Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Много съм срамежлив. Помощ!

Featured Replies

Промени си начина на мислене. Докато си мислиш, че си срамежлив, вярваш че си срамежлив и живееш с това, че си срамежлив нищо няма да постигнеш.

• Отговори 52
  • Прегледи 5,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 35 минути, Белгиеца написа:

Да бе, това психолози, психиатри ( които са доктори), зъболекари, аптекари трябва всичките да бъдат изгорени на клада, за назидание че разглезват юнаците, не можещи без рани.

Защото ти така си казал !

Кой е крив , кой е прав - всеки за себе си решава !

.....много гейове и всякакви други "меки китки" , зализани с гелове и поляти с парфюми се навъдиха , разлигавени от много "цивилизация" .....мъже не останаха ! Ахил ако стане от гроба - ще повърне ! Това не е моя констатация !!!

Справка при жените - не съм аз човекът ! :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 6 минути, by_chechi написа:

.....мъже не останаха ! Ахил ако стане от гроба - ще повърне ! Това не е моя констатация !!!

О, каква драма - нямало било мъже в днешно време!:D

току-що, 3,14 написа:

О, каква драма - нямало било мъже в днешно време!:D

....щом жените предпочитат вибратори и други помощни средства - ФАКТ !

Другото са само възклицания....

току-що, by_chechi написа:

....щом жените предпочитат вибратори и други помощни средства - ФАКТ !

Другото са само възклицания....

Функцията на мъжа защо така я окастри само до вибрацията?:D

току-що, 3,14 написа:

Функцията на мъжа защо така я окастри само до вибрацията?:D

Защото тъпите на разбират , че това (по подразбиране) е основата на живота изобщо ! От тук следва всичко останало ......От гей и лезбийка какъв живот ще чакаш ?

преди 12 минути, by_chechi написа:

Ахил ако стане от гроба - ще повърне ! Това не е моя констатация !!!

Справка при жените - не съм аз човекът ! :)

Точно Ахил ли :D:whist:

току-що, by_chechi написа:

Защото тъпите на разбират , че това (по подразбиране) е основата на живота изобщо ! От тук следва всичко останало ......От гей и лезбийка какъв живот ще чакаш ?

За мен човекът, бил той с мъжки или женски пол, не е само машина за разплод?!

преди 17 минути, rudinoid написа:

Айнщайн ако щеш питай - той ще ти каже същото !

преди 15 минути, 3,14 написа:

За мен човекът, бил той с мъжки или женски пол, не е само машина за разплод?!

Не е само , а преди всичко друго е жив организъм ...

Всичко друго са следствия....и е очеизваждащо , че в днешно време твърде малко се разбира...даже и твоя пост показва същото !...Пък вземи прочети и малко психология щом настояваш - Фройд примерно.....за Ницше и дума не отварям като ще се правим на супер ителекти...гола вода по-точно !

Ако ли пък много настояваш върху интелекта , хвани се здраво най-напред с антична литература...

преди 8 минути, rudinoid написа:

Супермен?:ph34r:

преди 3 минути, by_chechi написа:

Това са следствия....и е очеизваждащо , че в днешно време твърде малко не се разбира...даже и твоя пост показва същото !

Ахил, Айнщайн, Ницше, Фройд - нямало било вече мъже…бе, ако те слуша човек, определено яката сме я загазили. Направо да грабваме една лопата и да ходим да се закопаем под някое дърво, та да го торим, поне няква полза да има от нас.:P

Редактирано от 3,14 (преглед на промените)

Отдалечаваме се от маймуните Байче! Вече трябва нежни и не космати мъже! Ти искаш ли да си легнеш с космата жена? Не нали?

И жената може иска така!

преди 10 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Отдалечаваме се от маймуните Байче! Вече трябва нежни и не космати мъже! Ти искаш ли да си легнеш с космата жена? Не нали?

И жената може иска така!

От маймуните може и да се отдалечаваме (това твърдение е съмнително) , но никак не се приближаваме към Човека , под влияние на внушаваните ни "цивилизационни ценности" . Израждаме се ! Израждаме се защото истинските стойности се подменят със сурогати приличащи на тях....И това никак не е случайно !.....следващото поколение уж човеци ще бъде предимно от компютърно зависими "наркомани". Те някои и сега без Гуугъл да им го сдъвче и сложи в устата , са като заблудени деца в гората.....

Един гей или една лезбийка не е такъв заради модерност и ценност! Това го е решил господ или природата много много отдавна!

преди 31 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Един гей или една лезбийка не е такъв заради модерност и ценност! Това го е решил господ или природата много много отдавна!

Поне половината от тях не са такива , а се правят на такива защото така им изнася според "цивилизационните ценности"....даже като модерност ! Гнусотия даже и от гледна точка на "различните"...

Аз нямам нищо против истинските такива ! Който не може да създаде живот , нека потърси мястото с други изяви в живота . А думата изобщо не е за тях ! В живота има място за всички . В същност изобщо не са ми интересни...както не са ми интересни охлювите примерно . Да си живеят живота....Когато е имало Ахил , имало е и Патрокъл . Но Патрокъл никой не го е броял за мъж , нито пък за жена , без да пренебрегваме другите му артистични достойнства......някакъв там юноша бледен , случайно попаднал в историята покрай Ахил...

Имам против внушаваните от тях манифести на едро ....Жабата да си знае гьола !!!

преди 1 час, Мойра написа:

Твърде много психолози и псевдо-психолози налазиха форумите напоследък, явно търсят клиенти?

Ако потърсите статистики какъв процент от населението на Франция има поне един проблем през целия си живот, който се оправя при психолог или психиатър, направо шапката ще ви падне. Не вярвам ние българите да сме по-рядко страдащи от французите.

преди 1 час, by_chechi написа:

Синът му Едуард:

https://en.wikipedia.org/wiki/Einstein_family#Eduard_Einstein

е бил истински шизофреник, доказан.

Ама ти това не си го знаел, щото не ги разбираш тези работи.

Ти си по голямото и дълго разтягане на локуми.

преди 5 минути, Белгиеца написа:

Синът му Едуард:

https://en.wikipedia.org/wiki/Einstein_family#Eduard_Einstein

е бил истински шизофреник, доказан.

Е , и ?!

Знам, че си комуняга и тогава е било чисто и неопетнено! Сегашното време е пошло! Васил Найденов какъв е?

За римския император и банята с момченца какво ще кажеш?

По комунизма може да е било забранено парадирането просто! Но не значи, че не  е било желано!

Колкото ме интересуват охлювите , толкова ме интересуват и вашите .....недоразумения , така да се изразя ....

Аз каквото имах да посъветвам младежа - направих го ! Не са му потребни никакви "помощи" от вън ! Нужно му е сам да се вземе в ръце.....да разбере какво и защо му се е случило и от там нататък сам да мисли какво и как трябва да прави....

На първо място да преодолее страха си , че мама е далеч и няма кой да бди цял живот над него !

Ако ти е нужно върни се на поста ми ....

Да и аз по темата говорих! Белгиеца идва и почва за психични разстройства да говори а ти за гейове и лесбийки! Визираш ли някого тук и откъде ти дойде?

преди 10 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Да и аз по темата говорих! Белгиеца идва и почва за психични разстройства да говори а ти за гейове и лесбийки! Визираш ли някого тук и откъде ти дойде?

:)Ей така ще ти отговоря , пък ти разбирай каквото си щеш : 

814281.jpg

На камъка надпис :

- Ако тръгнеш на право - ще ядеш бой .

- Ако тръгнеш на дясно - ще ядеш бой .

- Ако тръгнеш на ляво - ще ядеш бой .

Зад камъка задгробен глас шепне : 

- Ако още малко стоиш тук и се чудиш , тук ще ядеш бой !....:)

заб.: Ако интелекта ти позволява , свържи това с първия ми пост по темата...

преди 36 минути, Белгиеца написа:

Ако потърсите статистики какъв процент от населението на Франция има поне един проблем през целия си живот, който се оправя при психолог или психиатър, направо шапката ще ви падне. Не вярвам ние българите да сме по-рядко страдащи от французите.

Прав си, но качествената психотерапия се провежда на четири очи от доказан специалист, притежаващ разрешително за дейността, която извършва.

преди 24 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Ами може да му е дошло от заглавието на файла на снимка за аватар дето я е избрал авторът на темата.

Ако знаеш да търсиш снимка в ИЕ, ще попаднеш на сайтовете на които е видима тази снимка ползвана за аватар. И там ще видиш едни снимки на едни момченца, които са ...

А и самата снимка излъчва подобни внушения, като мислите които са му минали през главата на Чечи.

преди 10 минути, Мойра написа:

Прав си, но качествената психотерапия се провежда на четири очи от доказан специалист, притежаващ разрешително за дейността, която извършва.

Да бе ! Намерили "нов" , стар колкото света начин за печелене на пари и влияние от объркани - да се изповядват на попа.....Мнооого модерно и нали не е при попа , ами е психология , е свръх научно !..... :)

То не е от вчера..... ! 

преди 10 минути, Мойра написа:

При мен една диплома по специалност психология от белгийски университет те прави автоматично качествен. Имат си и регистър, та можеш да го провериш някой дали не е менте.

Важното е да се разбират добре психолог и клиент, иначе първият не минава за качествен в очите на втория.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.