Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля, за малко Фнимание (а можИ и помоШТ)

Featured Replies

Здравейте. Като чета темите за разните му рутери, мутери и други проблеми на другите, че да си кажа и аз.

:panic button::help wanted3:  Имам проблем.  :panic button::help wanted3:

:huh:  Ся - основна част от проблема е, че не съм сигурен какъв ми е проблема.   :question:

Ще кажете - нямаш проблем. Това до известна степен е така, но неизвестността също е проблем. Затова - и да нямам проблем, пак имам проблем.

:speak::speak::speak: А ся де :cant believe::cant believe::cant believe:

PS.

Spoiler

За тези, дето ще питат за "марка и модел на устройството" (демек - аз) - само ще кажа:
"Въпросното устройство е от неизвестна марка, а модела отдавна е спрян от производство. Гаранционната и извънгаранционна под-Дръжка също са прекратени преди много време. Производителя не поема никаква отговорност за използването му (на устройството)."

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

• Отговори 77
  • Прегледи 3,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

ся ко да помагаме :rolleyes:

ААА, такава тема смътно съм си мислел и аз да пусна, но се опасявах, че ще ме обявят за луд, Благодаря ти! :) 

преди 3 минути, MicraNT написа:

ААА, такава тема смътно съм си мислел и аз да пусна, но се опасявах, че ще ме обявят за луд, Благодаря ти! :) 

дън ти пука от хорското мнение

:P

преди време изчислих, че при опримална употреба на мойто устройство му остават има няма 7-8 к цикъла (денонощия) в ... безпилотен режим (ако не ме управлява Господ , да речем :)  Да споделя като за начало. Оттам следва да се оптимизира времевата компонента. Как трябва да се употреби всеки цикъл и тъй нататък , другите да се изкажат 

Всеки цикъл ми се ще да има бекъп, че ако нещо стане , нали 

Редактирано от MicraNT (преглед на промените)

• Автор
преди 22 минути, haidukpikaso написа:

ся ко да помагаме :rolleyes:

:go ahead:  Аз кУ знам - шА сИ пУмогнА сАм. :questions:

преди 9 минути, MicraNT написа:

преди време изчислих, че при опримална употреба на мойто устройство му остават има няма 7-8 к цикъла (денонощия) в ... безпилотен режим (ако не ме управлява Господ , да речем :)  Да споделя като за начало. Оттам следва да се оптимизира времевата компонента. Как трябва да се употреби всеки цикъл и тъй нататък , другите да се изкажат 

И тоа с проблем! И теб ша та опраа, ма кажи кво плащаш! Секви проблеми решавам ба! :sausage:

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 1 минута, Кумчо вълчооо написа:

И тоа с проблем! И теб ша та опраа, ма кажи кво плащаш! Секви проблеми решавам ба!

Дай да упрайм с тебе първо политикЪтъ, пъ отпосле шъ видим

• Автор
преди 5 минути, Кумчо вълчооо написа:

И тоа с проблем! И теб ша та опраа, ма кажи кво плащаш! Секви проблеми решавам ба!

Пари (назаем) - само взимаме.

току що, MicraNT написа:

Дай да упрайм с тебе първо политикЪтъ, пъ отпосле шъ видим

Ккво да опрааме таа политика! Сама се е оправила!

преди 1 минута, Кумчо вълчооо написа:

Ккво да опрааме таа политика! Сама се е оправила!

понеже и там за чипове и кодове се говори, а както върви скоро от политически животни ще стане по- коректно да се наричаме устройства - политически и социални ( понякога смарт, през повечето време глупави) устройства, част от мрежата на нещата

преди 43 минути, MicraNT написа:

е какво да стане ...най-много да си имаш бебе 

PS.Още една "нормална " тема :ohmy:

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

Jhoro отиди някъде и пийни една :beer: и отпусни напрежението.

Споко - няма напрежение. Вече дадох "НА КЪСО" и сичкото ток са утечИ. Все пак мерси за идеята :beer:  малко по-късно ще е (тук сме 2 часа назад) :beer: 

преди 1 час, MicraNT написа:

Аз се хваля (с "Жълтата книжка") - Ти пък се притесняваш.

преди 10 минути, Kim. написа:

е какво да стане ...най-много да си имаш бебе 

PS.Още една "нормална " тема :ohmy:

Правете разлика между "луд" и "не-нормален". Норма - това, което е прието и го правят повечето. Ако всички са луди - лудостта ще е нормалност.

Цитат

Всяка фаза на развитието на обществото, при която липсват широкомащабни конфликти, може да се възприема като „положение на нормалност“. Това не означава, че в обществото са налице свобода, справедливост и щастие за повечето хора. Социеталната нормалност би следвало да бъде състоянието на покой, който няма нищо общо с жизнения стандарт на населението: и до днес съществуват множество бедни, но спокойни страни.
Нормалност (поведение) от Уикипедия, свободната енциклопедия

Упс, сори - нещо зех да ги ръся много нормални.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

преди 10 минути, jhoro написа:

Правете разлика между "луд" и "не-нормален". Норма - това, което е прието и го правят повечето. Ако всички са луди - лудостта ще е нормалност.

Упс, сори - нещо зех да ги ръся много нормални.

Всички имаме такива моменти (изблик на лудост) били нормални или не- нормални (както ти каза ) , но напоследък който каквото го е "напънало" го е "снесъл", абе то верно ,че сме всички редовни в своите очи ама има и по- редовни от нас .

Упс. чакай ,че и аз се отнесох и мога да изтрополя едно голямо 

• Автор
преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Кот си исками ли да пишим

НЕ - само каквото можете.

• Автор
преди 13 минути, Емил Костов написа:

Стига си давал накъсо ами се радвай на живота. :handshake:

Ни мой - имам ОРУЗК

Spoiler

открита разпределителна уредба със заземителен контур

При ремонтни дейности по кабелно трасе - жилата на кабела задължително се окъсяват и в двата края.

преди 14 минути, Емил Костов написа:

Стига си давал накъсо ами се радвай на живота. :handshake:

Не само е дал на късо, ами е испращял, изгорели са му бушоните и дъската му лопа.

Бе, свестен човек

току що, Реджеп Иведик написа:

Не само е дал на късо, ами е испращял, изгорели са му бушоните и дъската му лопа.

Бе, свестен човек

Ще му сменим бушоните, ще му заковем дъската да не хлопа и ще проверим за къси и изгорели връзки и току виж сме го поправили ;)

една - две муфи е готов 

• Автор
преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Бе, свестен човек

Не дъската, а дограмата - цялата. И дюшамето. А сачака - направо го нЕма.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.