Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да предложа на момиче

Featured Replies

Ще чакаш да стане жена.И след като стане жена ще разбереш смисъла на-жената сама избира мъжа които да я избере.Като го написах това в гуглето виж какво излезе-http://savetizasreshti.com/opasni-greshki/

• Автор

Бащата не иска да говори със мен ... готово съм да и дам всичко което и е нужно за да е добре!!

преди 14 минути, Джей Бъ написа:

Бащата не иска да говори със мен ... готово съм да и дам всичко което и е нужно за да е добре!!

Като например ?
Ако един ден да речем след десетина години си прочетеш темата ...

Автора, я дефинирай "искам връзка с нея", че с развитието на темата малко ти се промениха възгледите, които представяш...
В началото търсиш съвет за това как да и предложиш да имате "връзка", което явно се различава като понятия от това, което ние разбираме като "връзка" и това, което ти имаш в предвид.
След това обявяваш, че се гушкате и целувате, но нищо повече, което не виждам какво по-различно ще бъде, след като и предложиш "връзка" (каквото и да означава това в твоите очи).
Отделно от това, всичко обявено от теб по нищо не променя статута на "връзката" ви, след като "обявиш" въпросното за "връзка" ... и това се потвърждава от всичките ти коментари дотук.

Значи, ако в крайна сметка не искаш секс, но искаш  да и предложиш връзка, която се различава от "гушкане и целуване"... Значи спокойно можем да променим термина "връзка" с "добри приятели".

Имам чувството, че прекалено сериозно приемаш нещата и сам се поставяш в ролята на Белият рицар/Жертва.... Виждал съм този филм няколко пъти и завършва емоционално зле за теб. Остави нещата такива, каквито са и да се случат от самосебе си и не ги предизвиквай (с изцепки като "бих направил всичко за нея" ," Искам просто да съм с това момиче дори ако ми коства живота на края..." и "готов съм да и дам всичко, за да е добре").

Накратко казано:
1. Ти не искаш връзка, а някаква промяна в отношението към теб  - няма да получиш такова..защото просто не съществува.
2. Натресъл си се в живота и обкръжението и без нейно желание ("Предложих и да я изпратя до тях..." , " Много пъти съм скачал на бой за нея и съм правил всякакви глупости за нея" ) - нормално е баща и да не иска и да чуе за теб. Доверие се залужава, а не се получава даром... 
3. Прекалено настъпателно действаш..нещо като Голям брат...което може да е привличащо в началото, но ще бъде задушаващо в последствие.

И отново повтарям думите си от предния ми коментар:

на 20.09.2016 г. в 0:25, LinKuei написа:

Като за начало - ти сигурен ли си, че тя физически е подготвена за подобно нещо.... а какво остава за психически. Мислил ли си за момента, в който ти и предложиш, а тя не е наясно какво точно и предлагаш.
Отделно ... казваш, че е различна... и че не е някаква к***а, а в същия момент изобщо не се замисляш, че с действията си ще я направиш точно такава в очите на приятелките и.. а и не само.  Тя, когато е готова - сама ще ти каже.
Моят съвет е - ако толкова много държиш на нея...останете си приятели. Какво ти искаш не е много от значение, тъй като мислите ти са продиктувани основно от хормони, които със сигурност нея не я касаят... Основният ти проблем не е как да и предложиш, а егоистичните подбуди заради които искаш да го направиш... Помисли по въпроса...

Редактирано от LinKuei (преглед на промените)

Хааххаха, такова шетане на пръстите по клавиатурата за такава тъпа до вдлъбване тема... Явно аудиторията на Калдата е основно тийнейджърска или твърде самотна. :D Авторе, ходи ТАМ, със сигурност писачите там са врели и кипели с такива теми като твоята. ;)

Редактирано от Read3r (преглед на промените)

преди 2 минути, Read3r написа:

Хааххаха, такова шетане на пръстите по клавиатурата за такава тъпа до вдлъбване тема... Явно аудиторията на Калдата е основно тийнейджърска или твърде самотна. :D

Вика му се много свободно време...

преди 1 минута, LinKuei написа:

Вика му се много свободно време...

То няма лошо да има такова, ама не мисля, че точно тази тема е приятна или особено полезна, че да се "уплътнява" въпросното време с нея. Както и да е, не искам да спамя повече, но тъй като често изниква като активна на различни места, накрая ме досмеша. :D

Редактирано от Read3r (преглед на промените)

• Автор

Предложих и да ме забрави тъй като може да и повлияя зле и казах да послуша баща си най добре ... тя не иска да го послуша.. думите и бяха.. 

''Когато съм с теб не се страхувам от нищо освен от това че може някой ден да те загубя'' .... 

Тамън щях да затворя таба с тази огромна житейска тема, когато видях, че авторчето пак се е включило. Та да ти кажа тогава... или се стягаш и действаш така, че да проблемите да изчезнат (конкретно какво ще правиш, не знам, защото не съм ти чел темата, а и не ми е интересна), или преустановяваш контакт с мацето. Това ти да ѝ разправяш "трябва да ме забравиш", а тя да ти вика "не мога, не искам, ще се гръмна" е тооолкова шекспирско, че ми се повръща. Не комуникирай с нея седмица-две и накрая ще видиш или разбереш как бързо ще си намери нов "Ромео". xD

• Автор

Прав си тук ;д но оф незнам ... просто ако объркам нещата и се скараме пък знам че тя ще направи някоя глупост и после...

преди 12 минути, Джей Бъ написа:

....пък знам че тя ще направи някоя глупост и после...

Наричат се грешки на растежа... и никой не може да те предпази от тях, колкото и да му се иска. Спри да го играеш Големия брат/Белият рицар...

• Автор

Послушах го.... Не защото така е казал а за нейно добро.... Покрай мен са само неприятности и и казах че не трябва да продължава да дружи със мен тъй като може да пострада около мен и сега в училище ще се правим на непознати .... 

• 3 седмици по-късно...

Какви са тия филми, не Ва знам :D Имам един стар приятел, който ходи с една 14 годишна, а той е на моите години 19 и са прави ли по-разни неща сещате се :D Така че авторе топни чушката в шоколадчето ;):D

Редактирано от Ивайло Иванофф (преглед на промените)

преди 8 часа, Ивайло Иванофф написа:

Какви са тия филми, не Ва знам :D Имам един стар приятел, който ходи с една 14 годишна, а той е на моите години 19 и са прави ли по-разни неща сещате се :D Така че авторе топни чушката в шоколадчето ;):D

Филмът се казва:
"Лежане в затвор за педофилия с 14 годишно лице"

преди 5 часа, Белгиеца написа:

Филмът се казва:
"Лежане в затвор за педофилия с 14 годишно лице"

Ще лежи, ако се разчуе :D

на ‎15‎.‎10‎.‎2016‎ г. в 17:56, Ивайло Иванофф написа:

Ще лежи, ако се разчуе :D

Не искам да съм съдник, но с това мислене, което показваш - просто затвърждаваш мнението на мислещата аудитория тук, че нещата с поколенията след нас са тотално сбъркани от към кумири, устои, ценности...
Значи проблем е само когато те хванат за нещо незаконно, значи проблема не е ако да речем открадна, проблем е само ако ме хванат, просто нямам думи - дано някой ден го разбереш, от вас зависи бъдещето на държавата след 20-30 години, от тези след вас 30-40 годин и т.н.

ами радияцията прецака народа има момичета изглеждат на 30 няма да кажеш че са на 14 некви по 2 метра 100 кила гърдата колкото главата имам чувството че и на бой ще ме бият.

• 3 години по-късно...

Харесвам едно момиче от моя клас и мисля че и тя ме харесва но не знам как да разбера. Може ли съвети за това как да разбера и да и предложа но без"хайде да сме гаджета" ПЛС! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.