Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте си пожелали ако хванете златната рибка?

Featured Replies

Еми аз ще си пожелая да съм на плажа на един приятен стол ...на масичката до мен да има бириччка а под масичката да има една халдилна чанта с още 10-на бирички вътре ....а и на масата да има и цаца ..и най-важното в мен да седи перфектното момиче ......е това искам аз от златната рибка.

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 58
  • Прегледи 11,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Златната рибка?!!!!Че това съм азНо вече отказвам да изпълнявам желания.Бастаааа........

• Да оцелеем

• 1. Да направи близнак на планетата ни; 2. Да изсели всички "РОМИ" на планетата ни близнак; 3. Да ми даде дистанционно, за да взривя планетата-близнак! :lol6: :)

ми аз искам само едно нещо, затова пък то е невъзможно в обикновения живот, пък кой знае златните рибки сигурно са могъщи - да върне майка ми

• 2 седмици по-късно...

Kакто някои вече писаха,ще си пожелая и аз да се сбъдват всичките ми желания!Или сме прекалено големи неблагодарници?

Ако приемем, че изпълнява 3 желания: 1-во: то е тайна между мен и рибката :hush: 2-ро: и то е тайна между мен и рибката :wors: 3-то: преди да я хапна за вечеря да създаде втора като нея, за да може и след мен да има други късметлии, чиито мечти ще станат реалност

• 5 седмици по-късно...

"ми аз искам само едно нещо, затова пък то е невъзможно в обикновения живот, пък кой знае златните рибки сигурно са могъщи - да върне майка ми"-Sawi,човече,това беше супер мило!Направо ми се насЪлзиха очите като го прочетох,честно! Публикувано изображение Евалата,че има поне 1 сериозно мнение в тая тема!

И за да не се отличавам аз от другите:ако ми каже,че имам право само на 1 желание,ще си пожелая да имам право на още 1 000 желания,а на 999тото да ми сЪобщи,че ми е 999то.

1. Да няма лоши неща ( болести и т.н. )

2. ДА няма лоши хора

3. Да намеря истинската си любов защото точно сега се чувствам болен от липса на любов Публикувано изображение

1.Ще поискам да мога да летя 2.Ще поискам да съм здрав 3.Ще поискам да стана безчувствен

1.Да ме заведе в България. 2.Да ме заведе в България по-бързичко.. 3.Да ме заведе в България веднагааааааааааааааа!

1.Желая безкрайна пролет... 2. По-скоро... 3. На всяка цена....

1. На първо място майка ми да оздравее 2. Искам любов 3. Хубава работа (нова) Засега тези.

1.Искам хората в България да се "СЪБУДЯТ"... 2.Искам хората отново да станат хора... 3.Искам.

• 1 година по-късно...

бих си пожелала да отида колкото се може по-сскоро със самолет в Италия или Испания. Както и в училище да спрат да ни занимават с глупости.

1) да отслабна

2) да ми се изправи косата(щото е къдрава,а аз не си я харесвам къдрава)

3) perissotero lefta Публикувано изображение

То затуй златната рибка не се показва, защото ще бъде засипана с идиотщини - прочетете си ги още веднъж-дваж и се поставете на нейно място. Златна рибке-е-е-е-е! Крий се вдън морета и океани, че само да им паднеш на човеците, луда ще те направят!

То затуй златната рибка не се показва, защото ще бъде засипана с идиотщини - прочетете си ги още веднъж-дваж и се поставете на нейно място.

Златна рибке-е-е-е-е! Крий се вдън морета и океани, че само да им паднеш на човеците, луда ще те направят!

За момент само стъпвам на релсите - има чудесни и смислени желания в тази тема...

и хоп, скачам пак да не ме сгази трамвая.

пп

Отивам на училище за златни рибки.

За момент само стъпвам на релсите - има чудесни и смислени желания в тази тема...

и хоп, скачам пак да не ме сгази трамвая.

пп

Отивам на училище за златни рибки.

:rolleyes: :rolleyes:

човек да не повдигне капака на аквариума значи... Публикувано изображение

1.Да ме заведе в България.

2.Да ме заведе в България по-бързичко..

3.Да ме заведе в България веднагааааааааааааааа!

Горкото мило момиче.

Публикувано изображение

Стари новини... вече и мрънкам само за диазепам

:speak: Секаш не е истина. Тъкмо извадих от аптечката опаковката с диазепам на активис. Да ти дам малко, има 20 таблетки по 10мг - ще си ги разделим.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

да не ме е имало

• 3 седмици по-късно...
:)Златната рибка?!!!!Че това съм аз:computer2:Но вече отказвам да изпълнявам желания.Бастаааа........

1. Да съм наясно със себе си. 2. Да имам равновесие. 3. Да не се спирам никога.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.