Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте си пожелали ако хванете златната рибка?

Featured Replies

Мечтайте :baby:

• Отговори 58
  • Прегледи 11,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Златната рибка?!!!!Че това съм азНо вече отказвам да изпълнявам желания.Бастаааа........

• Да оцелеем

• 1. Да направи близнак на планетата ни; 2. Да изсели всички "РОМИ" на планетата ни близнак; 3. Да ми даде дистанционно, за да взривя планетата-близнак! :lol6: :)

Само да не е глуха с едното ухо тая рибка, щ'от не един приятел в двора му и до сега играят Агаси и Сампрас. Ама не мислете че си е пожелал ГОЛЕМ ТЕНИС.

Може да прозвуча като някоя Мис-ка на Конкурс за красота ама все пак ще кажа: 1.Световен мир(може би ви е познато) 2.Здраве и Щастие по планетата 3.Много Любов за всички които се нуждаят от нея. За себе си .... ако я хвана няма да искам нищо,защото съм щастлив от това което имам а именно .... приятелите. Те трябват на човека повече от всичко по света.

Редактирано от mcm (преглед на промените)

Еми mcm е направил/а много добър избор за всички нас :clap:.

Обаче аз няма да съм толкова "за благото на човечеството" ами ще съм малко по-алчен.

- Първото ми желание: е каквото си поискам,това да се получава.Един вид безкрайни желания.

- Второто ми желани: ще почака :clap:

- Третото ми желание: следоватолно и то.

Edit: Дано да ви се збаднат всичките желания! Успехи !

Редактирано от Air_Alex (преглед на промените)

Първо - момче на 16 години съм.

и Второ - малко е кофти да имаш безброй желания ,в смисъл че става много нагло.

ЕДИТ - Извинявам се на Air_Alex ако съм го засегнал с нещо свързано с моя пост.

Редактирано от mcm (преглед на промените)

Първо - момче на 16 години съм.

и Второ - малко е кофти да имаш безброй желания ,в смисъл че става много нагло.

По принцип не би трябвало да давам отговор на този пост.Защото нямаш никакво право да ме упрекваш за моя избор, понеже си е моя работа какво ще си пожелавам на "златната рибка"

И да поставяш критерий спрямо мен кое е нагло и кое не е .И пак отгоре на всичкото съм споменал (малко по-отгоре), че възнамерявам да съм "малко по-алчен". Не че това ме оправдава, обаче.............

Редактирано от Air_Alex (преглед на промените)

Първо - "Златната рибка" не е никаква рибка, докато не се уточни каква точно е тя. Второ - вече има такава случка с известен на всички ни резултат. Рибката била "Златната акулчица". Рибар я хванал и я извлякъл някак си на брега. Примолила се "Златната акулчица" да бъде пусната в морето, но забележете само с едно желание, което е доста по-реалистично и за хора с голям житейски опит... Та помислил, малко рибарят и казал Добре! Пускам те! Желанието ми е онази ми работа да стига до земята! И се ухилил до уши. ОК! Лесна работа, казала "Златната акулчица"! Чуло се едно "Хам" - и акулчицата му отхала краката до чатала... И накрая Трето - всички ли вярвате в пиказки, и сте убедени в това, че ще Ви поискат въобще някакви желания. И да Ви е сладко, ако все пак рибката се окаже няма. Няма да сте единствения в крайна сметка, изпуснал късмета си.

Бих си пожелала да живея някъде в Южна Америка- Мексико ; Бразилия; Аржентина; Колумбия..... :P

:) Метнахме го малко на вицове ето и един от мен: Един рибар хванал златната рибка и тя му казала,че ще му изпълни три желания. Първото му желание било една каса с бира.Изпил я. Второто му желание пак било каса с бира. Златната рибка погледнала рибаря в очите за третото желание и казала: "Знам,знам"и започнала да се търкаля в брашно. ;)

Нещо егоистично....

Акъл може би????

Все пак това е златна рибка, а не Господ ;)

След нея да намеря вълшебната лампа на Аладин :)

1. Здраве и вечен живот (с ограничение - докато има живот. Не искам след някоя ядрена война да бродя сам в пустинята) ...Всичко останало ще си го взема сам. Постепенно.

Ми бих си пожелал да не спамите раздела с такива теми,и разни лексикони.

Бих си пожелал никога повече да не ходя на риболов :)

1. Здраве

2. Здраве за семейството ми

3. Верни приятели, защото на последък има остра липса на такива Публикувано изображение

Бих си пожелала всеки да има по една такава рибка :yanim:

• 2 седмици по-късно...

Бих си отстъпил желанието на някой друг, който го заслужава повече.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.