Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при подбиране на части

Featured Replies

Здравейте , надявам се темата да е на правилното място. 

Трябва ми помощ. Можете ли да ми намерите частите от този видеоклип в България  ?

Благодаря предварително.

Ама че ***, дори и да намериш същите части, което много ме съмнява като гледам това ОЕМ дъно на ACER няма никаква гаранция че ще са на посочените цени. По-добре търси тука какви части има втора употреба на изгодни цени и тогава си прави сметките колко ще ти излезе конфигурацията. Или обратно според наличните пари си избираш частите, като внимаваш дъно. процесор и РАМ да са съвместими едни с други.

Редактирано от ined (преглед на промените)

преди 1 час, NikolaiBGG1 написа:

Можете ли да ми намерите частите от този видеоклип

Частите от клипа на цени от клипа могат да ти ги намерят само тия дето са го правили. 

В клипа има едно ново захранване дето са го обявили за 22$ 

Е в бъларските сайтове е от 119лв нагоре в Унгария 109, Румъния 113. Същото н Amazon е 42 лири...... Интересно тия от къде го взимат за тия 22 долара.  

Та колко да вярвам на останалите неща.

преди 1 час, pconline написа:

Частите от клипа на цени от клипа могат да ти ги намерят само тия дето са го правили. 

В клипа има едно ново захранване дето са го обявили за 22$ 

Е в бъларските сайтове е от 119лв нагоре в Унгария 109, Румъния 113. Същото н Amazon е 42 лири...... Интересно тия от къде го взимат за тия 22 долара.  

Та колко да вярвам на останалите неща.

Лесно, търгове в ибей. Интересно е какви неща можеш да вземеш. Аз например си взех 2x4gb ddr3 1866MHz кит на Corsair за 40 лева.

П.П. Другата тема на автора не му ли бе достатъчна ?

• Автор

Добре зарежете... Просто ми кажете приблизително колко фпс ще играя на цс го с тази конфигурация на low / medium графики  : 

Няма ли да е най-лесно просто да ни кажеш бюджет и да ти предложим нещо ? 

преди 8 часа, NikolaiBGG1 написа:

Добре зарежете... Просто ми кажете приблизително колко фпс ще играя на цс го с тази конфигурация на low / medium графики  : 

Първо, защо не попиташ тоя, дето е правил клипа и второ, отдавна 8 GB RAM  не са 55 лева като на клипа, е близо 100 лева. Само от там губиш едно 40 лева. Клипът е правен март месец 2016 година, а от тогава много вода изтече. Половината части сигурно вече не може да намериш, а и да ги намериш, не си заслужава покупката им като нови. Гледам се пуснал друга тема, какъв е проблемът да пишеш в нея?

преди 9 часа, niki292002 написа:

Лесно, търгове в ибей. Интересно е какви неща можеш да вземеш

Леко е малоумно да правиш клип и да даваш цена която едва ли някой друг ще може да постигне. Какво се цели да се демонстрира? Колко добър асемблатор си или какъв си късметлия или пък колко можеш да се пазариш. 

целта е да са удря по утрепките дали 2000 долара и да им върви на  60 фпс а с това за 200 долара на 80 фпс

• Автор

Добре. От клипа за компютър с бюджет 450 лева са изчерпани количествата на дънната плака и рамта ... 

Бихте ли ми помогнали да си сглобя компютър с който да играя CS:GO на висок фпс? Бюджет 400 - 450 или 500 в краен случей... 

Предварително искам да кажа , че не ми трябва много място .. Хард Диск от 1Т ми е прекалено много . 250 - 500 GB стигат. Рамта не е нужно да бъде 8 GB , може да бъде 4ГБ. 4 ГБ ми стигат. Бих желал FPS в цсго да ми е поне 100 - 120 или повече.

Трябва да разбереш че когато пазариш на старо няма твърдо установени цени и това от клипа няма как да го постигнеш.

http://sofiacomputers.net/komponenti-vtora-upotreba.php?id=10608

http://nikem-bg.net/computer-components/ASUS-GT730-2GD5-BRK/description.html

п.п. Това е достатъчно за CS;GO. 

Вариантите с I5 (Айви не Санди) отиват на 400 лв. тоест ще превишиш бюджета иначе са за предпочитане.

http://sofiacomputers.net/komponenti-vtora-upotreba.php?id=10295

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

преди 5 часа, Roujin Z написа:

Хубаво я предлагате тая карта ама в комплекта има ли и нископрофилен бракет?

преди 8 минути, pconline написа:

Хубаво я предлагате тая карта ама в комплекта има ли и нископрофилен бракет?

Да.

Цък.

Цитат

Brackets bundled for fast setup!

Това го четох, но на снимките го няма и питам ако някой на живо я е виждал да сподели. Че то едно е какво пише в сайта друго е това което поръчват вносителите с идеята за по ниска цена. 

• Автор

Хора може ли да направите няколко конфеигурации до 400 - 450 лева , които да имат възможност за + 100 fps в csgo на low / med графики

на 26.12.2016 г. в 20:30, NikolaiBGG1 написа:

Хора може ли да направите няколко конфеигурации до 400 - 450 лева , които да имат възможност за + 100 fps в csgo на low / med графики

Само като видя, че искаш да играеш CSGO на високи настройки (medium, хайде, понеже компютъра няма да ти позволи на High :D ) и ми става ясно, че си сивак... Изтривай играта и не я играй повече, аман от такива сиваци като теб, вече колко време се мъча да се кача и става толкова бавно... Всяка игра с по 30 парцала топ фрагър и падам заради "I don't care about this game" ; "Cyka blyat"  и разни лапетии на по 8-10 години, дето не знаят как се държи мишката, ама зели там компютъра от информационните в даскало, свързали едната слушалка и давай да играем, върви и стреля, ама какво се случва никой не знае....

• Автор
преди 7 часа, kyoshinn написа:

Само като видя, че искаш да играеш CSGO на високи настройки (medium, хайде, понеже компютъра няма да ти позволи на High :D ) и ми става ясно, че си сивак... Изтривай играта и не я играй повече, аман от такива сиваци като теб, вече колко време се мъча да се кача и става толкова бавно... Всяка игра с по 30 парцала топ фрагър и падам заради "I don't care about this game" ; "Cyka blyat"  и разни лапетии на по 8-10 години, дето не знаят как се държи мишката, ама зели там компютъра от информационните в даскало, свързали едната слушалка и давай да играем, върви и стреля, ама какво се случва никой не знае....

Здравей , искам да ти кажа , че обичам да играя Counter - Strike. Играя играта от повече от 5 години... Написал съм low / med , не съм казал high... Не играя за фрагове , а за отбора. И аз се ядосвам на хората който тролват или не ги интересува играта... Както и да е . Моля не казвай , какъв съм без да знаеш..

преди 9 часа, kyoshinn написа:

Само като видя,

Що ти про геймър ли си се пръкнал??? Нали и ти си бил ламер в началото. И как някой да се научи да я разцъква че да не те дразни, няма да е зле да споделиш ако имаш някаква идея. Ако вярвам на инфото ти тая игра е малко по възрастна от тебе. 

току-що, pconline написа:

Що ти про геймър ли си се пръкнал??? Нали и ти си бил ламер в началото. И как някой да се научи да я разцъква че да не те дразни, няма да е зле да споделиш ако имаш някаква идея. Ако вярвам на инфото ти тая игра е малко по възрастна от тебе. 

Не, не се имам за про геймър, но едно е да си слаб от незнание, съвсем друго е да си слаб щото просто нямаш и грам мозък в главата, че да прецениш какво се изисква от теб. Имай в предвид, че говоря за не високи ранкове (Ами примерно ДМГ) къде не се изискват каквито и да е скилове (вече за глобал и турнири, там си трябва всичко на 100), ама не може аз да съм с 40 кила и да падам, всеки рунд с по 2-3 кила и падам... Коя игра е по-възрастна от мен ? CS - да, CS:GO не. Тук въпроса не е за разцъкване, това не е NFS или Fifa, че да си "разцъква", докато примерно ти си влезнал и си тролваш там си правиш някви фънчета за забава, този от твоя отбор е влязал, за да вдигне ранк и се опитва, обаче как да го направи като играта е 4в5 ? Ей ти случая от преди малко, 12:8 за тях и нашия стой в базата "афк" уж, защото не сме му дали инфо, а той моля ти се слуша музика.. Е как да стане.. Именно това най-много мразя в подобни отборни игри, 1 да се усере и всички го отнасяте. Вярно, е че всеки има лоши дни, и аз особено много, когато просто не можем да стреляме, но не може да чуваш стъпки зад теб, да те стреля зад теб, да му крещиш, че е зад него и той да се върти на 360 градуса и да не знае какво се случва. Да не говорим за най-малките ранкове силвър и голд... там ужас.. За първи път включвам да играя CS:GO (дадоха ми тогава акаунт) и си викам ся ще ме счупят, тука имат скил (голд нова 2) и какво се оказва ? 1ви рунд (в живота си на тази игра) с 3 кила и мойте пак не знаят какво се случва на картата... Има и още, ама не ми се пише, че ако стане въпрос и за руснаците, тези сука блятове некадърни, долни, миризливи, който руснак изтегли CS:GO целия му комп да гръмне..

преди 10 часа, kyoshinn написа:

Не, не се имам за про геймър,

Вместо да се жалваш, събираш си достатъчно френдове дето според твоите критерии знаят кво правят и си цъкаш само с тях, за да не се нервиш. Винаги ще има неориентирани във всяка игра. Кой взел акаунт на приятел който не е за неговите сили, кой са го извлекли до некъв ранк, а той не знае кво прави. Ти си никой, че да решаваш кой има право и кой не да играе. Дали ще е CS или LoL е се тая. И да се нервиш и да подскачаш файда никаква, нервите са си твой и никой нема да ти ги пази, ако ти не го правиш и никой нема да ти плати здравето. Така, че давай го по споко. Със сигурност има хора и ти дето не ги кефиш и като те хранят ква файда? Слагаш си ги на ....рамо и се тая, та и да се пениш и да не се е се тая.

Човека е задал въпрос да му се помогне с избора на РС, а в момента освен да тролиш темата нищо друго не правиш!

Редактирано от pconline (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

@kyoshinn Явно е от тия професионалните DMG-та , които немогат да губят пък и не вдигат ранк , защото винаги се падат с 'нууб тийм' :laughing5: Много ме кефят такива дето са ужасно добри , но дори след 1000 часа пак копат надолу.
Успех киоши , по-малко руснаци ти желая :laughing5:

току-що, kr0daking написа:

@kyoshinn Явно е от тия професионалните DMG-та , които немогат да губят пък и не вдигат ранк , защото винаги се падат с 'нууб тийм' :laughing5: Много ме кефят такива дето са ужасно добри , но дори след 1000 часа пак копат надолу.
Успех киоши , по-малко руснаци ти желая :laughing5:

Ами, не не съм от тези "професионални DMG-та", като цяло бях LEM, но ми махна ранка от Inactive и последния път ме пусна MG1, и така бавно, бавно си вдигам, като в момента съм LE със 3-4 победи и се надявам скоро да ме вдигне. Не знам за часовете, но аз имам 650 часа в CS, като 500 са мой за около 2 години, та сам си направи сметката колко играя... И къде съм казал, че съм "ужасно добър", даже напоследък нещо и стимул за игра нямам, та просто вървя из картата, 2 патрона не вкарвам, ама пак поне ЕЛЕМЕНТАРНИ неща правя, като чуя, че е зад мен, се обръщам, а не се въртя на 360 градуса и да не знам къде се намирам.. Или пък да разглеждам мапа...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.