Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изтрих папката "%windir%\system32

Featured Replies

преди 19 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Успех и със Safe Mode да вземете права над ключ в регистрите...

e хубаво няма да стане и да не влиза  в Safe Mode и да не пробва щом казваш че не става не знам и защо са го измислили въобще.

• Отговори 60
  • Прегледи 5,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, hristo58 написа:

Благодаря ти за труда,но не става и по двата начина.Най-напред пробвах с fix.reg изписа ми "системата не можа да намеривъведената опция за средата",изтеглих FRST стартирах го,но получих същото съобщение.

Като,че ли са ми отнети правата върху системата,нищо не мога да стартирам като администратор,

Изпробвай това (от по-горния линк е)

Цитат

The key was pressing f8 at the start of booting, then choosing Safe Mode with command prompt.  I had tried that before, but had no success with commands such as regedit, set or systempropertiesadvanced.

This time I typed  msconfig .  A tabbed menu popped up and I clicked the Tools tab. I found System Properties in the long list and Launched it.  Then: Advanced system settings > Advanced > Environmental Variables (at the bottom) > System variables > New > windir C;\Windows.  Ditto for User variables.

• Автор
преди 1 час, * СТЕФАН * написа:

Ицо здравей! Аз си мисля така.

System 32 е една от най важните папки в операционната система. При инсталация на дадена програма в нея попадат файлове които се асоцират с операционната система за правилната комуникация между програмата и самата операционна система.Ти имаш инсталирани такива програми не една а може би десетки. Не заради твоето незнание а по простата причина, че не си забелязал си изтрил тази основна папка. От тук нататък, дори и да успееш да направиш нещо по възтановяването на папката, то няма да е сигурно за работата на операционната ти система. Като че ли е най добрият метод да преинсталираш операционната система и програмите, с които работиш. Но това е мое разсъждение и не ангажирам никого.За да не губиш изключително много време, по ще е лесно а и сигурно, една нова преинсталация, колкото и да не ти се иска.Тогава би бил сигурен, че всичко, както е работило преди, ще работи и в бъдеще време.Още веднаж. Това е лично мое мнение изпитано преди 3-4 години.Дано не съм прав. Пожелавам ти успех.

Твой пост, който добре говори, че едва ли ще имаш зареждане на операционната система, да не говорим за по нататък.

"Ами след рестарт,заредих от диск,изведе ми опциите за нова инсталация или поправка.Посочих поправка,но нито една от функциите за поправка не успява да се справи с проблема."

Само допълвам това което е написано в по долният пост от моя!

Колегата е абсолютно прав в случая, но прочети внимателно поста заради това че ти така без права не би могъл да изтриеш тази папка. Още повече, би следвало да получиш и съобщение, че триеш нещо важно и да го приемеш за изпълнение.

Благодаря Стефане.Май ще инсталирам наново,ама нека да се помъча малко,да опитам възстановяване.

Какво съобщение ви дава при стартирането на FRST? Акаунта ви има ли администраторски права?

Отворете тогава Environment Variables менюто и копирайте в Path следния ред:

%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\

преди 34 минути, Yvan Sergeev написа:

e хубаво няма да стане и да не влиза  в Safe Mode и да не пробва щом казваш че не става не знам и защо са го измислили въобще.

В Safe Mode могат да се диагностират проблеми и да се трият упорити файлове, но така не се вземат права над тях или над ключове от регистратурата.

• Автор
преди 34 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Какво съобщение ви дава при стартирането на FRST? Акаунта ви има ли администраторски права?

Отворете тогава Environment Variables менюто и копирайте в Path следния ред:

%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\

В Safe Mode могат да се диагностират проблеми и да се трият упорити файлове, но така не се вземат права над тях или над ключове от регистратурата.

Акаунта няма администратори права.Как се влиза в посоченото меню.

Вижте първо поста на Васко -

И ако успеете да стигнете дотам след това при нужда копирайте вече моя ред в Path и потвърдете промените. Акаунта ви сигурно е имал админ права, но при премахването на тези редове и сигурно се е омазал. Не знам дали не можете да активирате и скрития админ акаунт за целта и да въведете промените от него, но май пак няма да можете, защото трябва да стартирате CMD.exe като админ за да въведете командата - net user administrator /active:yes, а вие не можете. Затова вижте на Васко поста.

• Автор
преди 7 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Вижте първо поста на Васко -

И ако успеете да стигнете дотам след това при нужда копирайте вече моя ред в Path и потвърдете промените. Акаунта ви сигурно е имал админ права, но при премахването на тези редове и сигурно се е омазал. Не знам дали не можете да активирате и скрития админ акаунт за целта и да въведете промените от него, но май пак няма да можете, защото трябва да стартирате CMD.exe като админ за да въведете командата - net user administrator /active:yes, а вие не можете. Затова вижте на Васко поста.

Изпробвах и на Васко варианта,стигам до tools,но в менюто няма system properties,и не мога да следвам останалите стъпки.

Само един акаунт ли има в системата и преди този имаше ли админ права?

Да ви се чуди човек както сте правили в променливите като така дори не се чистят временни файлове...Защо трябва да отваряте менюто на променливите за да копирате пътя до временните файлове като просто като въведете в търсачката на Windows => %temp% и Enter и ще ви се отворят. Да не говорим, че си има и вграден инструмент на Windows - Disk Cleanup (cleanmgr.exe) и външни програми като CCleaner...

Както и да е.

• Автор
преди 8 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Само един акаунт ли има в системата и преди този имаше ли админ права?

Да ви се чуди човек както сте правили в променливите като така дори не се чистят временни файлове...Защо трябва да отваряте менюто на променливите за да копирате пътя до временните файлове като просто като въведете в търсачката на Windows => %temp% и Enter и ще ви се отворят. Да не говорим, че си има и вграден инструмент на Windows - Disk Cleanup (cleanmgr.exe) и външни програми като CCleaner...

Както и да е.

Изпробвах и на Васко варианта,стигам до tools,но в менюто няма system properties,и не мога да следвам останалите стъпки.

Само един акаунт има.Преди това имаше администратори права.

Опа аз съм имал х86 7 мица на ВМ,чакай да пробвам...

публикувано от hristo58, преди 4 часа   до сега да го преинсталирал  много пъти.

Изчакай Васко да пробва, но аз се сещам за два начина.

Да се използва System Restore от Recovery Environment средата - ще ви трябва инсталационния диск с Windows 7 (ако няма Recovery дял на системата)

http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/windows-7-recovery-environment-command-prompt/

И като се стигне дотук направо изберете System Restore и върнете системата към задна дата преди проблемите да започнат (преди промените направени от вас в Environment Variables)

choose-recovery-tool.jpg

Друг вариант е да се направи втори акаунт и да му се повишат правата до админ от Safe Mode и след това да се копират документите от него (които ви трябват) и след това да се затрие проблемния акаунт:

http://www.thewindowsclub.com/lost-administrative-rights-in-windows

Все пак пробвайте дали System Restore ще се стартира и без админ права. В търсачката на Windows въведете - rstrui.exe и натиснете Enter.

При мен се получава по гореописания начин:

U3EC61e.jpg

преди 18 минути, Yvan Sergeev написа:

публикувано от hristo58, преди 4 часа   до сега да го преинсталирал  много пъти.

То тва най-лесното (човека може да има неща които му трябват,знаеш)

преди 5 часа, * СТЕФАН * написа:

Сигурно говорите за нелицензирана операционна система. Щото при другата нещата стоят именно така, както ги е представил - B-boy/StyLe/

И ако е MSDN версия, какво правим?

преди 18 минути, Евгени Симеонов написа:

И ако е MSDN версия, какво правим?

Същите стъпки...

Цитат
  • Интереси:вируси, троянци и всякаква паплач от този сорт. Други интереси: Kaspersky lab,руска военна техника

Руска военна техника...поздрав от мен с ТОС Солнцепек и Буратино 

Цитат

Интереси:вируси, троянци и всякаква паплач от този сорт.

Тука си вече мн далеч,освен ако не си майстор в реверс инженеринга  :biggrin:

преди 2 минути, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Тука си вече мн далеч,освен ако не си майстор в реверс инженеринга  :biggrin:

Ти между интереси и програмист, правиш ли разлика?:angry: А ти да не си по-близо?

Редактирано от Евгени Симеонов (преглед на промените)

преди 5 минути, Евгени Симеонов написа:

Ти между интереси и програмист, правиш ли разлика?:angry: А ти да не си по-близо?

Я дай пак-съжалявам но не разбрах под програмист и реверс инженеринг какво имаш впредвид?

А за интересите какво?

Не съм програмист, ама не пречи да се се интересувам от вируси, нали? Това "реверс инженеринг" ти си го каза, не ме питай мен какво имам предвид.

току-що, Евгени Симеонов написа:

Не съм програмист, ама не пречи да се се интересувам от вируси, нали?

Бе така кажи-аз също не съм ама са ми интересни заразите

преди 1 минута, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Бе така кажи-аз също не съм ама са ми интересни заразите

Васенце, ти как си я мислиш, аз да кажа, че съм вирусо-писач?

преди 3 минути, Евгени Симеонов написа:

Васенце, ти как си я мислиш, аз да кажа, че съм вирусо-писач?

Кой те знае? :biggrin:
Същата работа аз да кажа-колко мой експлойта имат CVE присвоено :)

Цитат

Васенце

Бас държа че си мн по-малък от мен (:
ПС: Окепазихме на автора темата-дано утре някой мод ни метне в Празни,бира и спам на тема сигурност

Спомени ......
Hackers Around the World: She’s Sony, the White Hat from Russia

Цитат

In the interview below, Sony details her collaboration with the infamous TinKode and the Bulgarian researcher known as Flexxpoint, but also some other interesting things about online security, and her experiences in Internet security.

преди 8 часа, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Бас държа че си мн по-малък от мен (:

И какво от това? Това е форум. Нито те познавам, нито ти мен. Да омазахме я, но ти започна да ми цитираш моите интереси.

преди 8 минути, Евгени Симеонов написа:

И какво от това? Това е форум. Нито те познавам, нито ти мен. Да омазахме я, но ти започна да ми цитираш моите интереси.

Спомени ......
Hackers Around the World: She’s Sony, the White Hat from Russia

Цитат

In the interview below, Sony details her collaboration with the infamous TinKode and the Bulgarian researcher known as Flexxpoint, but also some other interesting things about online security, and her experiences in Internet security.

Вече помолих глобален да премести последните 8 поста в спам,бира и приказки за сигрност...
Ама ако имаш проблем кажи?

Цитат

но ти започна да ми цитираш моите интереси.

Които са и мои ако се разгледаш из форума

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 15 минути, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Които са и мои ако се разгледаш из форума

Поздрави тогава с "Рубеж" РС-26. :emoji_smiley-41:

преди 2 минути, Евгени Симеонов написа:

Поздрави тогава с "Рубеж" РС-26. :emoji_smiley-41:

Ето ти нещо от мен :

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.