Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Диплома за висше образование

Featured Replies

Някой може ли да ми каже, дали в дипломата за висше образование има раздел за общ успех като дипломата за средно, където е средния успех от семестриалните изпити и държавните разделен на 2 или за семестриалните си има отделна графа за общ успех и отделна за държавните със среден резултат?

Не разбирам! Има няколко варианта:

- Студент си  или бъдещ такъв, но си издънката на мама и тате! Едвам ще завършиш!

- Не си студент, но искаш диплома без да учиш! Искаш да купиш, а не знаеш какво съдържа ли???

- Ако си студент пред дипломиране, то не може да не знаеш какво съдържа една диплома! Малко странно, но .....

Кое от трите, че да знам какво да ти отговоря????

Хайде, че ще почнеш да подскачаш!

Дипломата съдържа среден успех от следването и оценка от защита на дипломна работа или изпит! Съдържа също и приложение където е се изброяват изучаваните предмети, хорариум и съответно оценките!!!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Иска да си купи диплома според мен. Така е най-добре

преди 1 час, nikeman написа:

Някой може ли да ми каже, дали в дипломата за висше образование има раздел за общ успех като дипломата за средно, където е средния успех от семестриалните изпити и държавните разделен на 2 или за семестриалните си има отделна графа за общ успех и отделна за държавните със среден резултат?

Малко ви е объркан въпроса, но ще се опитам да отговоря. От държавните оценката стои отделно. Поне при мен помня, че беше така...

преди 53 минути, batman555 написа:

Иска да си купи диплома според мен. Така е най-добре

Че какъв е проблемът? Щом са висшисти индивиди като Черната Златка, Кали, Мис Незнамсикакво, защо и той да не бъде висшист? Дипломите в България отдавна загубиха тежестта си, именно защото ги раздават на килограм.

диплома не ти трябва а да можеш да работиш .

• Автор
преди 2 часа, Кумчо вълчооо написа:

Не разбирам! Има няколко варианта:

- Студент си  или бъдещ такъв, но си издънката на мама и тате! Едвам ще завършиш!

- Не си студент, но искаш диплома без да учиш! Искаш да купиш, а не знаеш какво съдържа ли???

- Ако си студент пред дипломиране, то не може да не знаеш какво съдържа една диплома! Малко странно, но .....

Кое от трите, че да знам какво да ти отговоря????

Хайде, че ще почнеш да подскачаш!

Дипломата съдържа среден успех от следването и оценка от защита на дипломна работа или изпит! Съдържа също и приложение където е се изброяват изучаваните предмети, хорариум и съответно оценките!!!

Хахаха мдаа мерси все пак за отговора...иначе да ти отговоря на въпросите..

Студент съм и завършвам, имам среден успех мн добър, но се издъних на единия държавен с ниска оценка и се чудя дали ще се отрази толкова видимо на дипломата. Не съм мамино детенце и определено нямам парите и желанието да купувам каквото и да е. Доста агресивно почваш...не прибързвай със заключенията без да знаеш предисторията..дано в реалния живот не се държиш така...оп да спирам, че май почнах да подскачам :D

Редактирано от nikeman (преглед на промените)

Вече никой не гледа чак толкоз самата диплома, колкото това какво можеш. Без значение какъв ти е успеха. Така, че се успокой.

преди 9 часа, Емил Костов написа:

Вече никой не гледа чак толкоз самата диплома, колкото това какво можеш. Без значение какъв ти е успеха. Така, че се успокой.

Абсолютно вярно! Никой не гледа и не се интересува от екущите оценки нанесени в приложението.

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.