Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

политико-психическия ""празник"" хелуин

Featured Replies

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Искам да кажа, че не сме единни. Примери в другите държави как си искат правата и си ги защитават има много. И ми е странно ако ти забрани правителството да се прибереш в къщи дали ще ти е все едно?

това беше забавно :D   ще се радвам да ми забрани да се прибирам в къщи значи мога да ходя в тяхното вкъщи :D

та ме подсети от германия бяха изгонили някакво семейство да настанят бежанци в техния дом :D 

• Отговори 87
  • Прегледи 2,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 11 минути, Yvan Sergeev написа:

това беше забавно :D   ще се радвам да ми забрани да се прибирам в къщи значи мога да ходя в тяхното вкъщи :D

Не е забавно. Дадох ти просто пример и ти подскочи. Готов си да ги изядеш с парцалите ако се опитат. Така може българина да защитава каквото си поиска. Само, че не го прави.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Не е забавно. Дадох ти просто пример и ти подскочи. Готов си да ги изядеш с парцалите ако се опитат. Така може българина да защитава каквото си поиска. Само, че не го прави.

Разделяй нещата не са еднакви

преди 10 минути, Сапето написа:

Разделяй нещата не са еднакви

Нещата не са разделени. Общи са. И принципа е един и същ.

Абе, да забраняваме празници вече е изпробвано- не става. И вместо да подскачаме против Хелоуин и Свети Валентин,по- добре да се замислим, какво предлагаме в замяна и дали то е толкова интересно и празнично...

току-що, Емил Костов написа:

Нещата не са разделени. Общи са. И принципа е един и същ.

Не е така 

преди 11 минути, Сапето написа:

Не е така 

Кое не е така! Еднакво е. Само, че българина не може да го разбере. Не е единен. Кара на принципа не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле.Това е. Ако се обедини, нищо не може да го спре.НИЩО!

• Автор
преди 11 минути, Емил Костов написа:

общо взето съм готов  да се разделя с дома си  за общото благо .   щом държавата е стигнала до него :D  ама след това няма ли ефект лошо им се пише многу съм отмъстителен.

преди 7 минути, Емил Костов написа:

. Само, че българина не може да го разбере. Не е единен. Кара на принципа не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле.Това е. Ако се обедини, нищо не може да го спре.НИЩО!

Така е и никога няма да го разбере шото всеки гледа за себе си тука вече е така

Редактирано от Сапето (преглед на промените)

То затва паднахме и под турско ама,кво общо има с хелоуин?

преди 30 минути, Yvan Sergeev написа:

общо взето съм готов  да се разделя с дома си  за общото благо .   щом държавата е стигнала до него :D  ама след това няма ли ефект лошо им се пише многу съм отмъстителен.

Тоест не си готов!!

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Тоест не си готов!!

как  че не съм  не съди по себе си :D  това че за теб домът ти е  най-важен не значи че и за другите  е така за мен дом може да е навсякъде под звездите. 

пък и да ти кажа тук си ми е омръзнало. 

преди 20 минути, Yvan Sergeev написа:

как  че не съм  не съди по себе си :D  това че за теб домът ти е  най-важен не значи че и за другите  е така за мен дом може да е навсякъде под звездите. 

пък и да ти кажа тук си ми е омръзнало. 

Нищо и никой не съдя. Няма да си дадеш дома на някакви глупаци и никой няма да ти вземе звездите. Просто ти не разбираш какво искам да кажа.

• Автор

разбирам ...  ти не разбираш.  домът си е дом все пак има обстоятелства поради които би могло да се наложи да се напусне както и да се забрани хелуин  като второто е много по вероятно  поради нищожността си . но ще чакаме първите  натровени деца . да стане както обикновено след дъжд качулка.  като по български.

преди 13 минути, Yvan Sergeev написа:

разбирам ...  ти не разбираш.  домът си е дом все пак има обстоятелства поради които би могло да се наложи да се напусне както и да се забрани хелуин  като второто е много по вероятно  поради нищожността си . но ще чакаме първите  натровени деца . да стане както обикновено след дъжд качулка.  като по български.

Нищо такова няма да се случи. Децата ще продължават да си празнуват Хелоуин защото им харесва. Американците са го направили така, че да е модерен във всяка една епоха. Ние ще продължаваме да си пишем по форумите и ще продължаваме да си губим нашите празници. 

И дома си няма да напуснеш заради тъп политик. Това исках да ти кажа. 

• Автор

не е нужно да е политик  става едно земетресение сградата се напуква започват да стърчат арматури и хоп гонят ме  сградата не е безопасна.   събаря се  пък сега се сетих че  на ромите  им сринаха здрави къщи щото нали така и така пък никой не рева 

преди 12 минути, Yvan Sergeev написа:

не е нужно да е политик  става едно земетресение сградата се напуква започват да стърчат арматури и хоп гонят ме  сградата не е безопасна.   събаря се  пък сега се сетих че  на ромите  им сринаха здрави къщи щото нали така и така пък никой не рева 

Ето сега вече говориш глупости!!

• Автор

и много си оптимист че няма да се  случи   резняците само за хелуин питат готов терористичен акт   после ше викат сулю и пюлю   да говори по телевизията    дже суис булгаре и ше си слагат сукенберговци българския флаг по ухилените снимки 

у фейса

преди 20 минути, Yvan Sergeev написа:

и много си оптимист че няма да се  случи   резняците само за хелуин питат готов терористичен акт   после ше викат сулю и пюлю   да говори по телевизията    дже суис булгаре и ше си слагат сукенберговци българския флаг по ухилените снимки 

у фейса

Просто се шегуваш.

1. Да Хелоуин не е наш празник, но е навлязъл, хлапетата го харесват и се празнува. Харесва им мисълта за плашене. Не, че е толкоз Американски.

2. Американците ни ценят нашите празници и фолклор. Откачат по тях. Никъде не чух Американец и чужденец да казва долу България или българското. За сметка на това ние българското го убиваме и то по наше желание.

3. Къде намесваш резняци, земетресения, цигани и какво ли още не. Гарантирам , че турците ни уважават като народ. Не бъркай нашите политици и тези мижитурки и СМРАД от ДПС, които наистина лично бих ги разстрелял, защото те са ТУМОР. Не виждам да тичат да живеят или да ходят в Турция, защото там ще ги пратят в Анадола да ги опрашат. Ние сме си виновни че търпим тази мръсна долна СГАН.

Та да спрем да говорим глупости. Хелоуин си е празник Нека хлапетата да му се кефят. Ден на будителите е празник. Нека направим така, че да се разбере, защо е наш СВЕЩЕН празник.

И нека да спрем да обвиняваме другите държави за нашите си ла**а.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор

американец който и да питаш ще ти каже каквото искаш да чуеш или поне че му харесва 

освен ако не намериш някой по отракан  да ти  каже фък ю 

преди 10 минути, Yvan Sergeev написа:

американец който и да питаш ще ти каже каквото искаш да чуеш или поне че му харесва 

освен ако не намериш някой по отракан  да ти  каже фък ю 

Това не е вярно и са пълни глупости. 

• Автор

ок живей си в твоята заблуда aз в моята.

преди 12 минути, Yvan Sergeev написа:

ок живей си в твоята заблуда aз в моята.

Давам ти един пример, който българина е забравил. Песента: "Излязъл е Дельо Хайдутин" все още се носи във Вселената от Вояджър 1 и 2. Това е ДОСТАТЪЧНО Българина да се осъзнае какво има като ценност. Едва ли НАСА се заблуждава с нас и ни казва каквото искаме да чуем

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Давам ти един пример, който българина е забравил. Песента: "Излязъл е Дельо Хайдутин" все още се носи във Вселената от Вояджър 1 и 2. Това е ДОСТАТЪЧНО Българина да се осъзнае какво има като ценност. Едва ли НАСА се заблуждава с нас и ни казва каквото искаме да чуем

трябвало е за другите да плащат авторски права пък това безплатно да запълнят диска :D  а за наса пък за тея измамници да не отваряме дума.  може и нищо да не са пращали .  май е било по комунистическо та е имало малко контрол и  ред   и разправят било по-добре малко нафта и хлеб нямало от време на време ..

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Едва ли НАСА се заблуждава с нас и ни казва каквото искаме да чуем

Точно каквото им е кеф това ни казват

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.