Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова конфигурация АМД или Интел ?

Featured Replies

• Автор

Така ми казаха, не знам. Значи ще трябва да слагам и карта.

Не се занимавай щом нямаш парите и си карай със старата машина. За 200 лв. може да се купи единствено SSD за старата ти и да се премести в новата ако някой ден си купиш.

• Автор

Еми явно за сега ще кретам така. Пък като по-сабера още някой лев ще го мисля. За ссд ако излезе нещо 120гб по-евтиничко го вземам.

преди 2 минути, JoRkA написа:

Еми явно за сега ще кретам така. Пък като по-сабера още някой лев ще го мисля. За ссд ако излезе нещо 120гб по-евтиничко го вземам.

400 лева ти трябват за I3-6100 + дъно + 8 GB DDR4 RAM.

преди 8 часа, Lenovo606 написа:

Абе ти в фрет ли си аз с G3258 4.30Ghz с вграденото видео едвам на минимум имам 45-60 ти с умрелия селерон ще имаш 110 бахти развитата фантазия ,лапешки истроий...

E той няма да играе на 1080p. Намаля резолюцията и няма проблем. Въпросът е, да не го ограничава процесора. Когато процесорът те ограничава и резолюция да намаляш, все тая. Когато видеокарта те ограничава, смъкването на резолюцията и детайлите вдига кадрите. A HD 5450  е много слаба видеокарта. Вградената в Селерона е малко по-добра, но пък самият Селерон е векове над тоя Пентиум. 

преди 3 часа, JoRkA написа:

Така ми казаха, не знам. Значи ще трябва да слагам и карта.

Виж, вземи си процесорчето с дъното и РАМ, виж как е. Процесорът казваш е 40 лева. Ако не ти харесва, след време го продаваш пак за 40! Казвай къде го дават за 40, че ако не го вземеш, аз да го взема. 

преди 10 часа, JoRkA написа:

Solid State Drive (SSD) ADATA Premier SP550, 2.5", 120GB, SATA III - eMAG.bg

75 лева с безплатна доставка устройва ли те?

• Автор
преди 39 минути, ncl написа:

Solid State Drive (SSD) ADATA Premier SP550, 2.5", 120GB, SATA III - eMAG.bg

75 лева с безплатна доставка устройва ли те?

Да, до ден два ще го поръчам. Те и във олх вървят по 70лв. Такаче по-добре от магазина направо. А не е ли по-добре да зема хдд 1тб 7200рпм за 100лв. От колкото да дам 75лв за 120гб пространство ?  

преди 10 часа, Кико написа:

Виж, вземи си процесорчето с дъното и РАМ, виж как е. Процесорът казваш е 40 лева. Ако не ти харесва, след време го продаваш пак за 40! Казвай къде го дават за 40, че ако не го вземеш, аз да го взема. 

Ще ти го дам. Ще сабера някой лев още и тогава ще купя нещо по-добро.

Редактирано от JoRkA (преглед на промените)

преди 1 час, JoRkA написа:

Да, до ден два ще го поръчам. Те и във олх вървят по 70лв. Такаче по-добре от магазина направо. А не е ли по-добре да зема хдд 1тб 7200рпм за 100лв. От колкото да дам 75лв за 120гб пространство ?  

Ще ти го дам. Ще сабера някой лев още и тогава ще купя нещо по-добро.

Въпросът бе, че аз бих го взел за целта. Преди време си купих предния модел Celeron G1620  и съм предоволен от процесорчето за действията, които изпълнява, а именно интернет. Естествено в съчетание със SSD,  че иначе каквото и да си говорим, ако ще и i7  да сложиш, все същата работа при браузване. А ти щом си решил да събираш пари, добре. Само не разбрах за какво ще ги събираш - видеокарта, процесор...? Карай я подред, че ще има да събираш и събираш...

• Автор

Ще събере още малко за по-скъп процесор, и за видео карта. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.