Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Този наказателен кодекс ми е малко неясен...

Featured Replies

преди 5 часа, Кумчо вълчооо написа:

На автора на темата не му мърдат 20 години зандан

Според мен в случая бъркаш, освен ако не искаш да го уплашиш с това, разбира се. Най-вероятно ще му дадат максимум 8 години и ще излезе след 5.

Авторът мога само да го посъветвам да търси друг вариант за решението на проблема си.

преди 1 час, jhoro написа:

Само за протокола

В тази тема - ние НК ли обсъждаме или НПК ???

Щото ... има известна разлика.

За автора няма никаква разлика! Тя като се обърне каруцата ....

Понеже автора е доста зелен се опитваме да го предпазим от необратимото защото после има да мънка като женичка пред съда и да казва "неосъзнах деянието ..."

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

С разтълкуването на един член от пет реда ако ставаше. То за какво да се води дело? И дали правилно се тълкува от не юрист?

• Автор
преди 7 часа, BMW Маниак написа:

Пази Боже да отгледаш неблагодарници. Да те хранят 17 години и да ти се въртят подобни мисли в главата!
Има по лесен вариант при който няма да се налага да се тълкува НПК. Започваш работа и излизаш на квартира. Докато живееш в неговия дом и той те издържа материално ще търпиш и това че иска да те направи човек ама на теб ти е дебела главата и не поемаш от нищо.

Като бях на твоите години и аз не се разбирах с баща ми! Даже доста преди 17 годишен имахме много изострени отношения. Е на мен никога не ми е минавало и на ум да му изкарвам нож при самозащита ама тайно се надявах да му се случи нещо и никога да не се прибере. Мислех си че живота без него ще е рай. На 16 кога бях ми отвори врата и ми каза да си блъскам главата както искам понеже той е опитал всичко и няма ефект. От тогава колко проблеми съм имал и съм оставал сам и само баща ти се появява от нищото да ти бърши г*за няма да ми повярваш. Ама ще разбереш след време, разбира се ако не го убиеш до тогава. Сега сме в перфектни отношения и се чудя как може такива глупости да са ми минавали през главата.

Моят баща не е такъв! 

Относно първото което каза: Не, той не полага бащинските грижи за мен! :X Това, че носи дадени доходи вкъщи, не го прави Бог.

Редактирано от - Mutant (преглед на промените)

Не е важно какъв го прави.Но е важно, че те е отгледал до възраст на която сам можеш да се справяш.Е, не всеки има възможностите да копува скъпи дрешки и глупости на челядта си.Има хора който и последния си залък ще дадът, само и само детето им да не е гладно и босо.Човека ако разбере, че искаш да го трепеш може и да ти се случи случка.

• Автор
преди 4 минути, SHANOVr написа:

Не е важно какъв го прави.Но е важно, че те е отгледал до възраст на която сам можеш да се справяш.Е, не всеки има възможностите да копува скъпи дрешки и глупости на челядта си.Има хора който и последния си залък ще дадът, само и само детето им да не е гладно и босо.Човека ако разбере, че искаш да го трепеш може и да ти се случи случка.

Той посещава предимно новинарски сайтове, тъй че няма да види тази тема. 

Имаме възможности и доходи.

А мен главно майка ми ме е отгледала. Както казах вече, той никога не е полагал нужните бащински грижи... 

Добре ся, на тебе къв ти е проблема?Че баща ти не полага "нужните" бащински грижи или, че те малтретира по някакъв начин?Защото ако те налага, не знам какво още седиш и чакаш.Пък и тая твоята майка кьорава ли е?Отиваш в закрила на детето и действаш.Квото стане.Но чак и нож да му вадиш...Моля те.

• Автор
преди 1 час, SHANOVr написа:

Добре ся, на тебе къв ти е проблема?Че баща ти не полага "нужните" бащински грижи или, че те малтретира по някакъв начин?Защото ако те налага, не знам какво още седиш и чакаш.Пък и тая твоята майка кьорава ли е?Отиваш в закрила на детето и действаш.Квото стане.Но чак и нож да му вадиш...Моля те.

Аз не се нуждая от вниманието на един боклук, че да оцелея. <- Това е първото. Второ, майка ми не е кьорава, но тя не желае да вземе мерки по една или друга причина! Не че е безотговорен родител, просто си има личните причини. 

Да, за малтретирането... И вече казах, че от закрилата няма да могат да свършат работата,

преди 49 минути, - Mutant написа:

Аз не се нуждая от вниманието на един боклук, че да оцелея. <- Това е първото. Второ, майка ми не е кьорава, но тя не желае да вземе мерки по една или друга причина! Не че е безотговорен родител, просто си има личните причини. 

Да, за малтретирането... И вече казах, че от закрилата няма да могат да свършат работата,

Човек, без да искам да те засегна ама вземи си час при добър психоаналитик, не си превръщай живота в ад от няма нищо.
Другия вариант е вземаш си чукалата и се изнасяш от родителското ложе. Вече си голям ! До кога смяташ да те издържа баща ти ? Докато те поемат децата ти ли ?

на 1.06.2016 г. at 22:42, - Mutant написа:

Да, точно така! Дори можем да кажем, че е още по-лошо от комунистическото мислене и поведение. 

Искам да бъда сигурен, че възмездието ще възтържествува! Ако отида в закрилата, нищо няма да стане! От закрилата или ще го глобят или ще му дадат 1-2 години... А причиненото на мен и сестра ми, не подлежи на изкупление! 

Аз казах, че ще извърша деянието САМО при самозащита.

Хайде, хайде... Аз имам запис, в който се отправят ругатни и свирепи, страшни и ужасяващи заплахи от негова страна.

Уверявам те, че ще има предостатъчно доказателства, че убийството е било при самозащита...  Като им разкажа, подлагайки се на детектор на лъжата, чак до показване на доказателствата.

BMW Маниак -  Все ми се струва че проблема не е в баща му !

Точно от него излизат всички проблеми.

Имаш двама родителя. Преди всичко ще трябва да намесиш и майка си, колкото и да не ти се иска. По принцип, се опитва да се реши проблема в тесен кръг в самото семейство. Ако не се получи се търси помощ от съответната институция с подаване на сигнал. Тази помощ обикновено не действа, като в крайна сметка се свеждат нещата до търпене или раздяла на семейството. Имай в предвид, че стигнеш ли до затвора защото не си изтърпял проблема, там ще е същата работа. И там ще пълзиш гол под леглото, после във леглото с тази разлика, че там ще имаш много бащи и няма да има ножове за които да се хванеш.

Оставете го да си свърши работата!  Тоя много филми е гледал, а види ми се ,че и кокошка няма да може да заколи! Във всички случаи ще загуби т.е.

- Вероятноста да му яднем житото в следстие Неизбежна отбрана от страна на бащата е, почти 90%

- В затвора! А, той ще влезе 200% в затвора ако извърши деянието! Та, там наистина ще имам много "бащи"! Ще стане заклет гей и спермояд, а опита ли да се пъне, то крайният ефект ще да е - много потрошени кости!

Истинските престъпници обаче не плямпат глупости по форумите и не обсъждат действия! Казвам престъпник защото ако бъде извършено деянието, а то вече се обмисля и планира, ще бъде класифицирано като Умишлено тежко криминално деяние! Мисленето също е като на престъпник!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.