Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква марка LED телевизор предлагате ?

Featured Replies

току-що, Momolord написа:

Абе, Човек - LG СА БОКЛУЦИ

Човек аз също съм с LG от 500лв лв в кухнята от 3г и кусур както писах и досега съм доволен 

• Отговори 78
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, bobi iordanov написа:

Човек аз също съм с LG от 500лв лв в кухнята от 3г и кусур както писах и досега съм доволен 

Това Не Променя Факта, Че Са Боклуци!

на 28.09.2016 г. в 22:10, Димитър 59 написа:

Правилно си се насочил към Samsung и LG,а съветите за другите два,просто ги подмини и не им вярвай.

Стига глупости. Имам и LG и SHARP  от един ценови клас. Разлика почти няма, но пък Шарпа в момента е стотина лева по-евтин при ценови клас около 400 лева. Пълни глупости, че някоя марка ставала, друга не. Всеки телевизор си има и предимства и недостатъци. Това е като колите - една може да е мощна и бърза на правите, друга да е комфортна, а трета пъргава в завоите. Е, тогава как би избрал кола? Сигурно ще я избереш по това, какво ти идва най-напред в главата. Това е главно комфорта. Ама като се покефиш две седмици, ко прайш в планината? Че и с телевизорите същата работа. Шарп, Марп...все телевизор - с плюсове и минуси. Лично аз предпочитам Шарпа пред LG-то по ред причини. 

преди 7 минути, Momolord написа:

За мен ще стане боклук ако утре изгърми а ако продължава да работи и изкара едни прилични години няма как да бъда съгласен с теб.Важно е един телевизор да си изкара работните часове без да го ремонтираш през месец два 

Редактирано от bobi iordanov (преглед на промените)

преди 5 минути, Momolord написа:

преди 10 минути, bobi iordanov написа:

За мен ще стане боклук ако утре изгърми а ако продължава да работи и изкара едни прилични години няма как да бъда съгласен с теб.Важно е един телевизор да си изкара работните часове без да го ремонтираш през месец два 

Ама вие и телевизори ли ремонтирате? 

преди 1 минута, Кико написа:

Не 

преди 33 минути, bobi iordanov написа:

Не 

е тогава що го споменаваш? Мисля отдавна никой, дето си купува телевизор и автомобил, не засяга въпросите за ремонтите. Отдавана са важни други фактори - като качеството на самия телевизор и като изпълнение и като функции. Ето, давам ти един пример. Шарпа ми е с много по-малко настройки от LG-то, но я ми кажи, колко често ти си настройваш картина и звук при твоя телевизор? Отначало е интересно, да - бъзикаш това-онова, чудиш се коя картина да оставиш и кой звук. Накрая просто си избрал нещо, което може би не е най-доброто, но и ти е писнало да се занимаваш с настройки. Просто си гледаш.  Ще ти направя едно просто сравнение между двата ми телевизора, LG-то за 420 лева на промоция преди 2 години, Шарпа за 330 лева промоция преди няколко седмици. Първо, да вземем качеството на картината. И двата телевизора имат добър ъгъл на видимост.  LG има малко повече опции за коригиране на картината. След настройка обаче и двата телевизора показват долу горе еднакво качество на картината. Може би съвсем леко предимство на LG, Но ако не е пред очите ти, няма да напрвиш разликата.  Да сравня звука, понеже често си слушам (и гледам) музика.  LG-то с Dolby+  и други гъзарии, Sharp-a само с DTS True Surround. Но предимството е за Шарпа, колкото и да си играя с настройките на звука на LG-то.  Ако сравня интерфейсите, какво намирам? Едно USB  за LG  и две за Sharp. Това е добре, ако примерно на едната флашка съм сложил сериал, а другата ползвам за запис на прграми.HDMI - два срещу три порта в полза на Sharp. LG  има предимство при времето за избиране на канал при ползване на CI  модул. Там каналът зарежда една идея по-бързо и е поносимо, докато при Sharp  изчакването е повече и по някое време просто предпочиташ да си извадиш каналите като лист и да избираш директно.  Да сравня и менютата. При LG  всичко изглежда ненужно усложнено. Когато тръгнеш да търсиш някаква опция, може и да не я намериш с дни, особено ако не се занимаваш всеки ден с това. При Sharp  всичко е много по-опростено. Това се дължи и на по-малкото опции. Просто са избегнали ненужното разточителство при LG, което пак не помага кой знае колко за по-добра картина, звук или нещо друго. Дистанционните управление са доста разлчни. При LG  е малко, имаш достъп до всички бутони без да мяташ напред-назад дистанционното в ръката си. При Sharp дистанционното е доста по-голямо  и често се налага да се мести из ръката. Бутоните обаче са по-големи. За сметка на това материала, от който е изработено дистанционното е доста по-некачествен - твърда пластмаса.Но пък бутоните са меки, големи и с добро разстояние между тях за хора с дебели пръсти.  При LG  имаме пластмаса с по-голямо сцепление за дланта, както и меки гумирани бутони. Това определено е по-приятно. Та кой телевизор бихте избрали при описаните неща от моя страна? Интересно ми е и защо бихте го избрали!

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Роднина има един 50 инчово LG. След няколко години, сега виждам има една цъфнала вертикална линия баш през средата. Матрицата е замининала. Въпрос на време да цъфне още някъде. У дома сме на 50 SONY. Купихме го точно, когато по телевизията съобщиха за гибелта на Пол Уолкър. От тогава не е мръднал. А да, Сони-то е сглобявано в Унгария.

преди 28 минути, Кико написа:

е тогава що го споменаваш?

Не ми слагай думи и си ги ремонтирай щом не е важно  а  това  относно екстрите това е до парите 

преди 26 минути, Кико написа:

Мисля отдавна никой, дето си купува телевизор и автомобил, не засяга въпросите за ремонтит

Ясно щом сравняваш двете неща просто няма смисъл да обсъждаме тази тема

Редактирано от bobi iordanov (преглед на промените)

преди 1 час, Кико написа:

LG, Не Струват, Разберете Го!

Напълнили Са Пазара С Шир Потреба, скапани матрици, сервизите са пълни с боклуците им.

Хората Ги Купуват, щот са евтини и фрашкани с безмислени онлайн екстри.

Дори Средния клас е боклук.

преди 1 минута, Momolord написа:

Напълнили Са Пазара С Шир Потреба, скапани матрици, сервизите са пълни с боклуците им.

Чакай малко сега. Кое тогава не е боклук? LG всъщност са едни от най-скъпите телевизори. да вземем един пример - OLED, 4K, 3D...досега съм срещнал само LG. Къде са другите?

преди 30 минути, Кико написа:

Чакай малко сега. Кое тогава не е боклук? LG всъщност са едни от най-скъпите телевизори. да вземем един пример - OLED, 4K, 3D...досега съм срещнал само LG. Къде са другите?

На Баба Ти Фърчилото, Най-скъпи!

Сони И Панасоник Са Истински Качествени Телевизори, защото Най-малкото, Не Се ПроИзвеждат В Китай.

Контролът е Строг И Качеството На Сглобката И Компонентите Са На Ниво.

OLED Телевизорите Са Им Номер Едно, Но Кой От Вас Си Е Купил Такъв, А?

преди 1 час, Momolord написа:

По тая логика и ти не струваш, разбери го! Имах LG телевизор от 2010, 32 инча. Изкара до Юни месец и не защото даде дефект, а по наша вина. (някой беше включвал флашка и е забравил да сложи отново скобата, която го държи към стойката)

Сонитата отдавна западнаха, то цялата компания кажи речи отиде на кино и са пред фалит всяка година. При телевизорите са на 3-то място, панелите им се правят от Тайвайн и от Самсунг, зависи от модела. Сглобяват се в Малайзия и Словакия. Не знам какво ги хвалите, отдавна не са това, което са били през 80-те. Филипса пък не съществуват, продадоха си тв бизнеса на китайци и се концентрираха единствено върху медицинската техника. Панасоник се правят от съседите турци, и те си развалиха качеството.

Редактирано от Puppet Master (преглед на промените)

преди 13 минути, Puppet Master написа:

Сонитата отдавна западнаха, то цялата компания кажи речи отиде на кино и са пред фалит всяка година. При телевизорите са на 3-то място, панелите им се правят от Тайвайн и от Самсунг, зависи от модела. Сглобяват се в Малайзия и Словакия. Не знам какво ги хвалите, отдавна не са това, което са били през 80-те. Филипса пък не съществуват, продадоха си тв бизнеса на китайци и се концентрираха единствено върху медицинската техника. Панасоник се правят от съседите турци, и те си развалиха качеството.

За някои неща си прав, но не за всички, зависи от модела, и самсунг използват матрици от TCL или AU Optronics- в което разбира се няма лошо и те произвеждат хубави матрици. За това и не е важен толкова производителят, а се търси конкретен модел, който е успешен. И Сони и Панасоник и ЛГ и Самсунг имат конкурентни модели в различните ценови диапазони с леки конкурентни предимства спрямо изискванията на потребителя. Панасоник имат много добри модели , които са изключително дълече от Вестел, дори сега може би ще извадят OLED по-добър от ЛГ.  Сони също имат много добри модели в бюджета на питащия като SONY KDL-43W805C, (за 50 инчов обаче ще трябва да задели около 1450лв.), който е хем със задоволителна картина, хем е и сравнително умен.

преди 2 часа, niki292002 написа:

По тая логика и ти не струваш, разбери го! Имах LG телевизор от 2010, 32 инча. Изкара до Юни месец и не защото даде дефект, а по наша вина. (някой беше включвал флашка и е забравил да сложи отново скобата, която го държи към стойката)

Пич, Не Ми Се Дърви Много, А Приеми Истината - Колкото И Да Боли!

32 инча са най-големите боклуци при всички марки, и вече почти не се произвеждат вече.

Като Си Купиш над 55 инча телевизор, тогава Ми Се Пъни, ЯСНО!

Сони И Панасоник са КЛАСИ НАД ЕлДжи, Самсунг, Филипс И всякакви дърварски изпълнения!

Що Не пуснете Тема Във Сетком Форума, Да Ви Нахранят Хубаво.

преди 5 минути, Momolord написа:

Сони И Панасоник са КЛАСИ НАД ЕлДжи, Самсунг, Филипс И всякакви дърварски изпълнения!

Пениш се прекалено много и развяваш лозунги които даже и миналия век бяха пресилени. 

преди 4 минути, zemonti написа:

Пениш се прекалено много и развяваш лозунги които даже и миналия век бяха пресилени. 

Не Се Пеня, А Ви Казвам Истината!

Това, Че Тук Сте Се Събрали Дървени Философи, И Не Отбирате Грам От Телевизори, Аз Кво Съм Ви Виновен, А?

Купили Сте Си по едно ЕлДжи На Примоция от техношита, И Трябва Народа Да Ви Вярва На Глупостите!

Айде Улево!

Всъщност, точно ти си дървения философ, "дразнител".

Без име.png

преди 26 минути, Momolord написа:

55 инча телевизор

Не, че нещо, но в момента в хола ми има такъв. (samsung, ако нещо пак ще се дървиш за LG-то)

П.П. В моята стая има LG.

преди 1 час, Momolord написа:

Пич, Не Ми Се Дърви Много, А Приеми Истината - Колкото И Да Боли!

32 инча са най-големите боклуци при всички марки, и вече почти не се произвеждат вече.

Що Не пуснете Тема Във Сетком Форума, Да Ви Нахранят Хубаво.

Там ли се подвизават специалистите на телевизорите?

преди 5 часа, Momolord написа:

Сони И Панасоник Са Истински Качествени Телевизори, защото Най-малкото, Не Се ПроИзвеждат В Китай.

Контролът е Строг И Качеството На Сглобката И Компонентите Са На Ниво.

На мой колега два пъти му сменят матрицата на Панасоник  49 инча в разстояние на 3 месеца и ходеше като болен. На всичкото отгоре в сервиза  вторият път се опитваха да му откажат ремонта с претекст, че  петната по матрицата били  от цигарен дим, а той го ползва в къщи и не пуши. Има софтуерен проблем да ползва приложението на YouTube  и правеше някаква хватка да го пусне. Сега чака да се повреди 3 ти път и да си иска обратно парите.

Панасоник отдавна се опитват да се наложат на пазара основно с 5 годишната гаранция.

Редактирано от izen (преглед на промените)

преди 19 часа, Momolord написа:

Това, Че Тук Сте Се Събрали Дървени Философи, И Не Отбирате Грам От Телевизори, Аз Кво Съм Ви Виновен, А?

Купили Сте Си по едно ЕлДжи На Примоция от техношита...

Продавал съм телевизори и монитори на два различни контитнента в 2 различни века. Първата 42" плазма която продадох беше $20'000 и беше с резолюция  852x480. От няколко години само купувам. За сега в къщата ми има 9 различни големи LED и LCD телевизори/монитори (не броя лаптопите и телефоните). От над десет години всичките ми компютри са били с по 2 монитора. Сегашни я ми компютър е с 24"+28" + един 50" smart TV над тях. За коледа мисля да сменя 24-ката с 32. Последната си плазма подарих на родителите ми (за мен е морално остаряла).

Достоен ли съм "Да Ти Съ Пъна?"

преди 21 часа, Puppet Master написа:

Ъхъ

SONY днес разчитат предимно на кино индистрията си и фотоапарати.

Panasonic днес продават предимно батерии, бръсначки, домашни телефони и дребна домакинска техника.

Редактирано от zemonti (преглед на промените)

преди 22 часа, Momolord написа:

Май дървения философ си ти в случая! Всички са доволни от LG с изключение на теб. Да не си имал травмиращо преживяване в детството с тази марка :D Ставаш вече смешен с твоите хипотези по добре замълчи! Скоро и аз си купувах телевизор тествах над 20 модела в един и същи ценови клас и се спрях на LG и SONY. И то не заради екстри а заради картината която предлагат. Не те знам къв си що си ама щом поставяш различните класове телевизори и ги сравняваш без никалва база тогава няма какво да обсъждаме повече.

преди 4 часа, steelo написа:

Май дървения философ си ти в случая! Всички са доволни от LG с изключение на теб. Да не си имал травмиращо преживяване в детството с тази марка :D Ставаш вече смешен с твоите хипотези по добре замълчи! Скоро и аз си купувах телевизор тествах над 20 модела в един и същи ценови клас и се спрях на LG и SONY. И то не заради екстри а заради картината която предлагат. Не те знам къв си що си ама щом поставяш различните класове телевизори и ги сравняваш без никалва база тогава няма какво да обсъждаме повече.

Я Тихо!

Не Ми Нарушавай Храносмилането!

преди 21 часа, zemonti написа:

Достоен ли съм "Да Ти Съ Пъна?"

Не Си Достоен!

Други Въпроси!

преди 23 минути, Momolord написа:

Други Въпроси!

Не.

Жив и здрав да си.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.