Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи-част 1

Featured Replies

Не подценявайте тройната вирусна атака - тя е на световно ниво ! При недостатъчна защита - компютрите ни са като разграден двор ... Естествено е нищо да не се вижда - Вие какво очаквате ?!... Вредоносното кодиране винаги е пред развитието на защитните програми... Поздрави

Очаквам да спреш да подценяваш JavaScript атаките

Ето малко инфо

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 145k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Добре де ти ако имаш ми даи пак после аз какво ште правя си е на моя отговорност

Ето ти линк за няколко "Zlob" trojans :wors:

-=Хайде да ги спестиш на децата...=-

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

С каква защитна конфигурация си и с кой браузър?Ако ползваш добавката на Mozilla Firefox NoScript 1.7.7 няма да реагира.

Без защита само IE7

Prwvu, проверяваш ли и контролираш ли процесите и портовете ? Явно си от групата хора предпочитащи да не ползват защитен софтуер... Поздрави

Разбира се :) Всичко е tip-top със и без това сайтче.

Уважавам преценките на хора като теб - хубаво е човек да е уверен в знанията си - но уязвимости- колкото не можем и да си представим ...Не мога постоянно всичко да проверявам - затова се доверявам на автоматичното функциониране на качествен защитен софтуер... Поздрави

Вероятно и аз ще пробвам като теб - след като ми омръзне настоящото хоби спрямо вредоносния код.... Поздрави

""""едит: http://softdownload.ifolder.ru/download/firewall/agfw.exe """" Nikssi, тук Symantec демонстрира качество и блокира достъпа - защото там е изобилие на невидими таласъми .... Надявам се да ти е известно .... Поздрави

Известно ми е.Посещавам някои форуми :shake_puter:

Защо няколко от обсъжданите днес теми са изчезнали ? Да не би пак да съм пропуснал нещо ? Поздрави

Защо няколко от обсъжданите днес теми са изчезнали ? Да не би пак да съм пропуснал нещо ? Поздрави

Wankata ги изтри без причина, както и мои мнения от тези теми без никаква причина. Аз писах на администратора, не вярвам да го накаже, но аз ще го накажа.

Сигурен ли си ? В смисъл - дали точно той го е направил... Ние обменяхме мнения и инфо - всичко бе по правилата ! Някой може ли да допълни нещо ?

Сигурен ли си ? В смисъл - дали точно той го е направил... Ние обменяхме мнения и инфо - всичко бе по правилата ! Някой може ли да допълни нещо ?

Той или един от другите модератори със скрит статус, искрено се надявам да не е той но мисля че е точно той, той админа ще каже, пишете му и вие, не сме нарушили правила той ги изтри на собствена отговорност като мисли че никой нищо няма да му направи, отделно ми изтри мнения без причина и дори не написа за какво нито на мене нито по темата, тоя е станал изрод, казвам ви, отделно преди час някъде изтри тема на един пич дето питаше нещо за Panda.

-=Сега като истински изрод би трябвало да те накажа за клевета и обида...=-

Считам нещата за недоизяснени и недоказани - нека и е редно модераторите да отговорят ... Поздрави

Считам нещата за недоизяснени и недоказани - нека и е редно модераторите да отговорят ... Поздрави

Ако питаш мене, остават броени минути докато не ни изтрият мненията които пишем в момента.

Ако питаш мене, остават броени минути докато не ни изтрият мненията които пишем в момента.

Не виждам две теми:

Темата за Avira и F-Secure кво става тук ве :angry:

Темата за F-Secure беше точно на този адрес http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1015731

Липсва и най-качественият защитен софтуер- според данните от Вирустотал - днес посочих точен линк за изтегляне !?После не зная какво е ставало - но не е невъзможна и друга "намеса" ... Защо да не ни отговорят-нима трябва да събеседваме в чуждестранни портали ?

Webwasher-Gateway - изключителната защита - но при своите системни изисквания !

Webwasher-Gateway - изключителната защита - но при своите системни изисквания !

Хмм.. не съм съгласен с теб. Webmasher генерира прекалено много false positive , и засича много малка част от вирусите. Препоръчвам ти да опиташ с някой онлайн скенер например: Kaspersky Online Scan , ESET Online scan ,

F-secure Online Scanner , Mcafee online scan , Trend Micro House Call , BitDefender Online scan и тн. и виж какво ще открият :angry:

Tigertron, локализирам присъствието ти и очаквам становище-позиция-мнение.... Поздрави

Не съм трил каквото и да е. Заявявам го публично и отговорно. Обикновено се обаждам в местата, където пипам, редки са случаите, в които не го правя, и то тогава причината е достатъчно ясна и без обяснения. Тук не. Изчезнали са теми, които седят от години, да не говорим, че в едната именно аз бях писал ръководство - къде е логиката? Ако разбера нещо, ще се обадя тук.

Преди да ме обвините в нещо, не е зле да попитате...

Възникна следната грешка

Този потребител е избрал да не бъде обезпокояван с лични съобщения.

Личното съобщение не беше изпратено

Как мислите, възможно ли е самия администратор (kal) да е направил това днес или просто не му пука какво става във форума, аз лично не смятам да продължа да влизам тук, ако това е така.

Не съм трил каквото и да е. Заявявам го публично и отговорно. Обикновено се обаждам в местата, където пипам, редки са случаите, в които не го правя, и то тогава причината е достатъчно ясна и без обяснения. Тук не. Изчезнали са теми, които седят от години, да не говорим, че в едната именно аз бях писал ръководство - къде е логиката? Ако разбера нещо, ще се обадя тук.

Преди да ме обвините в нещо, не е зле да попитате...

Ти си един от най-коректните и които успоредно с всички съфорумци взима редовно участие в чата,не се съмнявам изобщо в това което твърдиш.Днес се случи следното:

Днес heydude сещате се всички,поне повечето,беше пестнал над 20 еднакви теми с линк към форумите на Data.bg и от тогава просто изчезна ,но заедно и с двете за мен доста важни теми.

Tigertron, локализирам присъствието ти и очаквам становище-позиция-мнение.... Поздрави

И той не знае какво става,питах го вече!

И още една тема липсва за Malwarebytes' Anti-Malware на Fixer :speak:

Kokomil е затрил днес темите за Авира и MalwareBytes в бързината да изтрие спама на един .. случва се няма какво да драматизираме нещата.....

- 27583 е била темата за авира, а 88157 за MalwareBytes

Относно F-Secure темата си е там.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=3087

Хубава и интересна работа - нека поне не се упрекваме без факти и доказателства ... Другото е нормално да се доизяснява ... Поздрави

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.