Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

• Автор
преди 2 минути, skalata_73 написа:

Aз викам да превземем Ню Йорк и Донбас и всички да са щастливи :biggrin:

А добър ден!

Аз пък викам да си гледаме България...майната и на Швейцария и разните му там Ню Йорк- ове, Донбаси и пр.:D

Тях има кой да си ги гледа.

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 364,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, Мойра написа:

Аз пък викам да си гледаме България...майната и на Швейцария и разните му там Ню Йорк- ове, Донбаси и пр.:D

Тях има кой да си ги гледа.

Бе то убу, ма само с гледане не става. Треба и да се кОпа. Аз съм на тръстиката и кОпам, тъй че ставам да бацам. Вий си спамете не ми пречите. Аз ша упрая България-та :D

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

преди 10 минути, skalata_73 написа:

Aз викам да превземем Ню Йорк и Донбас и всички да са щастливи :biggrin:

А добър ден!

ще ще -то една кочина не можем превземем...

преди 3 часа, Мойра написа:

Ааа, грешиш! :D

Македонците на са българи, българите сме македонци.:lol6:

Що е мАке - све е Юнак, що е Юнак - све е лАйно.

преди 9 часа, Sleda написа:

Как го изпуснах!!..!.Набута ми се Windows 10. Почна да ми мига и да ми пуска поздравителни надписи. Душата ми взе! Оставих го и отидах да си върша друга работа.

преди 9 часа, BMW Маниак написа:

И при мен същата работа, направо се чудя дали да не го връщам от акронис. Още се инсталира! Така ми го сервира като го стартирах и почна с инсталация. Бая нагло!

К'во стана бе, хакерите - сборихте ли я тая 10-ка ?

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Бе то убу, ма само с гледане не става. Треба и да се кОпа. Аз съм на тръстиката и кОпам, тъй че ставам да бацам. Вий си спамете не ми пречите. Аз ша упрая България-та :D

гордост наша в теб ни надеждата :go ahead:

Току що, jhoro написа:

Що е мАке - све е Юнак, що е Юнак - све е лАйно.

тя и македонската наденица на такоз стана :P

• Автор
Току що, haidukpikaso написа:

ще ще -то една кочина не можем превземем...

Кочина най-трудно се превзема, особено ако в нея има прасета.

Като ги подгонят стават много свирепи, хапят всичко и всички наред.

Хранилка не се отстъпва без бой, да.

п.п. Излайквах си лайкчетата, но и утре е ден. :)

преди 5 минути, haidukpikaso написа:

Това много зависи от продуктите "на входа".

преди 6 минути, haidukpikaso написа:

Барем има единство между форма и съдържание веке. Ма не четете книги.

• Автор
преди 10 минути, skalata_73 написа:

И я моем да копам, ама моем и да не копам, оти ако е спешно копането друг че прекопа вместо мене :girl-minion:

преди 1 час, jhoro написа:

К'во стана бе, хакерите - сборихте ли я тая 10-ка ?

Какви хакери ве човек, мен така ме мързи да не вляза в някой филм че компютъра докато не спре няма да го пипна. На 10ка съм, какво да правя! Разбира се че мога да върна 8цата за минути ама не ми се занимава с биоси, стартиране от флашки, антивируси, ъпдейти и накрая пак по някое време да ми се стартира като 10ка ...
иначе снимката стой на D:\ и чака да я заредя само Dell_inspiron 5774_original_OS 8.1_full_b1_s1_v1.tib

Пробудих се иначе и бездействам.

преди 23 минути, BMW Маниак написа:

Какви хакери ве човек, мен така ме мързи да не вляза в някой филм че компютъра докато не спре няма да го пипна. На 10ка съм, какво да правя! Разбира се че мога да върна 8цата за минути ама не ми се занимава с биоси, стартиране от флашки, антивируси, ъпдейти и накрая пак по някое време да ми се стартира като 10ка ...
иначе снимката стой на D:\ и чака да я заредя само Dell_inspiron 5774_original_OS 8.1_full_b1_s1_v1.tib

Пробудих се иначе и бездействам.

Ако си решил да стоиш на 10-ката (или пък ако се върнеш - на предишната версия) - поне използвай DWS (Destroy Windows Spying).

Ще ти махне една камара излишни неща. Ако го беше ползвал преди - нямаше да ъпгрейтне.

Ако не си спирате ъпдейтите - поне ги правете да не се инсталират автоматично.

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Не, Око Божие

Добре,че не е излязло Кампучия/И нЕкуй кхмЕрь зЪ тъпЕт/;)Като се замисля,то и Бирма стана Мианмар,така че.................../мАй чичА тИ ГУглю нИ Ъ мнОу У рЕд/:P

преди 4 часа, haidukpikaso написа:

...гордост наша в теб ни надеждата :go ahead:...

Бе не е баш тъй. Мога да ти обясня, ма не знам струва ли си.

Аз пунеже съм селянин не пия кафе, ми съм си налял едно малко бренди. Ма снимка нема покажа, щото четат и деца, па алкохола за малолетни е забранен.

преди 4 минути, skalata_73 написа:

Аз пунеже съм селянин не пия кафе, ми съм си налял едно малко бренди. Ма снимка нема покажа, щото четат и деца, па алкохола за малолетни е забранен.

само Симба снимаш ти знайм, коли и кафета други снимат

преди 4 часа, Мойра написа:

п.п. Излайквах си лайкчетата, но и утре е ден. :)

напрай милиона а и аз тъй милион лайка напрайх и оня вика стига толкоз

преди 2 часа, jhoro написа:

Ако си решил да стоиш на 10-ката (или пък ако се върнеш - на предишната версия) - поне използвай DWS (Destroy Windows Spying).

Ще ти махне една камара излишни неща. Ако го беше ползвал преди - нямаше да ъпгрейтне.

Ако не си спирате ъпдейтите - поне ги правете да не се инсталират автоматично.

Стартирах я на подразбиране, умува, три, рестартира дано да си е свършила работата. Ще оставам на 10ка. То се е видяло.

Скалата как е положението при теб? Май и ти си почнал да пиеш за спорта лекинко !

преди 3 минути, skalata_73 написа:

Снимай,какво те спира:P Виж има всякакви снимки:чаши с питиета,коли,дори от операционна зала в ортопедия/така като гледам инструментариума си извършва ''алопластика'' -поставяне на изкуствена тазобедрена става/ и още,и още............,ти мислиш децата;)

Е той забрнен, ама за консумиране (пиене демек) - не за гледане. Ку беше тъй - в магазините щяха да го крият. Както тук крият цигарите. В един гардероб и вратите тряа стоят затворени постоянно.

преди 2 минути, 121212 написа:

Снимай,какво те спира:P Виж има всякакви снимки:чаши с питиета,коли,дори от операционна зала в ортопедия/така като гледам инструментариума си извършва ''алопластика'' -поставяне на изкуствена тазобедрена става/ и още,и още............,ти мислиш децата;)

Какви деца в тая тема ! Тук средната възраст е над 50 години. Добре че съм аз и Deco че все още да се върти около 50те иначе ...

Стартирах я на подразбиране, умува, три, рестартира дано да си е свършила работата. Ще оставам на 10ка. То се е видяло.

Скалата как е положението при теб? Май и ти си почнал да пиеш за спорта лекинко !

Убуу, ма поне си махни шпионажа. Иначе - чувам, че 10-ката я фалят.

Аз чакам, да ми предложат 16-ката (ама Убунту, LTS - не Джам)

преди 1 минута, jhoro написа:

Аз чакам, да ми предложат 16-ката (ама Убунту, LTS - не Джам)

Пусни си ъпгрейда/ако ти е забранен/ и можеш да минеш директно на 16.04 LTS/но само ако си с 14.04 LTS/;) Тествах всичките разновидности 16.04 от жив диск-стават.Тествах и  Убунту 16.04 LTS x64 в ''реален бой''.Още има какво да се пипне/поне 4-5месеца/ да синхронизират нещата.Оставам си с 14.04-всичко е ОК и поддръжка до април 2019:P

преди 27 минути, jhoro написа:

В един гардероб и вратите тряа стоят затворени постоянно.

на лято треба са отварят да летят мОлците

:D

• Автор
преди 26 минути, BMW Маниак написа:

Какви деца в тая тема ! Тук средната възраст е над 50 години. Добре че съм аз и Deco че все още да се върти около 50те иначе ...

Как какви?!

Не знаеш ли, че около тази възраст, че и по-рано някои започват да се вдетиняват, но не всички го съзнават :D

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

на лято треба са отварят да летят мОлците

,,,,мИ кУ нЕмъ вЪлнъ кО шЪ прАй ''мОлчу''?:P

Току що, 121212 написа:

,,,,мИ кУ нЕмъ вЪлнъ кО шЪ прАй ''мОлчу''?:P

ша търси друг гардеробин да папа :P

Пусни си ъпгрейда/ако ти е забранен/ и можеш да минеш директно на 16.04 LTS/но само ако си с 14.04 LTS/[emoji6] Тествах всичките разновидности 16.04 от жив диск-стават.Тествах и  Убунту 16.04 LTS x64 в ''реален бой''.Още има какво да се пипне/поне 4-5месеца/ да синхронизират нещата.Оставам си с 14.04-всичко е ОК и поддръжка до април 2019[emoji14]

Анджък де - сичщуту актуализация е разрешено (ама саму за LTS), ОС-ту мии 14.04.4. Кернела са обнови преди 2-3 месеца, ама дистрото още не. Ама аз и не бързам - "Гат му доди времето" (както казваше един, дет му мина времето)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.