Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с дъно ,3 бийпа и не пали

Featured Replies

Чудовища ! биткоин копачи.

• Отговори 57
  • Прегледи 6,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

понеже не ми се четат още глупости ако може да се заключи темата.Разжра се,че дъното беше заминало и
проблема с клавиатурата явно е точно драйвер,защото само на тази клавиатура прави този проблем.(а тази клавиатура поне на 3-4 други пс-та е ползвана без проблем,но не се сещам да съм рестартирал с нея в пс-то)

преди 1 час, pconline написа:

Я тия мислят като тебе техните карти всичките са стегнати с винтове!

има и добри направени има и не чак толкова.дърводелеца дърва ше кове, водопроводчика  му дай тръби да лепи...може и с дюбели за стената.

преди 1 час, Azhen написа:

Чудовища ! биткоин копачи.

тва е умряла валута... някой си купил електроника и я пуснал и изкарва някакви импулси  и пс-то го преработва в уж пари и баламите вярват. по добре чичо Сам да ми  даде доларите без покритие барем мога да ги издам за хартия или да ги запаля в огина.

преди 47 минути, Atanas Boikov написа:

проблема с клавиатурата явно е точно драйвер,защото само на тази клавиатура прави този проблем.(а тази клавиатура поне на 3-4 други пс-та е ползвана без проблем,но не се сещам да съм рестартирал с нея в пс-то)

и какво на новата клавиатура и вкара драйвера и биоса за клавиатури и бачка...  а тая с проблемите, на другите  пс-та  където е без проблеми явно се самодрайверира и  самобиосва за тва няма проблеми. пляскам се по челото 

преди 53 минути, Atanas Boikov написа:

понеже не ми се четат още глупости

не чети никой не те е вързал на сила.

• Автор

абе ти нямаш ли какво да правиш,помолих те учтиво да не коментараш в тази тема.ТВОЕТО МНЕНИЕ НЯМА НИКАКВА СТОЙНОСТ ЗА МЕН ! Темата съм я пуснал аз, заради даден проблем,намерих отговора ,така че моля да се заключи за да не могат  ..... като теб да сипят глупост след глупост.

п.с. не съм и вкарвал драйвер,гений такъв, тя сама си инсталира драйвер автоматично ! или както ти каза (старая се да не използвам епитетите по твой адрес които ми идват на ум) самодрайверира се !

преди 13 часа, Atanas Boikov написа:

понеже не ми се четат още глупости ако може да се заключи темата.Разжра се,че дъното беше заминало и

И все пак си провери харддиска. Имал съм подобен проблем с клавиатура, която впоследствие блокира само на определен компютър, а на другите работи перфектно. После като тествах харда, видях че е повреден, но въпреки това с друга клавиатура работи добре.

преди 4 часа, Atanas Boikov написа:

ТВОЕТО МНЕНИЕ НЯМА НИКАКВА СТОЙНОСТ ЗА МЕН ! Темата съм я пуснал аз, заради даден проблем,намерих отговора ,така че моля да се заключи за да не могат  ..... като теб да сипят глупост след глупост.

регистрация в патентно бюро направи.радвам се че ти реших проблема.

на 24.09.2016 г. в 0:12, peppone1 написа:

Те картите се самозануляват през слотовете на дънната платка към шасито (кутията). Но все пак е добре и директно да се занули, ако евентуално стане токов удар да не изгори и дъното. А най-малкото картата трябва да е добре закрепена за да не се допре до радиатора на съседна карта и да направи късо, в някои случай се налага да се постави парче картон между тях.

Аз болтчета вече завивам при всяка една проба на компонент, докато преди това когато пробвах хардидск, както и CD-Rom и флопи без да им завия болтчетата и после при изправянето на компютъра, за малко щяха да се изсипят. Но си взех поука чак на третият път.

Е стига бре ти пък, парче картон :D:D:D .Разбирам да е от легналите работни станции, които наистина нямат място, ама при голяма кутия, където може да ги сложи през слот...няма логика да се гъчкат, между тях може да се сложи каквото и да е с по-малък обем.

преди 49 минути, callpchelp написа:

Разбирам да е от легналите работни станции

Леко бъркате десктопите с работни станции. В работните станции се слака доста сериозен хардуер и дори и да има десктоп вариант на кутия то това е вероятно в под 5% от случаите. В такава кутия няма как да събереш два Ксеона да речем поне два диска в райд и т.н.

Цитат

Като цяло не би трябвало да има включен хардуер в USB по време на старт, 

Да ви питам що има в биосите опция за бутване от USB след като не трябва при включване на РСто да има закачени USBта ???? Интересно би било да дадете линк къде сте го прочели те това твърдение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.