Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Мазда 6, комби!

Featured Replies

Успех с покупката.

Sent from my NOKIA 3310 using Tapatalk

Брях,мислех си че тия митове за опасната газ и сънъмъ отдавна са в историята...

преди 4 часа, Емил44 написа:

Във никакъв случай няма да слагам газ, жива бомба. Повече капризи, трудно палене и газта е вредна за двигателя, на всичкото от горе ме е страх да карам на газ, имах случаи във които две голя щяха да гръмнат, предпочитам си  чистото гориво, само бензин, без газ.

Евала! Газта те прави за смях, ако дори нищо друго от това, което написа, не е вярно. Чуя ли някой да ме пита, що не съм си сложил на бензиновата Фиеста газ, ме хваща смях. Чуя ли, че някой си е сложил на Кайена газ, просто обръщам гръб и не искам да се занимавам с простотии. Да вземеш ти хубава кола и да и слагаш газ след това...сори, ама защо не си взе дизел?

• Автор
преди 18 часа, Кико написа:

Евала! Газта те прави за смях, ако дори нищо друго от това, което написа, не е вярно. Чуя ли някой да ме пита, що не съм си сложил на бензиновата Фиеста газ, ме хваща смях. Чуя ли, че някой си е сложил на Кайена газ, просто обръщам гръб и не искам да се занимавам с простотии. Да вземеш ти хубава кола и да и слагаш газ след това...сори, ама защо не си взе дизел?

И аз така, никаква газ :D. 

Мерси за вниманието

на 6.11.2016 г. в 14:46, Кико написа:

Идея си нямаш,на какви коли се слага газ. Кайена отдавна не е екзотика...

• 3 седмици по-късно...

Здравей.
За дизел, виж дизелите да не би случайно да са на Форд, защото имат общо двете марки(или поне имаха преди, сега не знам).
Това ти го казвам, защото японците не се нахвърлят да правят много много дизели.
Според с бензина ще си по-спокоен.
Най-вероятно няма да има проблеми със скъпата горивна система, депферен маховик на съединител и др.
Веригата е по-добре според мен.
4х4 система, който и да е тя е много по-добре от което и да е предно задвижване, но това си има своята цена(карам awd автомобил), разхода е по-висок, окачването е по-различно най-вероятно т.е по-скъпо, и като цяло по-скъпа поддръжка, защото може да възникнат проблеми със системата.
Но въпреки всичко аз ти препоръчвам двойно предаване.
И последно един много важен съвет, ако Маздата е преди 2008 година, оглеждай я за ръжда много сериозно.
Като цяло Мазда дори и след 2008 година бих ти препоръчал от Италия, или Испания примерно.
Въпреки, че много хора казват, че в Италия собствениците са мърлячи по отношение на коли, препоръчвам от там.
Още веднъж проверявай за Ръжда.
Успех

• 3 години по-късно...

Здравейте моля предложете ми къде в София мога да направя диагностика на Мазда 6,но да не е в Мазда 86лв на час взимат там. 

лелей сто лефа на частъ - тез по- сербез и от адвокатите.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте аз имам Мазда 6 комби от 2004г дизел е, доволен съм много от вървенето и возията имам я от месец, обаче някакъв си болт намиращ се от вътрешната страна на ангренажната ролка се е развил по време на двъжение и шайбата ми скъса ангренажа, наложи се да ми сменят, всички ролки, ремъци, две кобилички, капаците, разпределителния вал и водната помпа, всичко ми струваше 1580лв с труда, иначе от колата съм много доволен, но не снам защо скоростите издават специфичен звук при смяна, някакси щракат когато превключвам, някой ако знае на какво се дължи това и ми сподели ще съм му много благодарен!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.