Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

1tb hdd vs 128 gb ssd за 100 лв

Featured Replies

Seagate с 3-те години гаранция.

преди 1 минута, VladkoJ написа:

Ето този - http://nikem-bg.net/computer-components/1T-SG-SATA-6G-7200-64--3Y-WARR/

• Автор
преди 10 часа, XECUTIONER написа:

P300  - P300.

Взех тоя от никем,тоя от горния пост с линк-а

преди 21 часа, techmaniac написа:

Едва ли ще е толкова голяма ползата за игри. То ако имаше полза геймърите щяха да наблягат на ССД-та...

Че те геймърите наблягат и на SSD -та ;)  

Между другото, коя е играта? Защото има игри, които наистина искат или SSD  или бърз и нефрагментиран хард диск. Попадал съм на такива. Та каква е играта, за да може да се причини, дали тя иска по-добър хард диск за зареждане на текстури или проблемът е другаде?

Ей, набутахте му на човека HDD,  а на него не му трябва :) Какви хора сте. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

• Автор
преди 7 часа, Кико написа:

Че те геймърите наблягат и на SSD -та ;)  

Между другото, коя е играта? Защото има игри, които наистина искат или SSD  или бърз и нефрагментиран хард диск. Попадал съм на такива. Та каква е играта, за да може да се причини, дали тя иска по-добър хард диск за зареждане на текстури или проблемът е другаде?

Ей, набутахте му на човека HDD,  а на него не му трябва :) Какви хора сте. 

Мога да откажа,още не е дошла пратката.Играта е gta v.Обаче аз си мисля,че полза от сдд няма да има за играта ппонеже няма да има място и ще си остане на моя хард

Редактирано от VladkoJ (преглед на промените)

преди 9 часа, VladkoJ написа:

Мога да откажа,още не е дошла пратката.Играта е gta v.Обаче аз си мисля,че полза от сдд няма да има за играта ппонеже няма да има място и ще си остане на моя хард

Правилно, няма да има, но аз все пак да попитам, защото има игри, които наистина искат SSD. За GTA 5  нямаш полза, там ти трябва видеокарта и процесор, но процесор имаш.

• Автор

Сложих го тоя диск,инсталнах го и ся как да го форматирам или какво да му правя на диска.Дръпнах easeUS там ми пише нещо за формат колко гб да е еди си кой дял и т.н.

преди 2 часа, VladkoJ написа:

Сложих го тоя диск,инсталнах го и ся как да го форматирам или какво да му правя на диска.Дръпнах easeUS там ми пише нещо за формат колко гб да е еди си кой дял и т.н.

От Partition manager-a на Windows-а си направи дяловете с какви букви да са , колко големи и т.н. 

• Автор
преди 2 часа, Azhen написа:

От Partition manager-a на Windows-а си направи дяловете с какви букви да са , колко големи и т.н. 

Не ми показва диска,само в програмата ми го показва

• Автор
преди 1 минута, RudeBoy написа:

Я дай един скрийншот от това, което ти показва програмата. Да не гадаем как си разделял, какво и къде си инсталирал ...

Сек не съм в нас след около 10 мин съм в нас и ще дам.Не съм инсталирал нищо само го сложих в кутията и кабелите.После като го пуснах долу пишеше успешно инсталирани драйвери за устройството

Без име.png

Редактирано от VladkoJ (преглед на промените)

Всичко изглежда наред. Голямата сива черта, под която пише "Unallocated", е новият диск. Трябва да го организираш в един или няколко дяла. Кликни върху него с десния бутон, избери съответната опция, и "Apply" .

• Автор
току що, RudeBoy написа:

Всичко изглежда наред. Голямата сива черта, под която пише "Unallocated", е новият диск. Трябва да го организираш в един или няколко дяла. Кликни върху него с десния бутон, избери съответната опция, и "Apply" .

Как да си сложа диск C да бъде няма го в листа,сигурно трябва да преименувам моя сегашния диск C ама не знам как :D 

Още на снимката пише за кеш колко да сложа като ще се ползва това което съм заделил за ОС и другото в червено пише create as: има primary и logical кое да избера 

Без име.png

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.