Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

Преди много години даваха един филм, който се разказваше за един младеж доста шантав. В един момент той разбира, че ще наследи милиони, но не помня от баща си ли чичо ли или дядо. Условието беше да отиде май в Аляска и да спечели най голямото състезание за кучешки впрягове. Той отиде там за завещанието и му казаха какво трябва да направи. Купи си кучета и впряг и започна да тренира. Последваха куп весели и забавни случки. До колкото си спомням спечели състезанието. Това е! Благодаря предварително ако някой го намери!

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 480,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 1 час, Ivelina Dulgerova написа:

Преди много години даваха един филм, който се разказваше за един младеж доста шантав. В един момент той разбира, че ще наследи милиони, но не помня от баща си ли чичо ли или дядо. Условието беше да отиде май в Аляска и да спечели най голямото състезание за кучешки впрягове. Той отиде там за завещанието и му казаха какво трябва да направи. Купи си кучета и впряг и започна да тренира. Последваха куп весели и забавни случки. До колкото си спомням спечели състезанието. Това е! Благодаря предварително ако някой го намери!

http://www.imdb.com/title/tt0281373/?ref_=nm_flmg_act_45  - Това е нещо подобно, но има неща, които не съвпадат с вашето описание...

на 1/19/2016 at 10:56, LIUBOMIR27 написа:

Здравейте,
търся един филм, който съм гледал като малък на касета,но не знам името му . Доколкото се сещам става дума за един принц, който се завръща в дома си и разбира, че баща му, който е шейх е убит. По пътя за дома той намира в пясъците една лампа или бутилка (не се сещам с точност), в която е затворен един джин (който е жена). Въпросният джин моли принца да го (я) освободи от бутилката, като в замяна той (тя) ще му изпълни няколко желания. Момчето я освобождава и тя му разказва, че е била затворена за назидание (или нещо подобно). Тя помага на принца да отмъсти за баща си и да си върне трона, но в последствие се влюбва в него. В края на филма джина се отказва от силите си, за да бъде с момчето.
Предварително благодаря много! :)

http://www.imdb.com/title/tt0955298/ Предполагам е това

PS: Натиснал съм цитирай на грешния пост ставаше въпрос за друго търсене извинявам се за причиненото неудобство

Редактирано от mantis (преглед на промените)

Преди години питах, ама нъц, никой не ми отговори /щот явно никой друг не се е запленил от въпросния филм/- та да си попитам пак, забелязвам активност. Новозеландски, една кола ягуар, заключени ключалки, които не поддаваха да се отключат, изчезнало момиче, в дъжда духът й - среднощен с топаджия, мокри остатъци на задната седалка, смъртта на момичето отразено в стар вестник..... И т.н. Хайде, помогнете ми да го издиря. Мисля, че от 90-те години беше.

преди 1 час, Хулиганка написа:

Преди години питах, ама нъц, никой не ми отговори /щот явно никой друг не се е запленил от въпросния филм/- та да си попитам пак, забелязвам активност. Новозеландски, една кола ягуар, заключени ключалки, които не поддаваха да се отключат, изчезнало момиче, в дъжда духът й - среднощен с топаджия, мокри остатъци на задната седалка, смъртта на момичето отразено в стар вестник..... И т.н. Хайде, помогнете ми да го издиря. Мисля, че от 90-те години беше.

List of New Zealand films (incomplete)

преди 9 часа, Хулиганка написа:

Намерих отговора. Mr Wrong е въпросният филм, от 1985-та..... Заглавието открих, но въпросният филм - не. Благодаря все пак :).

Пробвай оттук : http://rarelust.com/mr-wrong-1986/

Първия линк за сваляне. Бавно е, но това е положението.

на 16.12.2015 г. at 21:54, Chris.. написа:

Здравейте, филмчето беше със следния сюжет. Главния герой е натопен за убийството на съпругата или ФБР не се заема на сериозно със случая.Решава сам да се заеме..после влиза в затвора и започва да убива всеки виновен или който се опита да му попречи и филма се въртеше около това как успява да убие хората. (Главния герой бе изключително умен)

http://www.imdb.com/title/tt1197624/?ref_=nm_flmg_act_18

И аз имам нужда от помощ

Търся американски филм, жанр комедия, в който трима или четирима приятели решават да започнат бизнес. Намират бизнесмен, който им възлага поръчка от 1 милион бройки. Те наемат склад, купуват машини, влагат всичките си пари и изпълняват поръчката. В последсвтие се оказва, че възложителят на поръчката не е шефът на фирмата възложител, а синът му и така главният шеф отказва поръчката. Те банкрутират и така...другото не го помня. 

Моля някой ако се сеща за името на филма!

Редактирано от babydoll (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте всички! 

Имам малък проблем, преди време гледах един филм но не мога да се сетя за името му. Помня, че в филма се разигра следната сцена : Момче намира старо списание със голи жени нещо като плейбой и когато започва да го разглежда разбира, че момичетата от списанието могат да говорят.  Много моля ако някой се сеща за филма нека пише, благодаря предварително! 

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!
Тука няколко часа се мъчих да търся един биографичен филм свързан с ветроходство, мореплаване  океани и острови.
Значи филма го даваха по HBO и доколкото си спомням беше, между 2005-2006 година.
В филма се разказва за едно дете (чернокожо) който живее в някакво племе или нещо подобно и като малък среща едно момиче на което обещава, че един ден ще премине отвъд другата страна на океана и ще се завърне богат или нещо подобно и ще заживеят заедно. Двамата си разменят малки предмети/сувенири.
Така един ден той решава да си направи лодка и потегля. Задава се буря! Когато се събужда открива, че се намира в легло. От човека, който се грижи за него, разбира, че е спал няколко дни и се намира на някакъв остров.
Този остров е притежаван от един човек със светла кожа. На острова има и чернокожи, които работят и се грижат за всичко, но те не са роби, а напълно свободни хора.
Този остров е като рай и всеки се грижи за него. Населението произвежда много неща свързани с мореплаването.
Малкото момче отначало иска да се махне от този остров и затова започва да крой планове за бягство и също се опитва да открадне разни неща, но всеки път бива хванат на местопрестъплението и съответно бива наказан с труд.
Така главния командващ на този остров обучава момчето в продължение на години докато не порасна и се превърна в мъж.
Един ден той се е разболял и починал. Той посочи момчето за неговия бъдещ наследник.
Така става главния командващ на този остров.
Минава известно време!
Един ден решава, че трябва да си намери съпруга.
Така пристига в родното си село или остров и там трябва да посочи своята избранница.
Случайно, срещна момичето на което е обещал, че един ден ще се върне и ще заживеят заедно. Те досега са си пазили сувенирите и така той най-сетне избра, своята бъдеща съпруга.
Накрая на филма се преминава в настоящето и разбираме/виждаме как главния герой разказва своята история за пореден път на някакъв турист, който пише истории.
Дано се сети някои.
Мерси, предварително!

Редактирано от Blue_Hulk (преглед на промените)

Търся един филм за едно момиче, което се превръща в мъж и накрая се разменят едни обеци и тя пак става жена, сещате ли се как се казва?

преди 41 минути, peshomiroslavov написа:

Търся един филм за едно момиче, което се превръща в мъж и накрая се разменят едни обеци и тя пак става жена, сещате ли се как се казва?

http://www.imdb.com/title/tt0302640/

Здравейте, и аз се мъча от няколко дни да намеря един филм. Ето какво си спомням от него:

Ще почна с това, че не е скорошен. Самият филм започва с това как един мъж си изхърля боклука и го удрят с нещо по главата, след което го отвличат. Откарват го в някаква гора. Там има къща, нещо като имение. Пускат го да скита и да оцелява в гората. Дават му преднина и трима тръгват да го търсят, за да го убият (да си правят кефа). Той обаче се оказва обучен, вероятно е бил от специалните части и ги избива всичките.
Подробност: в гората яде мишка.

на 19.02.2016 г. at 0:34, Чаровен написа:

Здравейте, и аз се мъча от няколко дни да намеря един филм. Ето какво си спомням от него:

Ще почна с това, че не е скорошен. Самият филм започва с това как един мъж си изхърля боклука и го удрят с нещо по главата, след което го отвличат. Откарват го в някаква гора. Там има къща, нещо като имение. Пускат го да скита и да оцелява в гората. Дават му преднина и трима тръгват да го търсят, за да го убият (да си правят кефа). Той обаче се оказва обучен, вероятно е бил от специалните части и ги избива всичките.
Подробност: в гората яде мишка.

:) Deadly Prey 1986

• 2 седмици по-късно...

Здравейте отново .Опитвам се да открия един филм, който бях гледала преди доста време, но нещо не се сещам за името му ..търсих като ключови думи от това, за което се разказва, но пак нищо. Именно затова реших  да пиша тук.. Филма се разказваше за едно отвлечено момиченце.Майката , момиченцето и бащата отиват на екскурзия( не помня точно къде беше) и майката с дъщеря си разглеждат павилиони на една улица със всякакви неща дрехи, бижута и т.н. ..Докато майката разглежда , момиченцето вижда някакво момченце и отива до него , в същото време не помня дали със кола беше или мотор  минават и го отвличат ..Майка й забелязва,че изведнъж е изчезнала и започва да я търси, но осъзнава ,че е отвлечена.След това звъни на съпруга си и започват да я търсят .През това време  момиченцето е закарано при някакви др деца, които са карани да просят ( до колкото помня)

Здравейте отново.. сигурно вече досаждам с своето питане за даден сериал, но тъкмо се сетих за един ,но името му нещо не мога да се сетя..Разказваше се за баща и дъщеря, които отиват в някакъв музей с кукли ...По едно време една от куклите  оживява и  прекарва малко време с тях, докато намерят начин да я върнат отново там, където трябва-именно в музея и отново да си стане кукла..Актрисата, която играеше куклата  "барби" мисля, че беше чернокожа ,но не помня и имената на актьорите..Филма си беше интересен ..Доста пъти съм го гледала по телевизията, но такаи забравям да запиша името..Ще се радвам много , ако някой ми помогне да го открия..

преди 7 часа, Kalina Iwanowa написа:

Здравейте отново.. сигурно вече досаждам с своето питане за даден сериал, но тъкмо се сетих за един ,но името му нещо не мога да се сетя..Разказваше се за баща и дъщеря, които отиват в някакъв музей с кукли ...По едно време една от куклите  оживява и  прекарва малко време с тях, докато намерят начин да я върнат отново там, където трябва-именно в музея и отново да си стане кукла..Актрисата, която играеше куклата  "барби" мисля, че беше чернокожа ,но не помня и имената на актьорите..Филма си беше интересен ..Доста пъти съм го гледала по телевизията, но такаи забравям да запиша името..Ще се радвам много , ако някой ми помогне да го открия..

http://www.imdb.com/title/tt0200809/

Здравейте, сетих се за един стар филм. Разправя се за един физик май беше, жена му загива в катастрофа. Той обаче иска да я спаси и прави машина на времето. Въпреки всичките си усилия не може да я спаси - по една или друга причина умира пак. Отчаян, отива на пред в бъдещето и стига до там, че нещо е станало с луната и тя ще се разбие в земята. Превърта още на пред. Преживява апокалипсиса и се спира с машината си много напред в бъдещето при едни първобитни хора........

Благодаря за помощта предварително 

преди 1 час, alwa написа:

Здравейте, сетих се за един стар филм. Разправя се за един физик май беше, жена му загива в катастрофа. Той обаче иска да я спаси и прави машина на времето. Въпреки всичките си усилия не може да я спаси - по една или друга причина умира пак. Отчаян, отива на пред в бъдещето и стига до там, че нещо е станало с луната и тя ще се разбие в земята. Превърта още на пред. Преживява апокалипсиса и се спира с машината си много напред в бъдещето при едни първобитни хора........

Благодаря за помощта предварително 

The Time Machine (2002) и първата екранизация The Time Machine (1960)

Здравейте! Преди време гледах един филм ужас, ученици решават да си купят кутия чрез интернет, обаче във кутията има дух.  Така след като купуват кутията и я отварят, духът ги избива един по един, края не го помня. Извинявайте че описанието е толкова кратко но не се сещам повече, Благодаря предварително!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.