Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

политико-психическия ""празник"" хелуин

Featured Replies

преди 13 минути, Yvan Sergeev написа:

както казах защо пък хелуин точно  а  не някой празник на някоя друга държава както казаха по горе

да се връзват за краката с въжета и да скачат от  скала и да докосват с чело земята и да се надяват въжето да е по мярка както правят по африка 

Децата се забавляват и му се радват. Не правим така, че да се радват на нашите празници. Те в момента даже са им странни. 

• Отговори 87
  • Прегледи 2,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

Хайде да видим сега кой да обвиним - САЩ, Русия, Правителството, циганите, бежанците........................

е защо не го покажат безплатно по телевизията този ансамбъл

а показват  нещата за които говорим 

и там съответните платени реклами на  вериги магазини със стока за"" празника"" ?

преди 12 минути, Yvan Sergeev написа:

е защо не го покажат безплатно по телевизията този ансамбъл

а показват  нещата за които говорим 

и там съответните платени реклами на  вериги магазини със стока за"" празника"" ?

Елементарно! Не се ценим себе си, културата си и нацията си. Примери много.

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Правителството

Е кой друг

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Общината се опитва да го затвори от доста време въпреки, че ансамбъла е Световно признат.  Въпреки призивите на ансамбъла на никой от Плевен не му дреме. И въпреки всичко ансамбъла се държи, но винаги е на косъм.

Тези ансамбъли да ги чуваме някъде освен скрити по региони А филми реклами и какво ли не навсякъде за Хелоин

Редактирано от Сапето (преглед на промените)

преди 12 минути, Сапето написа:

Е кой друг

Тези ансамбъли да ги чуваме някъде освен скрити по региони А филми реклами и какво ли не навсякъде

Не е правителството?? Тук ти е грешката. Ние самите си го правим. Правителството нищо не прави. То просто си седи горе и си лапа едни парички дето идват отнякъде. Ако българина не си направи сам нещата никой друг няма да ги направи. И най-вече трябва да спре да обвинява някой за проблемите му.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Не е правителството?? Тук ти е грешката. Ние самите си го правим. Правителството нищо не прави. То просто си седи горе и си лапа едни парички дето идват отнякъде. Ако българина не си направи сам нещата никой друг няма да ги направи. И най-вече трябва да спре да обвинява някой за проблемите му.

Специално за тези неща не си прав

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Децата се забавляват и му се радват

ами не чак толкова, 5-6 видях деца, за мое щастие не  толкова масово, но се очаква да се разраства, да обикалят дечица като прошляци, и да звънят може, и в бъдеще и скаутчета да ги правят, да пекат курабийки и да ги продават, и значки да им дават в училище , и евентуално, ако се заровим по дълбоко, явно даскалиците ги карат,  по трудово да си правят маски , да зъпълват учебното време, може да получават бонуси, и от  соросоидните организации  америка за ботсвана и тнт 

току-що, Yvan Sergeev написа:

ами не чак толкова, 5-6 видях деца, за мое щастие не  толкова масово, но се очаква да се разраства, да обикалят дечица като прошляци, и да звънят може, и в бъдеще и скаутчета да ги правят, да пекат курабийки и да ги продават, и значки да им дават в училище , и евентуално, ако се заровим по дълбоко, явно даскалиците ги карат,  по трудово да си правят маски , да зъпълват учебното време, може да получават бонуси, и от  соросоидните организации  америка за ботсвана и тнт 

Задължително ше стане. и оръжие свободно след някоя година и по 20 30 човека на ден леш в Хамерика и това е бизнес

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Децата се забавляват и му се радват. Не правим така, че да се радват на нашите празници. Те в момента даже са им странни. 

Децата искат забавления, не някакви исторически беседи. Ка да не са им странни? Къде им е празничното на нашите празници?

преди 21 минути, Сапето написа:

Специално за тези неща не си прав

И за кое по-точно не съм прав???

• Автор
преди 1 минута, язе написа:

Децата искат забавления, не някакви исторически беседи. Ка да не са им странни? Къде им е празничното на нашите празници?

жалко че им е интересно точно това   нищо празнично няма и в хелуин  най много и някоя откачалка да им сложи  разни отрови или некви с изминали годности шоколади и да натръшка сумати народ по болниците и по гробищата.  и тук се сещам и за друго правило вековно да не се приема храна от непознати  и явно в бъдеще ще опадне и правилото да не се качват в коли на непознати както са ме учили .

преди 16 минути, язе написа:

Обясни го това на двамата ми опоненти в спора. На мен ми е ясно!

преди 1 минута, Yvan Sergeev написа:

жалко че им е интересно точно това   нищо празнично няма и в хелуин  най много и някоя откачалка да им сложи  разни отрови или некви с изминали годности шоколади и да натръшка сумати народ по болниците и по гробищата.  и тук се сещам и за друго правило вековно да не се приема храна от непознати  и явно в бъдеще ще опадне и правилото да не се качват в коли на непознати както са ме учили .

Айде ся и ти. Все едно на лазаровден им дават курабии с отрова...

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Обясни го това на двамата ми опоненти в спора. На мен ми е ясно!

Цитирах те по- скоро за да продължа мисълта ти, не да обяснявам нещо.

• Автор
преди 11 минути, Сапето написа:

Не е правителството?? Тук ти е грешката. Ние самите си го правим.

малко съм объркал цитираните личности но ....   правителството може да каже  това не празник и се прави закон  и се забранява да се  звъни на непознати и маскирани с гримове  и за родители не контролиращи децата си глоба 1000 лв и ше видат хелуин на кукуво лето.

преди 1 минута, язе написа:

Айде ся и ти. Все едно на лазаровден им дават курабии с отрова...

ами от как съм бил дете нищо не са ми давали и не съм и искал освен   почерпка с бомбони за рожден ден която се отваря в класната стая.

малко съм объркал цитираните личности но ....   правителството може да каже  това не празник и се прави закон  и се забранява да се  звъни на непознати и маскирани с гримове  и за родители не контролиращи децата си глоба 1000 лв и ше видат хелуин на кукуво лето.

Е това ни е грешката. Правителството нищо не може да каже без нашето съгласие. Но понеже ние си мълчим и се свиваме и то си прави каквото си пожелае. Отново чакаш на ПРАВИЛТЕСТВОТО да те оправи. То не го прави. В нито една държава не го прави.

• Автор

сега пък противоречие първо не могло нищо да каже без наше съгласие пък после сме били мълчаливи и си правело каквото иска :D

преди 19 минути, Емил Костов написа:

Така му е удобно това  е политика под команда те и арабите след 40 50 годин ше са мнозинство тук а българите малцинство и някой ше вика еми то ние сме си виновни.Това е грешно разсъждение

Аз отивам да отворя тема "Защо ми смениха Дядо Мраз с Дядо Коледа?":D Ще я бутна в Политика, щото от Култура не вдявам никак:D

преди 2 минути, Сапето написа:

Така му е удобно това  е политика под команда те и арабите след 40 50 годин ше са мнозинство тук а българите малцинство и някой ше вика еми то ние сме си виновни.Това е грешно разсъждение

Изобщо не е грешно.Нито руснаците, нито американците, нито арабите са виновни, че ние имаме продажни политици. Опаа,от един празник го избихме на политика...май има нещо сбъркано в самите нас.:D

преди 2 минути, язе написа:

Изобщо не е грешно.Нито руснаците, нито американците, нито арабите са виновни, че ние имаме продажни политици. Опаа,от един празник го избихме на политика...май има нещо сбъркано в самите нас.:D

Правилно се объркахме без да искаме:D

преди 19 минути, Сапето написа:

Докато живееш в тази заблуда, че някой те управлява и от ТЕБ нищо не зависи ще си стоиш на дъното. Помисли пак.

преди 2 минути, язе написа:

Изпреварих те с 1 минута за сбърканото:D

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Докато живееш в тази заблуда, че някой те управлява и от ТЕБ нищо не зависи ще си стоиш на дъното. Помисли пак.

e  как че не ме управлява значи може да ми забраняват да ходя в гората и да сека и да събирам съчки  ама може да  не ми забранят да ми звънят не познани и от секти и деца и тнт .

току-що, Емил Костов написа:

На дъното няма как да стане да съм. Но за другите неща е добре да си вярваш че от теб зависят

e  как че не ме управлява значи може да ми забраняват да ходя в гората и да сека и да събирам съчки  ама може да  не ми забранят да ми звънят не познани и от секти и деца и тнт .

Искам да кажа, че не сме единни. Примери в другите държави как си искат правата и си ги защитават има много. И ми е странно ако ти забрани правителството да се прибереш в къщи дали ще ти е все едно?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.