Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи-част 1

Featured Replies

Това коя антивирусна е?

Avast :)

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 145k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Да, и междо другото сканирах този архив и с AVIRA Personal - нищо не откри.

bad news biggrin.gif

http://www.game-exe.ru/news/ Този портал представя доста неща отпреди няколко години и на определени хора все още е интересен... А дали не е и опасен и с какво ... Ето Ви реален практически тест за всякакви пробвания - колко ли ще са желаещите ? По-добре да не гадая за развитието - нека е интересно... Поздрави

Symantec блокира изтеглянето на файлове от руския портал, а с Twister при по-специален подход се получава ... Тук двете програми демонстрират добра класа ... А как е с останалите и колко от тях абсолютно нищо не установяват ? Не искам да стигам до извод, че тези които са като влюбени в защитните си програми, не им се пробва или не им се пише.... Поздрави

Symantec блокира изтеглянето на файлове от руския портал, а с Twister при по-специален подход се получава ... Тук двете програми демонстрират добра класа ... А как е с останалите и колко от тях абсолютно нищо не установяват ? Не искам да стигам до извод, че тези които са като влюбени в защитните си програми, не им се пробва или не им се пише.... Поздрави

Тук вече мога да споря с теб.

Symantec с извинение е най - големия боклук. Тествал съм го , и резултата е - преинсталиране. Това добра класа ли е според теб?!

И как въобще може да казваш , че ние сме влюбени в защитите ни , като ти за - най малкото лошо мнение за Twister - извинявай но наспамваш форума. В случая критиката ти НЯМА основание.

Поздрави!

Май пак не си ме разбрал - защо ли често се получава ...Помисли ... За всички останали програми още нищо не е казано - не мога да тествам реакциите им, защото са много... Поздрави

Тук вече мога да споря с теб.

Symantec с извинение е най - големия боклук. Тествал съм го , и резултата е - преинсталиране. Това добра класа ли е според теб?!

И как въобще може да казваш , че ние сме влюбени в защитите ни , като ти за - най малкото лошо мнение за Twister - извинявай но наспамваш форума. В случая критиката ти НЯМА основание.

Поздрави!

Хайде де чак пък такива страсти за някакви програми.

Виж това :

Symantec с извинение е най - големия боклук. Тествал съм го , и резултата е - преинсталиране

Същото може да се каже за доста програми в това число и "ЛЮБИМЦИТЕ". TNN го виждам като един вид коректив,като будна мисъл,макар и грешни някои неща важното е да се мисли,А НЕ ДА СЕ СПАМИ защото постата ти е чист СПАМ.

Сега и моя стана такъв sad.gif

Моите впечатления от Symantec са добри,макар и да съм ползвал скоро само NIS2009,но за БЕТА направо си е страхотна.Същото не мога да кажа за БЕТА версиите на Есет и Касперски - бил съм с тях.А относно преинсталацията ...грешките ги правят хората не програмите ;) нали се сещаш ....

Айде сега да видиме колко ще ме нападнат :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

И какво трябва да се установява в този руски портал ? Защото при мен /аз съм с Avast 4.8 Pro / липсва необичайна реакция и се питам дали да не я преинсталирам и да пробвам отново. Други хора с други програми не са ли пробвали ?

И какво трябва да се установява в този руски портал ? Защото при мен /аз съм с Avast 4.8 Pro / липсва необичайна реакция и се питам дали да не я преинсталирам и да пробвам отново. Други хора с други програми не са ли пробвали ?

Айде сега biggrin.gif и като си с Аваст,какво?Заради един линк да преинсталираш антивирусната програмата,че не засичала нищоohmy.gif Остави си я ,след като не те е издънила до сега.

Я да видим някой засича ли изобщо нещо http://www.game-exe.ru/news/

Ти на ТNN не се вързвай много ,той е,как да се изразя,нашия любим" бета тестер" biggrin.gif в добрия смисъл,разбира се ;) чува се ,че пазил сървърите на FBI и КГБ :speak:

Поздрави!

JS.Adware.Spylog.a - при всяко отваряне на страница там - за добре дошъл - Twister класифицира проактивно и неутрализира ... Някак реагират ли Нод 32 , Авира , Касперски, AVG и останалите ??? Поздрави

JS.Adware.Spylog.a - при всяко отваряне на страница там - за добре дошъл - Twister класифицира проактивно и неутрализира ... Някак реагират ли Нод 32 , Авира , Касперски, AVG и останалите ??? Поздрави

JS.Adware.Spylog.a няма никаква информация за това в Google и проактивно да е даже би трябвало да се информира .

Ти откъде си сигурен,че не е false positive

Михнев, защо се шегуваш ... Надценяваш Google - Nigma намира 71 резултата ! Nikssi, защо не запиташ в ЛК или в хакер.ru - руско си е и засега съм го постнал само тук - за да не ни изчезне занимавката.... Поздрави

Михнев, защо се шегуваш ... Надценяваш Google - Nigma намира 71 резултата ! Nikssi, защо не запиташ в ЛК или в хакер.ru - руско си е и засега съм го постнал само тук - за да не ни изчезне занимавката.... Поздрави

Няма такова нещо,няма нито един,това са отделни фрази.

Повечето е Cookie.Spylog/Adware.Tracking Cookie

Nigma.ru Е има,тя е на първо място и е само твоя, тази констатация. Все пак търсим това JS.Adware.Spylog.a

п.с. и не се шегувам ;) замисли се относно Twister

Как намерих този руски портал - отново попаднах на файл, при който само Икарус установяваше някаква трояноподобна творба - копирах името му и го заредих в руската мощна търсачка - точно тя ме доведе до този адрес .... Дотук добре справящите се програми са три ! Пробвайте и с други ... Поздрави

http://removal-tool.com/antispywareexpert/...ywareexpert-73/ Какво установявате и бихте споделили за тази страница и за предлаганото там софтуерно приложение ? Поздрави

Установяваме, нещо много близко до нашия и много далече от твоя акъл - това е Rogue.

http://www.2-spyware.com/remove-antispywareexpert.html

http://removal-tool.com/antispywareexpert/

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

Само това ли си установил .... Няма ли още нещо ? Пробва ли ? Нали Нод 32 всичко установява... Поздрави

Ти и това не си установил и ме питаш само това ли съм установил. Какво още искаш да установя? NOD32 не ме пуска да изтегля файла, отделно че Firefox ме предупреждава да не влизам в страницата. Това е rogue приложение, кое не ти е ясно?

Лично на мен тези ограничения не ми са по вкуса и се разхождам навсякъде... Изтеглям всякакви файлове - как иначе да проверя защитеността си ...Би ли се престрашил да изтеглиш файла и до го стартираш - това е реална проверка. Можеш и на Вирустотал да го изпратиш - за да се ориентираш за какво става въпрос... Подсказах достатъчно - дано си ме разбрал и да престанеш със странните си оценки - крайно време е вече - нормално е хората да се уважават- дори когато са с различни мнения... Поздрави

Ето го моя резултат от КИС .357

Сканирани : 6432

Открити : 5010

След това като влезна в програмата и ми пише Открита е заплаха давам Обработи след това ми изписва кои вируси е открила и ми се отравя прозорец с вирусите така трябва един по един да ги махам кажете да направа така че да изтривя целия архив

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.