Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Геймърска конфигурация до 2000-2100 лева

Featured Replies

• Автор
преди 25 минути, Mariyan Raynov написа:

Добре де нужно ли е в всяка тема да има обяснения като за малки деца за всяко едно нещо?

Добре, ако ти ме попиташ за тема, по която аз съм по компетентен, така ли да ти кажа? Първо казваш, че с тази конфигурация няма да имам проблем, а после споменаваш някаква за 4000 хиляди (двойно повече). Нормално е да попитам.

Както казах, не разбирам почти нищо, затова се обръщам към Вас, а парите не са малко.

Ясно е че за 2000 лева, не мога да си сглобя желаната машина сега. Ще изчакам до черния петък и тогава ще пиша.

• Отговори 84
  • Прегледи 4,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 5 минути, Любомир Ботев написа:

Добре, ако ти ме попиташ за тема, по която аз съм по компетентен, така ли да ти кажа? Първо казваш, че с тази конфигурация няма да имам проблем, а после споменаваш някаква за 4000 хиляди (двойно повече). Нормално е да попитам.

Както казах, не разбирам почти нищо, затова се обръщам към Вас, а парите не са малко.

Ясно е че за 2000 лева, не мога да си сглобя желаната машина сега. Ще изчакам до черния петък и тогава ще пиша.

Реално не е проблем със 10 фпс по-малко от споменатите 60 (които се достигат с доста по-скъпа видео карта и клокнат процесор). И да, не смятам че 50 фпс са проблем в игрите на 4к.  @Azhen спомена за 60-те фпс, от там тръгна темата за резолюцията и картите, съответно и конфига за 4 бона. И другото и7 6700 е доста силен процесор 16 гиги и стабилно видео няма да направят спъване помежду си. И за незнам кой път го казвам ЗАДОВОЛИТЕЛНО Е ЗА 4К, а с такъв конфиг на 1080 резолюция няма да има игра която да ти се опъне на МАКС. 

2.6 бона е желаната машина за повечето геймъри, за 2 бона ще дойде през черния петък

преди 16 минути, Любомир Ботев написа:

Тук бих отворил темата за любимия ми фх 8300 в комбинация с gtx 1070 , но никой не я харесва , а ето на какво е способен този процесор

преди 34 минути, Neext написа:

Тук бих отворил темата за любимия ми фх 8300 в комбинация с gtx 1070 , но никой не я харесва , а ето на какво е способен този процесор

Да си дойдем на думата .... :) А като се клокне какви чудеса прави.. Ама се замисли сега не е добра инвестиция. Зен излиза януари месец ще трябва да се налеят още 700 за дъно, процесор и рам

преди 42 минути, Mariyan Raynov написа:

Да си дойдем на думата .... :) А като се клокне какви чудеса прави.. Ама се замисли сега не е добра инвестиция. Зен излиза януари месец ще трябва да се налеят още 700 за дъно, процесор и рам

Не се спря с тоя ъпгрейд ... процесора е достатъчен за 1070ката на клипа даже gtx 1080 не мърда от 99% при 4к на The Division процесора е с турбо до 4.2 и лесно ще стигне 4.5 , а за мен по-нагоре е издевателство ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 3 часа, Neext написа:

Аз имам 8320 и се чудя какво комбо ли ще е с 1070 ... може би този месец ще я взема , но днеска видях някакви спекулативни слухове за GTX 2080 , 2070 които леко казано ме накараха да се замисля... 

преди 10 часа, Azhen написа:

Аз имам 8320 и се чудя какво комбо ли ще е с 1070 ... може би този месец ще я взема , но днеска видях някакви спекулативни слухове за GTX 2080 , 2070 които леко казано ме накараха да се замисля... 

За сега са само слухове. А дори и да е вярно, не вярвам да стане през 2017, а по вероятно 2018. Караме да мисля тъка, фатка че е рано да загърбим тукощо пресните 10-ти серии на nvidia. За къде да бързат, като могат да продават още много от тях и да печелят камоини с пари.

преди 1 час, Azhen написа:

GTX 2080 ??? Едва ли близките 2 години ще има нова серия по-скоро залагам на края на 2018та ... Ако вземеш 1070ка дай отзиви :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

В емага са пуснали промоция за хардуер.

Какво ще кажете за тази оферта: http://www.emag.bg/video-karta-sapphire-amd-radeon-r9-fury-tri-x-4096mb-hbm-4096-bit-hdmi-3-x-displayport-11247-00-40g/pd/DFM6XYBBM/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.