Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

преди 48 минути, 121212 написа:

MAъни гУ тОъ ''тАнк'',нИ мОй гУ нърАни.ПАпъ кЪт змЕй.Е тУй сИ Ъ ''клАсикътъ У жАнръ''!:go ahead:

bean car.jpg

А,  това бижу ще трябва да се полее, няма начин ;) От мен скарата от теб бирата

Spoiler

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13177237_825402184228609_1836631824110772033_n.jpg?oh=448905abf18bfdcfd6a35b302b2cbd46&oe=57CF3075

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 364,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 43 минути, 121212 написа:

MAъни гУ тОъ ''тАнк'',нИ мОй гУ нърАни.ПАпъ кЪт змЕй.Е тУй сИ Ъ ''клАсикътъ У жАнръ''!:go ahead:

bean car.jpg

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQhtuCLydMpIn7uHXAwZEFJRR_563xnDtPXp1mavszdUc4qUlDZ9Q

преди 7 минути, 121212 написа:

То и без друго нямам книжка за МПС:no-no:и никога не ми е трябвала,макар че навремето в института имаше безплатни курсове за ''С'' категория:P.......мЪ нИ сЪм шифьОрин И твА Ъ тО:grimace:..........нИ щЪ........

Ми ти не си могъл да земеш психо изпита и ся са оправдаваш и са прайш на шушуминга-затуй немаш книжка :grimace:

преди 12 минути, Богатир написа:

От мен скарата от теб бирата

ЗАЗ-ката е ''желязна'',мда;) .....Ето пристига и ''бирьозката'':D,направо за всички,които я обичат:go ahead:

бира1.jpegбира2.jpeg

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 21 минути, BMW Маниак написа:

...Хайде една и от мен, топла топла (снимка)...

Баце ти пак ли си влюбен бре? Ти акъл нямаш да знаеш. Тез жени ептен ша ти изпият соса.

преди 18 минути, skalata_73 написа:

Ми ти не си могъл да земеш психо изпита и ся са оправдаваш и са прайш на шушуминга-затуй немаш книжка :grimace:

ВИж кЪ знАйш.ДАжи И зЪ ''линЕйкътъ нЪ псИхуту'' нИ мИ дАдуъ дукимЕнт.ГУлемъ пЪ рАутъ.СигЪ нЪл Имъ фОруме Ъ сИ ''глъмЕйм нъвОля''.ТО И дЪ сИ ''куфАлникь'' мЪ Ич нЕ Е лЕсну,мдА:grimace:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 34 минути, BMW Маниак написа:

Хайде една и от мен, топла топла (снимка).

f2fa2e79c701d0fa9b48bf7f59ba958b.jpg

Ставам за художник, току що я нарисувах че да не съм самотен.

Пази си здравето, човек - туй младото може да ти докара някой инфаркт и още някое бебе ;)

Пази си здравето, човек - туй младото може да ти докара някой инфаркт и още някое бебе [emoji6]

Стига с това черногледство! Лекарите препоръчват правене на любов за дълголетие. С теб явно четем различни научни списания!

ВИж кЪ знАйш.ДАжи И зЪ ''линЕйкътъ нЪ псИхуту'' нИ мИ дАдуъ дукимЕнт.ГУлемъ пЪ рАутъ.СигЪ нЪл Имъ фОруме Ъ сИ ''глъмЕйм нъвОля''.ТО И дЪ сИ ''куфАлникь'' мЪ Ич нЕ Е лЕсну,мдА:grimace:

Какъв е този език де го ползваш ! Дори у google не го разпознава. Няма ли субовете да излязат скоро ?

Баце ти пак ли си влюбен бре? Ти акъл нямаш да знаеш. Тез жени ептен ша ти изпият соса.

Аз вече я разлюбих, сега тя е влюбената. Винаги така е в живота!

Иначе верно съм влюбен ама в друга, вчера ме представяше на майка си тая де съм влюбен в нея.

преди 10 минути, BMW Маниак написа:

Аз вече я разлюбих, сега тя е влюбената. Винаги така е в живота!

Иначе верно съм влюбен ама в друга, вчера ме представяше на майка си тая де съм влюбен в нея.

Ти и на о-в Тамбукту да одидеш па ша си Дон Жуан,А ?

Баси случая си майна. Кат одъртееш напиши мемоари-милионер ша станеш да знаеш.

Ти и на о-в Тамбукту да одидеш па ша си Дон Жуан,А ?

Баси случая си майна. Кат одъртееш напиши мемоари-милионер ша станеш да знаеш.

Е това нали сме го дискурирали вече. Една съфорумка ми събира всичко прилежно за да ми издаде биографичната книга.

"Живота и битието на доминиканеца"

преди 3 минути, BMW Маниак написа:

Е това нали сме го дискурирали вече. Една съфорумка ми събира всичко прилежно за да ми издаде биографичната книга.

"Живота и битието на доминиканеца"

Бе ся кат казваш май имаше нещо такова. Ма то тук толко глупости изписахме, че мое ли човек да помни всичко.

Ама друго си е да отскочиш и до Тамбукту. По ше е цветно битието и биографията. Не ли?

Бе ся кат казваш май имаше нещо такова. Ма то тук толко глупости изписахме, че мое ли човек да помни всичко.

Ама друго си е да отскочиш и до Тамбукту. По ше е цветно битието и биографията. Не ли?

Тц, до Таиланд ми се ходи, голям мерак имам да се усамотя с някоя дръпната.

Преди няколко дена купувахме с бившата ми някой неща на малката и в магазина три дръпнати с двама техни изтърсака. Ама едната все едно от витрината я бяха свалили. Така ми остана погледа че за малко да отнеса някой шамар.

И аз тъй харесвам! Никакви рускини полякини германки и т.н.

белгийки [emoji3]

Рускините винаги може да разчитат на мен! Тия белгийки ми паднаха в очите, като се сетя една как се огледала в един нашенски емигрант тип Бай Ганьо де си продал принципите за келепир. Даже и забравил от де тръгнал!!! Та белгийка ли е не ми я фали.

преди 4 часа, Богатир написа:

Кога ще черпиш за новата придобивка бре артабоз?! ;)

http://lifebg.net/wp-content/uploads/2015/12/11081.jpg

ауууу Бийн с кво са обзавел брау

преди 2 часа, jhoro написа:

Ся ... ако е за почерпване - аз мога и без повод.

dessert.jpg  pizza-white-wine-DB-chocolates-raffaello

Взимайте си, не се притеснявайте.

да нямаш ти ден ден Жорка а

преди 22 минути, haidukpikaso написа:

.......мИ кО дЪ прАйш......съдбЪ:P

преди 14 минути, 121212 написа:

.......мИ кО дЪ прАйш......съдбЪ:P

и твойта не лесна ич ма ич, ша ма повозиш нъл

:P

преди 8 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Това ден ден се забравям рожден или имен ден беше.

и двете стават - щом ще се пие :drunk:

преди 40 минути, haidukpikaso написа:

да нямаш ти ден ден Жорка а

Имам бе, как да нямам !!! И аз съм раждан - не ме е правила мама, в час по трудово обучение. Ама е преди/след 6 месеца.

Не бе - без повод. Просто така.

Тук се пие за спорта. Някои как още не го разбраха !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

и твойта не лесна ич ма ич, ша ма повозиш нъл

Направо ти правя едно ''пълномощно'' на твое име и го взимай това ''чудо''.Вози се,прави с него каквото искаш,стига да можеш да му смогнеш на гориво.Танк не,ами направо си е живо САУ/самоходна артилерийска установка/..........ДЪ знАйш,Имъ И урЪдие,И гЮлле/топУз/ Имъ-кЪт пудвИжин буздугАн:grimace:

leka nost.jpegбийн заспал.jpeg

преди 6 часа, BMW Маниак написа:

Тук се пие за спорта. Някои как още не го разбраха !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ич данти пука

Други пък може да не са разбрали, че и се еве за спорта. Като нямат критично мислене, аз ли съм криф

добро утро идиотчета :P

12036713_897487403655524_903192134699718

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.