Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква марка LED телевизор предлагате ?

Featured Replies

преди 10 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Нали са ми едно до друго примерно BTV и BTV HD кьора се и никаква разлика!

Или диоптъра ти е за сменяване или стария ти телевизор...

• Отговори 78
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 13 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Аз между канал HD и същия обикновен разлика не правя!

Или ползваш кинескоп, или наистина имаш нужда от нови цайси. 

на ‎28‎.‎9‎.‎2016‎ г. в 22:35, d1dcho написа:

Самсунг или ЛГ между тея двата се колебая, ако някой има по-добра идея да споделя. Или има мнение за някой от тези двата да казва :)

Аз бих заложил на LG. Днес ми доставиха 32LH530V уникална картина вади нискобюджетен и същевременно бърз. Смених 4 телевизора за 2 месеца докато попадна на този. Звук и картина със страхотно качесто. И аз го търсех точно за гледане на филми а след няколко разочарования този телевизор надмина очакванията ми.

Това Е по Моята Специалност.

Не Бих Заложил Никога На Телевизор LG!

Пресен Случай От Снощи...

Бях На Вечеря В Ресторант, в който Има Два телевизора на LG - всеки на по 1 година.

Матриците Им Бяха Заминали.

За Мен, читавите марки телевизори са - Sony и Panasonic.

на 28.09.2016 г. в 22:10, Димитър 59 написа:

Правилно си се насочил към Samsung и LG,а съветите за другите два,просто ги подмини и не им вярвай.

Ми, Не Се е Насочил правилно!

на 28.09.2016 г. в 22:51, Димитър 59 написа:

Този е с по голяма резолюция(Ultra HD 3840 x 2160 ),а зрителния ъгъл  е  178 °.Samsung UE50KU6000 По добър е и от двата посочени от теб.

И Като Е С По-голяма резолюция - Ко?

В БГ няма канали с такава резолюция, освен един!

на 28.09.2016 г. в 23:07, Димитър 59 написа:

Никоя не излъчва,но ако включиш в телевизора компютър,ще видиш тогава голямата разлика.Знаеш ли как се вижда разликата при качествени снимки?При обикновенното  HD изглеждат като мъгливи,по слаб фокус и по малко детайли.Същите на Ultra HD са много по качествени.

Малеее, какви глупости пишеш!

Никъде не виждам JVC

преди 11 минути, ivan1975 написа:

Никъде не виждам JVC

Таз марка не съществува, вече...

преди 38 минути, ivan1975 написа:

Никъде не виждам JVC

Тази марка, както и много други, като GRUNDIG, HITACHI, PHILIPS се сглобяват в Турция. Има дори Panasonic сглобявани там.

преди 28 минути, Momolord написа:

Таз марка не съществува, вече...

Жалко с много добри впечатления съм от тая марка.

Търговската марка JVC съществува, докато компанията JVC се слива с Kenwood през 2011г под название JVC KENWOOD Corporation, за да удържи конкурентен натиск. Не съществува AKAI. Фирмата фалира и търговската марка бе купена от хонконгска фирма, която днес бълва чукачки под тази марка.

на 9/29/2016 в 7:41, B3M2W0 написа:

...

Поредните бошлаф приказки.
Ти с твоя жилав телевизор срещу стария 39 инчов сони плюс този мини-комп с Intel® Atom x5-Z8300.

4JvILbJ2s0xwGfvP4X5f3rWLANFMzPn5G-JiJvfX

Мини-компютърът струва едва 70$ и прави жалък дори най-умния телевизор, защото производителите на ТВ са принудени да спазват лицензионни ограничения от една страна, а от маркетингова не инсталират най-бързия хардуер. Твоят жилав комп не знае какво е SSH, не знае какво е отдалечено управление на transmission bittorrent, не знае какво е FTP, за екзотични кодеци не си струва да напомням, Компът е Tri-boot (Windows, Android, Fedora), а това отвява като възможности фантазията от инсталирани приложения.

Най-важното в един телевизор е неговия екран. Този екран трябва да щади очите ви, а не да ви ослепява. Всичко останало е имитации, които струват 70$.

преди 3 часа, Profruit написа:

Най-важното в един телевизор е неговия екран. Този екран трябва да щади очите ви, а не да ви ослепява. Всичко останало е имитации, които струват 70$.

Екран, от който ще можеш да гледаш Канал 1 или БТВ , е все едно какъв е. Останалите глупости сякаш са от стария завет... Да се чуди човек що за екземпляри са в разни тимове ...

преди 5 часа, Momolord написа:

Бях На Вечеря В Ресторант, в който Има Два телевизора на LG - всеки на по 1 година

Момо едва ли са на по година и другото там работят в екстремни условия почти 24часа на ден а и днешната техника от която и да е марка живота и е намален драстично за да има редовни покупки.Единият ми тв. е LG 32инча работи ми от 3г и кусур за момента нямам оплаквания

Panasonic TX-50DS630E хубава картина(спецификации) не особено функционален софтуер- плюс 70$ за уиндоус бокс или 40$ за андроид бокс и си свиркаш. И най- важното има достъпен профил от уважаван калибратор-настройки които без колориметър са почти невъзможни- 50DS630E 40DS630E settings after calibration.

преди 1 час, B3M2W0 написа:

...

Aбе ти си бил изключително примитивна чичка. Канал 1 или БТВ  ... излиза, че жилавия ти телевизор или ти не знаете какво е IPTV-телевизия. Излез от мижавото си минало и приеми, че живееш пред прага на 2017г!

Това ми е екрана на любимия десктоп вкъщи. На него създавам лист с ТВ канали и дистанционно ги качвам на ТВ-боксовете.

Dh28dSfD6WvOpTXkHZ1DEqdJ4A3iqktfskGkreZg

Отивам в хола. Включвам нежилав телевизор и гледам над 300 канала. Канал 1 или БТВ са ми последна грижа, защото те са насочени към имбецили.

nfyC6K7u6XjsTho28k2f47UY70Q7FNYBkVOORhUA

И нещо лично.
Екземплярите от разни тимове точно не се изтипосват в шушляци и анцузи, но ако ти е дерт титлата ми с кеф ще ти я подаря. Ти само поискай, чичо.

преди 19 минути, Profruit написа:

излиза, че жилавия ти телевизор или ти не знаете какво е IPTV-телевизия. Излез от мижавото си минало и приеми, че живееш пред прага на 2017г!

Ако беше добрия войник Швейк, щеше да каже, че си полуфукльо. Забравяш, че съм дългогодишен служител на БТК-Виваком и имам IPTV още преди ти да чуеш за нея. У дома има оптичен интернет от преди доста години. Чичо ти гледа по Самсунга неща, за които не си сънувал. В годините, когато ние конфигурирахме бизнес-каналите по международния пренос на данни, ти си учил буквата "А". Не можеш ли да споделиш тъпото си мнение , без да обиждаш другите.  Profruit . или   Profruct .

А полуфукльо си , понеже ти липсват много качества , за да си пълен.Твоето присъствие във форума има силно негативно влияние.

liuliak 07 002.jpg

Редактирано от B3M2W0 (преглед на промените)

преди 8 часа, Momolord написа:

За Мен, читавите марки телевизори са - Sony и Panasonic.

Бяха читави,но миналият век!Бяха си най-добрите до преди 20-тина години.

И Като Е С По-голяма резолюция - Ко?

Ко ли?Повече възможности за в бъдеще...

Малеее, какви глупости пишеш!

Аз или ти?

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Бяха читави,но миналият век!Бяха си най-добрите до преди 20-тина години.

Ко ли?Повече възможности за в бъдеще...

Аз или ти?

Абе, Пич, Аз Съм Бил Модератор В Сетком, раздел Телевизори.

Отделно Съм Магистър По Електроника.

През ръцете Са Ми Минали камара марки и модели телевизори.

Кой Си Ти, Че Да Ме Открехваш За Нещата, А?

HD_vs_SD_resolutions.png

преди 24 минути, Momolord написа:

Защо предлагаш Панасоник?  Заради IPS панела ли заради VA ?

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

преди 39 минути, acnekt написа:

HD_vs_SD_resolutions.png

Защо предлагаш Панасоник?  Заради IPS панела ли заради VA ?

Защото Не Се Чупят.

Матрицата Е По Избор На Клиента.

Аз Предпочитам S-PVA.

Редактирано от Momolord (преглед на промените)

Много лошо, каквато и тема да се подхване, колкото и безобиден въпрос да бъде зададен, всичко се изражда веднага в обиди и безмислени кавги. Това отблъсква много желаещи да научат нещо повече, нарушена е възможността за обмяна на знания и умения.Хайде стига вече, А?

преди 3 часа, Momolord написа:

Изтъкваш че уж си разбирач,а се излагаш с препоръките си!Нямам за цел да те  „открехвам“,нито желание за това.Ти си дал твоето мнение,аз моето.Всеки може да реши сам на кой да вярва.Като не ти харесва нечие мнение се обосновавай защо,но не по този начин:„Малеее, какви глупости пишеш!“Това е признак на слаба култура.

С цел да обидя някой, (извинявам се) тука се заселиха много хора със "селски диалект". (вечния разбирач, който е магистър по всичко)

преди 14 часа, Димитър 59 написа:

Изтъкваш че уж си разбирач,а се излагаш с препоръките си!Нямам за цел да те  „открехвам“,нито желание за това.Ти си дал твоето мнение,аз моето.Всеки може да реши сам на кой да вярва.Като не ти харесва нечие мнение се обосновавай защо,но не по този начин:„Малеее, какви глупости пишеш!“Това е признак на слаба култура.

Айде, Спри Се вече.

Твоята Обща Култура Я Видяхме!

Колкото И Да Се Опитваш Да Излезеш От Неудобното положение, Няма Как!

преди 23 часа, bobi iordanov написа:

Момо едва ли са на по година и другото там работят в екстремни условия почти 24часа на ден а и днешната техника от която и да е марка живота и е намален драстично за да има редовни покупки.Единият ми тв. е LG 32инча работи ми от 3г и кусур за момента нямам оплаквания

Питах Собственика - Той Ми Каза!

току-що, Momolord написа:

Питах Собственика - Той Ми Каза!

Явно е варианта с почти 24часовата работа затова 

преди 2 минути, bobi iordanov написа:

Явно е варианта с почти 24часовата работа затова 

Абе, Човек - LG СА БОКЛУЦИ

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.