Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Теглене на кредит

Featured Replies

• Автор
преди 1 час, adersa написа:

Правилно си постъпил подписваш хиляда страници държат се мило с тебе  и хоп като закъснееш с 1 вноска няма отърване човекк .

Не че ще закъснея, но гледам го от тази гледна точка, че не ми е крайно наложително, а и без това не искам да си имам работа с такива неща ;д

• Отговори 62
  • Прегледи 14,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 часа, adersa написа:

Правилно си постъпил подписваш хиляда страници държат се мило с тебе  и хоп като закъснееш с 1 вноска няма отърване човекк .

а-а-а-а, не винаги - това зависи от .. кой кого държи за топките.

• Автор
на 4.08.2016 г. в 23:51, jhoro написа:

а-а-а-а, не винаги - това зависи от .. кой кого държи за топките.

Пак искам да благодаря сърдечно на всички, които се отзоваха дадоха мненията си по темата :) Първата ми тема тук беше по повод конфигурацията за настолен компютър, доста хора се отзоваха и избрах коя конфигурация да закупя и си имам компютъра вече почти 2 години.  Не съм се и съмнявал, че пак ще получа най-добрите отзиви и мнения, на базата на които направих пак правилното решение и по въпроса с кредита.

Поздрави!

Редактирано от trades (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Един кратък и ясен съвет: НЕ ТЕГЛИ КРЕДИТ, освен ако не е по болест!!! Възвръщането на такъвкредит освен ако не е до 1500 лв. е трудно. Пресметни си добре нещата, ако не дай се те махнат от работа, на първото забавяне на всноска си в кюпа на осъдени! Без значение какво пише в договора, ти винаги ще си излъган. Само банковия кредит има предимства, НО БАНКИТЕ не дават лесно..., никак лесно. Опитах се да тегля фирмен кредит до 10 000 лв за финансиране преди време. Фирмата ми има добра печалба, а кредита е 3 пъти по-малък от нея... И въпреки всичките документи и т.н., тене одобриха кредита ми. Ако теглиш 2 500 лв, след осъждането стават 5 000!!! като каквото и да си внесъл до момента ти изгаря директно и не се зачита като погасена част от кредита!

• Автор
на 16.08.2016 г. в 12:09, callpchelp написа:

Един кратък и ясен съвет: НЕ ТЕГЛИ КРЕДИТ, освен ако не е по болест!!! Възвръщането на такъвкредит освен ако не е до 1500 лв. е трудно. Пресметни си добре нещата, ако не дай се те махнат от работа, на първото забавяне на всноска си в кюпа на осъдени! Без значение какво пише в договора, ти винаги ще си излъган. Само банковия кредит има предимства, НО БАНКИТЕ не дават лесно..., никак лесно. Опитах се да тегля фирмен кредит до 10 000 лв за финансиране преди време. Фирмата ми има добра печалба, а кредита е 3 пъти по-малък от нея... И въпреки всичките документи и т.н., тене одобриха кредита ми. Ако теглиш 2 500 лв, след осъждането стават 5 000!!! като каквото и да си внесъл до момента ти изгаря директно и не се зачита като погасена част от кредита!

Да, взех решението да не се занимавам с тея кредити още преди 2 седмици :).

Благодаря за съвета, напълно съм съгласен с теб.

преди 4 часа, trades написа:

Да, взех решението да не се занимавам с тея кредити още преди 2 седмици :).

Благодаря за съвета, напълно съм съгласен с теб.

Мъдро решение ;)

на 4.08.2016 г. в 18:41, trades написа:

Здравейте, съжалявам за късния отговор. Реших да не се занимавам с глупости, няма да се пробвам да кандидатствам за никакви кредити, не съм ходил даже и да питам. Няма да ходя не защото не съм питал, а защото така го реших още на следващия ден след като направих темата. :)

Какво да ви кажа, направо сте изписали азбуката по тази тема, благодаря за което, наистина не си струва да се стреми човек към кредит, щом не е нещо крайно наложително. Дай боже и да не се налага занапред :D

Според мен е грешка, че даже не си отишъл да попиташ. Някой път може пак да решиш да теглиш кредит и ако се справиш с малък кредит от рода на 1 000 - 2 000лв. банките ще гледат на теб с по-добро око ако ти потрябва кредит от рода на 10-20-30k. Но при всички положения бягай надалеч от бързите кредити. Дали е за телефон, телевизор или лаптоп, пак е по-добре в много от случаите да се разходиш до близка банка, която е що годе реномирана и да теглиш примерно потребителски кредит за същата сума. Но има и изключения когато има стока за продаване и я пускат на промоция с някоя финансова институция и нещо което се продава за 1 000лв вместо да плащаш 12 вноски по 99.99 , което реално става 1200 лв ти го продават примерно за 10 вноски по 100 лв. Но обикновено не си заслужава самата техника тогава. На запад огромно количество народ живее на вечен кредит и не се притесняват особено от това.

Прецени си пак реално възможностите, дали ще останеш на тази работа и колко дълго. Дали наистина това което си решил да купиш сега ти трябва чак толкова много, че да теглиш кредит. Ще можеш ли да го изплатиш и т.н. Но бързите кредити не би трябвало да са вариант за един млад  и разумен човек.

Редактирано от サムライオートバイ (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
на 29.07.2016 г. в 23:20, nikolela написа:

Процента е според теглената сума. Той нараства спрямо теглената сума и времето за погасяване. Всеки погасителен план е различен.

не е ли обратното колкото сумата е по-голяма лихвата е по малка... ?като процент даже не е ли еднаква лихвата. Моя скромен съвет е ако искаш да бачкаш безплатно за банката един месец от живота си тегли заем 2000/..

• 2 седмици по-късно...

Тези с бързите кредити уж пишат малки лихви, но в общите условия се иска да представиш банкова гаранция целия кредит или да доведеш двама поръчители с доход 2-3000, в противен случай има наказателни такси и така стават големите лихви ;)

• 2 месеца по-късно...

За толкова години само веднъж ми се е налагало да тегля кредит, но беше доста спешно. Тогава изтеглих 1000 лв., бях подготвен да ми добавят всякакви скрити такси, но за моя радост нямаше скрити клаузи и върнах толкова пари, колкото трябваше.

Редактирано от algor (преглед на промените)

• 1 година по-късно...
  • Автор
на 18.08.2016 г. в 16:51, callpchelp написа:

Мъдро решение ;)

Благодаря! Дори и след 2 години, пак продължавам да се гордея с решението :D

на 18.08.2016 г. в 17:15, サムライオートバイ написа:

Според мен е грешка, че даже не си отишъл да попиташ. Някой път може пак да решиш да теглиш кредит и ако се справиш с малък кредит от рода на 1 000 - 2 000лв. банките ще гледат на теб с по-добро око ако ти потрябва кредит от рода на 10-20-30k. Но при всички положения бягай надалеч от бързите кредити. Дали е за телефон, телевизор или лаптоп, пак е по-добре в много от случаите да се разходиш до близка банка, която е що годе реномирана и да теглиш примерно потребителски кредит за същата сума. Но има и изключения когато има стока за продаване и я пускат на промоция с някоя финансова институция и нещо което се продава за 1 000лв вместо да плащаш 12 вноски по 99.99 , което реално става 1200 лв ти го продават примерно за 10 вноски по 100 лв. Но обикновено не си заслужава самата техника тогава. На запад огромно количество народ живее на вечен кредит и не се притесняват особено от това.

Прецени си пак реално възможностите, дали ще останеш на тази работа и колко дълго. Дали наистина това което си решил да купиш сега ти трябва чак толкова много, че да теглиш кредит. Ще можеш ли да го изплатиш и т.н. Но бързите кредити не би трябвало да са вариант за един млад  и разумен човек.

Всъщност, по това време работата ми въобще не беше гарантирана. :) Все пак реших да не тегля и не съжалявам за избора си.

на 3.09.2016 г. в 17:49, Yvan Sergeev написа:

не е ли обратното колкото сумата е по-голяма лихвата е по малка... ?като процент даже не е ли еднаква лихвата. Моя скромен съвет е ако искаш да бачкаш безплатно за банката един месец от живота си тегли заем 2000/..

на 14.09.2016 г. в 23:13, sashomaga написа:

Тези с бързите кредити уж пишат малки лихви, но в общите условия се иска да представиш банкова гаранция целия кредит или да доведеш двама поръчители с доход 2-3000, в противен случай има наказателни такси и така стават големите лихви ;)

на 3.12.2016 г. в 12:22, peshomiroslavov написа:

За толкова години само веднъж ми се е налагало да тегля кредит, но беше доста спешно. Тогава изтеглих 1000 лв., бях подготвен да ми добавят всякакви скрити такси, но за моя радост нямаше скрити клаузи и върнах толкова пари, колкото трябваше.

на 9.01.2017 г. в 13:26, pepimili написа:

При такива ситуации аз използвам услугите на бързите кредити. За съжаление понякога се налага допълнителна финансова подкрепа. Използвала съм и съм много доволна, защото всичко става много бързо а условията са ясни!

Благодаря на абсолютно всички коментирали и дали съвет и мнения във всяка от 3-те страници на темата. :)
Добре, че още тогава реших да не се занимавам с кредити въобще.

Поредното доказателство, че в този форум, винаги има хора, които ще се отзоват.

Живи и здрави!

• 1 година по-късно...

Вие сте бизнес мъж или жена? Имате ли някаква финансова каша или имате нужда от средства за стартиране на собствен бизнес? Имате ли нужда от заем, за да започнете хубав малък мащаб и среден бизнес? Имате ли нисък кредитен рейтинг и ви е трудно да получите капиталов заем от местни банки и други финансови институти ?.

Нашите заеми са добре застраховани за максимална сигурност е наш приоритет. Нашата водеща цел е да ви помогнем да получите услугата, която заслужавате. Нашата програма е най-бързият начин да получите това, от което се нуждаете веднага. Намалете плащанията си, за да облекчите напрежението на месечните си разходи. Спечелете гъвкавост, с която можете да използвате за всякакви цели - от ваканции, до образование, до уникални покупки

Ние предлагаме широка гама от финансови услуги, която включва: бизнес планиране, търговско финансиране и развитие, имоти и ипотеки, кредити за консолидация на дългове, бизнес заеми, частни заеми, кредити за рефинансиране на жилища с ниска лихва @ 3% годишно за физически лица, компании и корпоративни органи. Вземете най-доброто за вашето семейство и собственик на вашия дом-мечта, както и с нашата Обща схема на заем.

Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас по имейл: [email protected]

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.