Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи-част 1

Featured Replies

Знам но немога да сложа КИС много товари кошницата ми сега зимната ваканзия дано да ми земат нов компютър тогава ще сложа КИС

Соти,що не сложиш - Авира има доста промоции,пък и безплатната е читава според мене.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 145,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Соти,що не сложиш - Авира има доста промоции,пък и безплатната е читава според мене.

Toчно тези промоции не ми станаха слагам я и на License ми пише датата която сам сложил ключа??

Avast не отркива нищо изчакаи мнения и от други програми ;)

ЦИТАТ(ВАНКЕЛ @ 3.09.2008г. в 18:58ч.) *

И това ли е вирус ?http://hotbar.com/installation/Browsing/install.aspx huh.gif

поне според ЕSET e.

9ca58c2ba3a0.jpg

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

При днешните хардеротики Икарус пак е с констатации като Касперски. Преди малко реших да добавя SensiveGuard - правил съм го с доста антивируси -още при инсталацията - Trojan Downloader.Swizzor !? Вирустотал- няма програма с класифициране - при проверка на инсталационния файл на защитната стена- Какво ли се случва ? Смятах да го деинсталирам - май не ще е сега ... Поздрави

cool.gif<ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_tongue.gif' alt=':P'> и според авира е вирус.

Лека корекция. Не е вирус (Виж: Компютърен вирус@Уикипедия), вероятно е Spyware или Adware. Касперски (not-a-virus) и Avira (Adware or Spyware) на снимките подсказват какъв тип е опасността.

Лека корекция. Не е вирус (Виж: Компютърен вирус@Уикипедия), вероятно е Spyware или Adware. Касперски (not-a-virus) и Avira (Adware or Spyware) на снимките подсказват какъв тип е опасността.

Ясно.Просно не обърнах внимание.

Trojan.Downloader.Win32.Banload.ujv в любимия на много милиони хора utorrent ! Ikarus не харесва доказани защитни стени ! Пак се сещам за мамута - той е австрийски ! Отивам да търся ключ за него...

Trojan.Downloader.Win32.Banload.ujv в любимия на много милиони хора utorrent ! Ikarus не харесва доказани защитни стени ! Пак се сещам за мамута - той е австрийски ! Отивам да търся ключ за него...

biggrin.gif Писах тука за него http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1042736

25.8.2008 г. 14:54:07 Обнаружено: Trojan-Downloader.Win32.Banload.ugf Windows Explorer C:\Program Files\UTORRENT\UTORRENT.EXE

Не го харесва KAV 2009 и това е :P

Вчера тръгвам да го инсталирам отново и хоп докато се огледам и цялата папка пак я няма ohmy.gif

Намерих я прибрана в хралупата на Касперски :P

Наистина има някакъв проблем cool.gif

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Бих споделил -ако зная отговора . A-s Quared Free при задълбочена проверка също го лови - австрийска е ! Досега никоя стена не се комбинира с Икарус и затова се сетих за Mamutu 1.7 ...Поздрави

Аз не го намирам във virus search

Nikssi едното е Trojan-Downloader.Win32.Banload.ugf ,а другото е Trojan.Downloader.Win32.Banload.ujv това второто го няма което TNN е посочил.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Бих споделил -ако зная отговора . A-s Quared Free при задълбочена проверка също го лови - австрийска е ! Досега никоя стена не се комбинира с Икарус и затова се сетих за Mamutu 1.7 ...Поздрави

Нали знаеш,колко са либерални австрийците :P

Извън темата:

Някой пробвал ли е тези настройки за защитните стени (и Интернет Секюрити) за работа с utorrent: Software Firewall Configurations? Има полезни настройки за: COMODO Firewall Pro, Kaspersky Internet Security Firewall, Zone Alarm, BitDefender и прочее. Защитните стени също могат да дават разни съобщения по сигурността при неподходяща конфигурация или пропуснати настройки на utorrent...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Касперски и двете австрийски програми са напълно на едно мнение ! Май е рано за коментиране . Поздрави

cool.gif:P и според авира е зараза.

аз съм с аваст и въобще не мога да отворя този сайт,сигурно защото има нещо и аваста го блокира,но пък не дава и никакви предупреждения.

При мен мамутът вече е заедно с Икарус - как да ги махаш такива програми!? Хардеротика и вируси - все са заедно... Реших максимално да се покачи андреналина - ще укажа френски портал - там Twister отстреля много вредители - повечето други антивируси нищо не установяват! Дано е интересно и на модераторите - та да не го цензурират особено твърдо -за пълнолетни е , а не всички са ... http://www.sexfortv.com/ Успех в тест и емоции !!!!!

При мен мамутът вече е заедно с Икарус - как да ги махаш такива програми!? Хардеротика и вируси - все са заедно... Реших максимално да се покачи андреналина - ще укажа френски портал - там Twister отстреля много вредители - повечето други антивируси нищо не установяват! Дано е интересно и на модераторите - та да не го цензурират особено твърдо -за пълнолетни е , а не всички са ... http://www.sexfortv.com/ Успех в тест и емоции !!!!!

И наи вече емоции

Повечето защитни конфигурации не се справят на ниво ! Да не кажете, че не съм предупредил - никой не желая да подвеждам ! Поздрави

Имам едно предложение: не слагайте директен линк към опасен сайт. Невнимателен потребител може да цъкне и да стане беля. Слагайте код - има такава опция в менюто, когато пишете коментари по тема: rte-code-button.png или "Маркирай като код". Първо маркирате текста и използвате иконката.

Ето пример как не трябва да изглежда "опасният" линк: http://www.alabala.proba

Как трябва да изглежда, според мен:

http://www.alabala.proba

С поставяне на активен линк в код е значително по-безопасно. :speak:

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Имам едно предложение: не слагайте директен линк към опасен сайт. Невнимателен потребител може да цъкне и да стане беля. Слагайте код - има такава опция в менюто, когато пишете коментари по тема: rte-code-button.png или "Маркирай като код". Първо маркирате текста и използвате иконката.

Ето пример как не трябва да изглежда "опасният" линк: http://www.alabala.proba

Как трябва да изглежда, според мен:

http://www.alabala.proba

С поставяне на активен линк в код е значително по-безопасно. :)

Споделям напълно предложението. :)

В повечето форуми публикуването на директен линк към опасен сайт е забранено.

Поздрави cool.gif

AV-Test.org - рагледах последните резултати. Защо Ikarus намира вредители след всички програми , а никоя програма примерно от челната десятка не намира почти нищо след него ? Няма фалшиви тревоги - ще трябва да прежаля и utorrent - Mamutu 1.7 също непрекъснато го прехваща ! Отстранявам всички обогатени с вредоносен код безплатни програми и скоро може при мен нито една да не остане ! Чисто австрийската комбинация започва да ми харесва - сработиха се - двата триала са до края на месеца.Malwarebytes' Anti-Malware и RemoveIt Pro XT SE нищо не намират след тях - те са ми като "контрол" за качествена работа - изобщо не бе така примерно след KIS 8 - Avira 8 - Avast 4.8 .След тези програми поне при мен все си намираха по нещо - сега някой да не ме помисли за търговски представител на австрийците...Продължавам да допроучвам Kingsoft -само в Азия е с над 10 милиона ползватели... И библиотеките със сигнатури му били над 10 милиона - как да не се яви желание за пробване на поредното китайско чудо !? Поздрави

AV-Test.org - рагледах последните резултати. Защо Ikarus намира вредители след всички програми , а никоя програма примерно от челната десятка не намира почти нищо след него ? Няма фалшиви тревоги - ще трябва да прежаля и utorrent - Mamutu 1.7 също непрекъснато го прехваща ! Отстранявам всички обогатени с вредоносен код безплатни програми и скоро може при мен нито една да не остане ! Чисто австрийската комбинация започва да ми харесва - сработиха се - двата триала са до края на месеца. Поздрави

Сам спомена,че Ikarus се е огънал

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1054191

... При мен Икарус загуби частично функционалност-възстанових я...

Толкова ли е крехка тази програма,че да се бъгне от един НЕ чак толкова страшен сайт :angry:

Почвам да ти се чудя на оптимизма...Преди и Rising беше най великият ...най вероятно зависи от взаимното Ви привличане.

.Malwarebytes' Anti-Malware ....... нищо не намират след тях - те са ми като "контрол" за качествена работа - изобщо не бе така примерно след KIS 8 - Avira 8 - Avast 4.8

При мене никога не е имало такива констатации на Malwarebytes' след ползването на посочените от теб програми Кис/Авира/Аваст

След тези програми поне при мен все си намираха по нещо - сега някой да не ме помисли за търговски представител на австрийците...Продължавам да допроучвам Kingsoft -само в Азия е с над 10 милиона ползватели... И библиотеките със сигнатури му били над 10 милиона - как да не се яви желание за пробване на поредното китайско чудо !?

Който ще захвърлиш след 1 месец отново...Китайците са по пиратстването НЕ по СЪЗДАВАНЕТО ако не си го разбрал още.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.