компания съм и какво пия и т.н... Смисъл...Какви неща говориш? :01:Ти къде си чак на някви острови ли къде беше и да ми говориш, че съм излизал само с момчета и съм пил някъв евтин алкохол?? :ohmy: Нито ме познаваш, знаеш само възраста ми...Ти нормален ли си? Какви глупости ми говориш? :D  Незнаеш нищо за мен и говориш някви неща, които незнам откъде ти дойдоха на ума? Незнам какъв ти е проблема и какво искаш от мен? Г*й ли ме изкарваш, или кво? :D  Нищо не знаеш за мен и не ме познаваш и ми говориш някви неща.. ? :emoji_smiley-02:

Внук съм на Ванга.

И моля ти се, не ми слагай думи в клавиатурата. Никога не съм те изкарвал Г*й !!! Как си го въобрази?

Както и да е, не сме се разбрали в превода. Аз имам нова приятелка да ти се пофаля. Ще я разваля най накрая тая магия де не мога да се оженя.

преди 44 минути, BMW Маниак написа:

Внук съм на Ванга.

И моля ти се, не ми слагай думи в клавиатурата. Никога не съм те изкарвал Г*й !!! Как си го въобрази?

Както и да е, не сме се разбрали в превода. Аз имам нова приятелка да ти се пофаля. Ще я разваля най накрая тая магия де не мога да се оженя.

Честито! :P Българка ли е? 

преди 1 минута, Deco^^ написа:

Ще стана строител да лепя плочки и аз :D  

Едно време кви дюлгери имаше. Бай Колю Фичев, няма чертеж, няма мертеж. Ма като е готов моста застава отдоле, и вика пускайте танковете !!!

преди 28 минути, Deco^^ написа:

Честито! :P Българка ли е? 

Циганка е, така ме е наказал Господ. Ама няма да ви я показвам че пак ще излезе че се хваля.
Само си напрегни въображението на тоя девствен плаж си визуализирай една мулатка по беличка още не навършила 20 години в която няма да се налага да влагаме средства в силикон или да разширяваме вратите на къщата за да може да прекарва през тях Д-то си. Много влюбена и си дърпа от сламка пиняколада директно приготвена в пресен ананас.

27091001165_2540836065_b.jpg

преди 18 часа, haidukpikaso написа:

е в случая си логоут

Вече съм ''standby'':DДобър ден на всички ''раздумковци''!!!:grimace:

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Ко пак за мене

МИ зЪ тЕби мИ,зЪ кОй дрУг:PЕж кЪ Убуу сИ гУ нъпИсъл У тЕмътъ зЪ ''лОгикътъ И и ндивИдъ''-крАтку,тОчну И Ясну.КОй влъдЕЙ МътЕриътъ,трЕъ гУ Ъ ръзбрАл/кОй мОй стОпли дЕ/;)Мислих и аз да драсна по въпроса за ''Магданозът на кака Роса'',но.........много ще станем ''плямпалата'':)Очертава се интересна тема/ще я следя/ и като се понатрупат малко мнения,мОъ мЕтнъ нЕкуъ ''Овчъ мИсъл''-така,за спорта:P

преди 1 час, 121212 написа:

Вече съм ''standby'':D

браву, тъй стой

:P

Току що, haidukpikaso написа:

браву, тъй стой

''Винаги готов''!!!:)

преди 1 час, 121212 написа:

Вече съм ''standby'':DДобър ден на всички ''раздумковци''!!!:grimace:

МИ зЪ тЕби мИ,зЪ кОй дрУг:PЕж кЪ Убуу сИ гУ нъпИсъл У тЕмътъ зЪ ''лОгикътъ И и ндивИдъ''-крАтку,тОчну И Ясну.КОй влъдЕЙ МътЕриътъ,трЕъ гУ Ъ ръзбрАл/кОй мОй стОпли дЕ/;)

Ало преводачите !!! За кога да чакаме субтитрите ? Бах мама му че не учих източни езици на времето да чета директно от източника.

преди 20 минути, 121212 написа:

''Винаги готов''!!!:)

за подвизи велики :P

преди 28 минути, haidukpikaso написа:

за подвизи велики :P

...за ПОДвизи,НАДвизи,ПРЕДвизи,ЗАДвизи...........зЪ кО сЪ сЕтиш:grimace:

преди 3 минути, 121212 написа:

...за ПОДвизи,НАДвизи,ПРЕДвизи,ЗАДвизи...........зЪ кО сЪ сЕтиш:grimace:

дай малко слънце ти че умрех от студ вече ми писнА

и капанчетата не моат отворят у тоз бахър и на покрива не стаа за биропиене

пфффффф

Хора препоръчайте ми някой филм от жанра ''ужаси''...Гледал съм много така, че казвайте к'вото знайте :D  

Spoiler

Ся чувам по новините по нова, че щяло да има студена война между Русия и НАТО.. Че то студена война си има, ама тея чак сега ни го съобщават.. Моля ви не започвайте да оспамваме темата с тва за русия и нато, че ще стане мазало :D    

Редактирано от Deco^^ (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.