Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация до 1200-1500лв

Featured Replies

• Автор
преди 26 минути, bildera_ написа:

Че кой ти предлага магазин? Аз предлагам части и долу горе цени, пък който иска и където иска да си ги търси, ако ще и в JAR. няма да му се разсърдя. Ако в Nikem мога да ти сглобя нещо за минута, то на други места това би ми отнело поне 10 минути и много ядове, та не е много ясно и дали ще завърша сглобката :P

А пък Vario  ако е сайт...утре ще изчезнат като предшественика си HL  и а иди търси гаранция. 

С тая 3GB  карта ще си имаш ядове, ама ти си знаеш. Не е каквото да не съм предупредил. 

Дай телефон/фб/скайп за контакт на ЛС за gtx-a 

• Отговори 71
  • Прегледи 4,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Айде да не пишем глупости. Варио която няма никаква връзка с HL съществува преди Никем и не виждам защо трябва да изчезва?

При положение че фирми които държат по-високи цени още съществуват такива изказвания са смешни.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

• Автор

Цените във варио са една идея по-ниски и има по-голям избор от части, могат ли да сглобят компютъра преди да го пратят или? 
Вътре в самите кутии на частите има ли крепежни елементи? Дали ще се справя сам със сглобяването :D

преди 9 часа, Wildzet написа:

Цените във варио са една идея по-ниски и има по-голям избор от части, могат ли да сглобят компютъра преди да го пратят или? 
Вътре в самите кутии на частите има ли крепежни елементи? Дали ще се справя сам със сглобяването :D

Никем и Варио са фирмите, който продават най-евтино компонентите. Единствения + на Никем е, че имат по-голяма част от компонентите налични на склад, докато при Варио по-голямата част от компонентите им са по външни складове, и се чака малко повече за доставка(което всъщност не е минус, просто стига да не бързаш да си получиш нещата). Никем предлагат опция за безплатен монтаж на частите, иначе да, абсолютно всичко си има, за да ги закрепите нещата и да не падат :D . Всъщност всичко е мн. лесно за монтажа на компонентите (като конструктор е), има си и упътване към всяка една част как се монтира. 

• Автор

Ами окей, ще видя дали ще се спазарим с @bildera_ за gtx970, ако не-с 1060-ката на палит и I5 6500

Освен поръчването на компонентите, нещо друго трябва ли да купувам? За сглобяването, пасти а-у

Ако ще караш със стоковия охладител, не ти трябва паста, той си има, в противен случай провери дали в опаковката или на самия охладител няма паста, ако няма, чак тогава взимаш няк'ва.

преди 15 часа, Roujin Z написа:

Айде да не пишем глупости. Варио която няма никаква връзка с HL съществува преди Никем и не виждам защо трябва да изчезва?

При положение че фирми които държат по-високи цени още съществуват такива изказвания са смешни.

Ааа HL Shop ли беше дето се възпротивих да не предлагате оттам,че ще изчезне! И тук имаше списък на надеждни фирми.

преди 15 часа, Roujin Z написа:

Взеха им бизнеса!!!

преди 16 часа, Wildzet написа:

Дай телефон/фб/скайп за контакт на ЛС за gtx-a 

Мисля споменах, че не я продавам сега. Щях да я продавам преди 2-3 месеца, но се отказах. Сега няма изгодна покупка, с която да заменя картата. Просто пазара е пуст, чакаме другото лято, когато може и да се появи нещичко за купуване. Но ако търсиш такава карта, предлагай под 400 лева и давай пример с карти като RX470/480, които са 420/480 лева нови.  Това мога да те посъветвам. 

преди 2 часа, bildera_ написа:

Мисля споменах, че не я продавам сега. Щях да я продавам преди 2-3 месеца, но се отказах. Сега няма изгодна покупка, с която да заменя картата. Просто пазара е пуст, чакаме другото лято, когато може и да се появи нещичко за купуване. Но ако търсиш такава карта, предлагай под 400 лева и давай пример с карти като RX470/480, които са 420/480 лева нови.  Това мога да те посъветвам. 

Ти си златната кокошка на Интел и Нвидия.Последните така те зарибяват маркетингово с технологиите.Подвластен си.:P

• Автор
преди 32 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Ти си златната кокошка на Интел и Нвидия.Последните така те зарибяват маркетингово с технологиите.Подвластен си.:P

Да, и аз това мислех, защото за 20-30лв отгоре може и да е нова 1060-ка. Ако имам някакви проблеми на ултра настройки не е проблем и да ги намаля малко, за тея пари няма какво космическо да очаквам :D 

За мен Нвидия е по-добре от АМД АТИ. Но бедни геймъри отиват на 470, 480. Покажи класа!;)

преди 4 часа, _Alex&Vanko_ написа:

бЛА БЛА. Какво да ме зарибявватт като виждаш, че почти всеки ден качвам клипове в You Tube  или стриймвам. какво да ме зартибяват? Нека АМД ме зарибят така. И какво да ме зарибяват Интел, като изобщо не можем да говорим за съпоставимост при Project Cars  примерно, където Интел вадят поне 3 пъти повече кадри? Това ако е зарибяване, твоето трябва да е изпростяване, че да предпочетеш АМД.

Не, аз също харесвам Нвидия и Интел споко! Базикам се че пак ще сменяш с нещо по-мощно.

преди 8 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Не, аз също харесвам Нвидия и Интел споко! Базикам се че пак ще сменяш с нещо по-мощно.

Нищо няма да сменям, освен фотоапарата и телевизора си догодина. Тая GTX970  бих я продал докато още е конкурентна карта, но просто няма какво да взема в замяна. Трябва да дам поне 1000 лева, а не си заслужава за 30% повече кадри. Човека в темата явно се е заблудил, че продавам. Не продавам, щото не ми е изгодно. 

преди 7 часа, bildera_ написа:

Взеха им бизнеса!!!

Уау.Мислех моята gtx 980ti да я хвърлям за 550 лева :)

преди 33 минути, tux написа:

Уау.Мислех моята gtx 980ti да я хвърлям за 550 лева :)

Ами хвърляй я, за 500 лева хората продават GTX970. Може и да я продадеш. Между другото, за 550 лева продаваш карта, чийто аналог като нова е 900-1000 лева, а при високия долар и повече. Никой не ти пречи да ми я дадеш и за 300 лева. Объркваш човека. Ако ще му я даваш, давай му я. Иначе аз я вземам и му я давам за 500 лева. Както ти се гъбаркаш, така и аз мога.  Давай да я видим тая GTX980Ti. Давам ти 600 лева. 

преди 9 часа, bildera_ написа:

Ами хвърляй я, за 500 лева хората продават GTX970. Може и да я продадеш. Между другото, за 550 лева продаваш карта, чийто аналог като нова е 900-1000 лева, а при високия долар и повече. Никой не ти пречи да ми я дадеш и за 300 лева. Объркваш човека. Ако ще му я даваш, давай му я. Иначе аз я вземам и му я давам за 500 лева. Както ти се гъбаркаш, така и аз мога.  Давай да я видим тая GTX980Ti. Давам ти 600 лева. 

Нещо не сме се разбрали май.С кой се гъбаркам ? Просто казвам че,мислех моята карта да я продавам за тези пари.Нищо повече.Инак след първата седмица на Януари догодина картата е свободна,и ако я искаш твоя е.

преди 5 часа, tux написа:

Нещо не сме се разбрали май.С кой се гъбаркам ? Просто казвам че,мислех моята карта да я продавам за тези пари.Нищо повече.Инак след първата седмица на Януари догодина картата е свободна,и ако я искаш твоя е.

Добре, каква е картата, проблеми някакви...? 

преди 1 час, bildera_ написа:

Добре, каква е картата, проблеми някакви...? 

Screenshot_26.png

на 26.12.2016 г. в 21:24, bildera_ написа:

А бе за какво не мога да махна цитата бахти и форума... Няма значение, Кико виж си личните от другия профил, че на "билдер" са му изключени или там забранени..

Редактирано от kyoshinn (преглед на промените)

преди 1 час, bildera_ написа:

То е ясно, че е GTX980Ti. Въпросът е кой точно модел. 

Palit Super Jetstream

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.