Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи-част 1

Featured Replies

Да ще е хубаво да се види коя наи мн ще хване и ако може да се напрваи под табли4ка наистина ще е яко :yanim:

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 145k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

аз съм с Kaspersky 4.5 PRO доста старичка версия, но много полезна (много е лека и не товари, защото ползвам само скенера)

намери:

Virus bodies: 706

Known viruses: 459

и не пишете глупости, какво значи линка е активен, ами да де можеш да си свалиш файла, ама иначе вирусите в "rar" файла няма как сами да се стартират, освен потребителя ако не го направи.

Avira намери 660 гадини :yanim:

КИС2009 8.0.0.357 с последния update заби на 99% и отрки 706 вируса и бяха обработени всички. :yanim: 4акам и другите анти-вирусни ....

КИС2009 8.0.0.357 с последния update заби на 99% и отрки 706 вируса и бяха обработени всички. :yanim: 4акам и другите анти-вирусни ....

Avira - 660 инфекции, след което крашна сканера.

Avira - 660 инфекции, след което крашна сканера.

И при мен крашна като сканирах за 1ви път,но при 2ро сканиране не.

Касперски - 707 вируса.Успешно премахнати

Авира - 660 вируса.Успешно премахнати

Ето ти резултатите:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...ost&p=99666

и оттук надолу:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=956727

Аз пък си направих собствена статистика от VirSCAN, като избрах няколко програми само, и след около 100-на файла се получи това:

Статистиката е в проценти на 100 поредни вредоносни файла.

Та този Икарус, наистина се отличава от всички останали и Авира го следва по петите, въпреки че е на второ място.В момента съм с Авира, но бих искал да го пробвам все пак.Погледнах в сайта на Икарус, но там нищо не разбрах от езика.

Ще може ли някой, който вече го е позвал да сподели, как се държи програмата като цяло(товари ли, бързо ли сканира, интерфейс, настройки, има ли безпплатен вариант както авира например)

Благодаря предварително....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Ха ха това мина преди месец :) Но пък и нищо не пречи да се упражнявате.

аз съм с Kaspersky 4.5 PRO доста старичка версия, но много полезна (много е лека и не товари, защото ползвам само скенера)

намери:

Virus bodies: 706

Known viruses: 459

и не пишете глупости, какво значи линка е активен, ами да де можеш да си свалиш файла, ама иначе вирусите в "rar" файла няма как сами да се стартират, освен потребителя ако не го направи.

Активен - има се впредвид,че още при кликването върху него започва да се сваля заразеният файл,макар и в компресиран формат.

Ще имам впредвид да не пиша повече глупости biggrin.gif Много беше важно да се видят резултатите от проверка на архив,който е доста старичък но както се вижда дори и сега ВСЕ ОЩЕ ИМА ГОЛЕМИ РАЗЛИКИ

КИС2009 8.0.0.357 с последния update заби на 99% и отрки 706 вируса и бяха обработени всички. :) 4акам и другите анти-вирусни ....

Това е проблемът при Кис 2009 зацикля на архивите с повечко гадини.Доста се писа по този повод.

Искате вируси ??? Ето Ви неактивен линк Virus collection http://www.rigacci.org/comp/virus/

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Този път спектърът е разнообразен - пак ли да започваме ? Защитните програми ще променят функционалността си - ние ще гадаем кое-какво-защо - как и накрая пак ще се преинсталира Win , а и защитните програми.... Ако целта е пак да ги сменяме - това е един от подходите ...Колекцията от тази година ли е ? Поздрави

Този път спектърът е разнообразен - пак ли да започваме ? Защитните програми ще променят функционалността си - ние ще гадаем кое-какво-защо - как и накрая пак ще се преинсталира Win , а и защитните програми.... Ако целта е пак да ги сменяме - това е един от подходите ...Колекцията от тази година ли е ? Поздрави

Дай един сайт с такива и да се почва :huh: Аз отдавна съм минал през тях но виждам има ЕНТУСИАСТИ.Май и е скучно :)

ЦИТАТ(nikssi @ 14.06.2008г. в 10:35ч.)

ВИРУСИ

моля който не разбира какво прави да не кликва върху линка-активен е!

Аре да видиме кой колко лови.Това е стар линк към темата която е затворена вече

Eset Smart Security 3.0.669 легална

Брой сканирани обекти: 1722

Брой инфектирани обекти: 523 (+35 които трябва да се разархивират и може да и да ги открие :huh: )

edit: намаляне на подробностите :)

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Нямаше нужда от такъв ПОДРОБЕН отговор.

Резултатите ТУК от преди 3 години се припокриват

18.Stop-Sign Threat Scanner: 604 инфекции

19.F-Prot Antivirus: 597 инфекции

20.Vexira Antivirus 2005: 586 инфекции

21.NOD32 Аntivirus 2.50.25: 523 инфекции

22.E-trust EZ Antivirus: 520 инфекции

23.ZoneAlarm Security Suite: 520 инфекции

в това число и за Нод 32.Никого и нищо не нападам просто е учудващо това стоене на едно място на ВСИЧКИ

Как ли ще се прояви Икарус и Китайското ако искат колегите ползващи тези продукти да дадат мнения. :P

Класифицират по различен начин и това се отразява при отброяването ... Може-би ако се пращат един по-един на Вирустотал и се сравнява ще е по-обективно - ако и там нямаше поръчкова стъкмистика! Сега изглежда в света никои тестове не са обективни ! Аз ще карам на пробвания и собствени заключения ....Плюс пробванията и изводите на група приятели и познати ... Поздрави

Е не бях видял 4е това е от преди едим месец.А още един вапрос как RAV 8.6.105 и GDATA AntiVirusKit 2006 отркиват пове4е от 707 вируса нали в архива са толко ?

Е не бях видял 4е това е от преди едим месец.А още един вапрос как RAV 8.6.105 и GDATA AntiVirusKit 2006 отркиват пове4е от 707 вируса нали в архива са толко ?

Кой е казал, че са толкова? Толкова отброява Касперски.

Кой е казал, че са толкова? Толкова отброява Касперски.

Мисля 4е някои беше казал 4е са толко за това... а феновете на НОД32 какво ще кажат в защита biggrin.gif

Редактирано от sotkata (преглед на промените)

За кое колко засича говорим? Дайте линк.

Здравеи cool.gif искам да вида твоита НОД32 лицензирана колко напасти ще хване :)

Дата и час: 8.8.2008 г. 22:00

Местоположение: C:\Users\Maniac\Documents\Maniac\Symnitelni\virus%e5s_2.rar

Сканирани: 1722

Инфектирани: 523

Премахнати: 523 - целия архив го изтри накрая

Статус: Complete

От къде са взети вирусите?

Дата и час: 8.8.2008 г. 22:00

Местоположение: C:\Users\Maniac\Documents\Maniac\Symnitelni\virus%e5s_2.rar

Сканирани: 1722

Инфектирани: 523

Премахнати: 523 - целия архив го изтри накрая

Статус: Complete

От къде са взети вирусите?

Fixer ти Maniac ли си? 523 мисля 4е са малко Авирата намира 660 после НОД32 била в 4елната 3ка нищо ли4но но .....

КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МАЛ4АТ

Аз лично не вярвам, докато ESET не прегледат файловете. Изпратих им ги и ще изчакам да видя какво ще стане и тогава ще кажа със сигурност. Изтри ли ти архива NOD32? Изтри ти го. Какво още искаш? Когато ESET кажат, тогава мълча, през останалото време може да се фантазира всеки. Не се ли засичат, изпращам им ги и преди да обявят със сигурност.....

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

Аз лично не вярвам, докато ESET не прегледат файловете. Изпратих им ги и ще изчакам да видя какво ще стане и тогава ще кажа със сигурност. Изтри ли ти архива NOD32? Изтри ти го. Какво още искаш?

Искам да открие пове4е от 500 вируса тва искам но явно няма да стане скоро :wors:

Искам да открие пове4е от 500 вируса тва искам но явно няма да стане скоро :sobbing:

NOD32 е изтрила архива - тоест е изтрила и другите вируси. ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.