Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи-част 1

Featured Replies

Благодарение на B-Boy, ESET добавиха и AutoRun файла в дефинициите си.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 145,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Как го намирате този последния адрес ? При мен с Google нищо не се намира,с Nigma http://www.nigma.ru/index.php?s=http%3A%2F...=1&lang=all Между многото дори има още по-опасни адреси ! Какви ги твори този кралски китайски продукт !? Той ли преценява какво да ми се показва ? Странно - защото пакетът се държи стабилно на доста по-опасни места . Помагайте с идеи и мнения ... Поздрави

Като имаш в предвид че,6 от 7 са Тrojan:Win32/VB естественно какъв ще е резултата. icon4.gif

Не става така...моме :rolleyes: Първо се дава снимка и после нещо от което да е ВИДНО какъв е резултата.Всичкото ти участие е половинчато и страхливо. :)

Nikssi,не ме озадачавай ... Какво да се снима ? Липсата на резултат с Google ли ? Неясноти да - но страх ... Една липса ли е страшна ? Кралски китайски истории - обаче ще ги разгадая - защото са интересни ! Ако не можете да помагате - моля, нека не се пишат абстрактни неща... Поздрави

Nikssi,не ме озадачавай ... Какво да се снима ? Липсата на резултат с Google ли ? Неясноти да - но страх ... Една липса ли е страшна ? Кралски китайски истории - обаче ще ги разгадая - защото са интересни ! Ако не можете да помагате - моля, нека не се пишат абстрактни неща... Поздрави

Ти какво не виждаш ли....Отвори оченца колега. Как пък ВСИЧКИ НИЕ СИ ИЗМИСЛИХМЕ този адрес :rolleyes:

http://rapidshare.com/files/143457916/viruses.rar

Ето ти и снимка:

Сайтът

340659B.jpg

И как не ме пуска Касперски

340660q.jpg

Що ли чакам от Вас двамата снимка :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

TNN, линка, който си дал в пост 634 го отварям безпроблемно( AVG+Comodo).

На онова дребното, искам да й кажа да престане да се напъва и да опръцква темите с некомпетентните си мнения, с които ни взима за балуши!

TNN, линка, който си дал в пост 634 го отварям безпроблемно( AVG+Comodo).

На онова дребното, искам да й кажа да престане да се напъва и да опръцква темите с некомпетентните си мнения, с които ни взима за балуши!

Ам ми затова го постнах да е активен.Може да не се сеща как да го отвори човекът biggrin.gif

Не съм казал, че не Ви вярвам. Вероятно причината е в необичайно мощния Kingsoft - крият се от тези китайци ... Къде ли не се наврях - кралският пакет демонстрира качества - нормално е да "бягат" от него - доколкото могат...Скоро този продукт няма да го сменя. Нямам негативни констатации. Поздрави

Не съм казал, че не Ви вярвам. Вероятно причината е в необичайно мощния Kingsoft - крият се от тези китайци ... Къде ли не се наврях - кралският пакет демонстрира качества - нормално е да "бягат" от него - доколкото могат...Скоро този продукт няма да го сменя. Нямам негативни констатации. Поздрави

Радвам се,че си ЩАСТЛИВ Но сякаш тази сапунка съм я гледал вече Все повтаряш едно и също...

Кой се крие от тебе бе човек слънцето ли те напече ...препи ли ohmy.gif

Просто не намирам адреса - явно не ти се е случвало... Ами то само с Касперски - славянски ограничения - спирам до тук . Наздраве NIKSSI - сега вече съм на БГ ракийка -защото е интересно... Странно въображение - каква сапунка имаш предвид ? Поздрави P.S. В КНР са баннали какво ли не - защото е вредно за китайските младежи !

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Nikssi от резултатите които видях до сега,Кашперски се справя отлично icon1.gif Интересно ми е резултата на AVG? и по точно реал-тайм протекта как реагира той е по важен за мен.

Надявам се не ви преча чак толкова на тестовете та ме гоните така.Поздрави

Редактирано от M_power (преглед на промените)

При сваляне на архива не реагира. При сканиране хвана 7 дефинирани файла и ги изтри, както съм му задал.

Докато посегна да цъкна на линка,антивирусната ми веднага изключи компютъра и ме прати да спя. :)

Ето една картинка от Windows Defender за:

http://rapidshare.com/files/143457916/viruses.rar

Съвсем нормално Дифендъра реагира така, защото има антивирусна програма, с която не си пречат. Забележeте: това е от защита в реално време на Defender. Не е от свален файл...

70hyev.jpg

От антивирусните програми при мен няма да дам снимки, няма смисъл. Ще повторя други мнение по темата.

Добавям по-късно: Windows Defender не "лови" нищо при свален архив и сканирането му. :)

Редактирано от nologo (преглед на промените)

я дайте още някой линк да изпробвам avast! http://rapidshare.com/files/143457916/viruses.rar има отрити 7 вируса

Редактирано от djtoni98 (преглед на промените)

Докато посегна да цъкна на линка,антивирусната ми веднага изключи компютъра и ме прати да спя. :angry:

То по тая логика на някои хора компютрите няма да се включат...

Есет

Файла е свален в папката за сваляне, но не може да се отвори, неочакван край на рар архив.

Как така нищо?. icon9.gif

Да, прав си. След десетото местене на файла viruses.rar по разни папки и сканиране с Defender най-накрая и при мен се получи резултат...

50s2yv.jpg

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Дайте още един тест icon1.gif

искам да видя как ще се справи една антивирусна-преди да и поверя охраната.

Надявам се Кен да се включи пак с резултати.

Друг тест http://maxantispy.com/ Много внимателно - защото Symantec блокира програмата и я карантинира. Не греши . Поздрави

Друг тест http://maxantispy.com/ Много внимателно - защото Symantec блокира програмата и я карантинира. Не греши . Поздрави

още преди да дам запис на този файл аваст откри заразата.

още преди да дам запис на този файл аваст откри заразата.

Авира също намира зараза.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.