Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой си подиграва с мен през телевизора,През слушалките на лаптопа и през радиото дори

Featured Replies

• Автор

опитах се ама не става с микрофона на лаптопа.Нямам смартфон

• Автор

Така е с бедните хора се ебават навсякъде!!!

преди 4 минути, dasi написа:

опитах се ама не става с микрофона на лаптопа.Нямам смартфон

Не е задължително да е смартфон! И старите телефони си имат камери. 

• Автор

На мене направо ми е срамно дето го казвам това защото звучи виждате как(слушам и не вярвам на очите си)И е така защото нямам знания в тази сфера и пиша тук за помощ или поне малко знания за да знам какво ми се случва

преди 2 часа, dasi написа:

На мене направо ми е срамно дето го казвам това защото звучи виждате как(слушам и не вярвам на очите си)И е така защото нямам знания в тази сфера и пиша тук за помощ или поне малко знания за да знам какво ми се случва

Никой не може да ти каже какво се случва, защото няма как да ти говорят през различен тип устройства и свързаност. Няма как да говорят само на теб, а да игнорират другите или да се крият от другите. Никой няма да тръгне да пилее средства и да инсталира супер скъпи устройства  и да се бъзика с теб или да те подслушва. 

Съвсем сериозно без да се подигравам отиди на психолог. Има вероятност да развиваш шизофрения или нещо от този сорт.

• Автор
преди 51 минути, Емил Костов написа:

Никой не може да ти каже какво се случва, защото няма как да ти говорят през различен тип устройства и свързаност. Няма как да говорят само на теб, а да игнорират другите или да се крият от другите. Никой няма да тръгне да пилее средства и да инсталира супер скъпи устройства  и да се бъзика с теб или да те подслушва. 

Съвсем сериозно без да се подигравам отиди на психолог. Има вероятност да развиваш шизофрения или нещо от този сорт.

Емиле противоречиш си сам.Първо няма как ,а после няма кой да хвърля пари кое е вярно?

Ако приемем,че хвърля някой пари какво трябва да направя според теб?

преди 9 минути, dasi написа:

Емиле противоречиш си сам.Първо няма как ,а после няма кой да хвърля пари кое е вярно?

Ако приемем,че хвърля някой пари какво трябва да направя според теб?

Не си противореча? Прочети пак какво съм ти написал.

Извънземните са ти имплантирали чип и ти говорят директно.

• Автор
преди 18 часа, Емил Костов написа:

Само да не е шефа на волейбола или пък на футбола, или на бдж-то!!!

На волейбола вече го сменили!!!

Като няма да пишем по темата 

преди 9 минути, dasi написа:

Само да не е шефа на волейбола или пък на футбола, или на бдж-то!!!

Не е БДЖ - то! От Министерството на здравеопазването са!

Според мен, едва ли някой целенасочено е решил да подслушва точно теб. Ако беше така, то и интернета ти в момента щяха да следят и всичко, което пишеш тук вече щеше да им е известно. 

Другото което е, както каза Костов, никой няма да харчи пари за подслушвателна техника за теб особено, защото както казваш ти си обикновен човек.

Казваш, че и при други хора се случва. Мисля, че това е от самата ви инсталация на кабелна и телефон. Обърни се към оператора не е толкова сложно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.