Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

Тръмп: Америка е напълно готова за евентуална ядрена война с Русия.      Нима са готови да бъдат превърнати в разтопено радиоактивно стъкло?  Дали имат възможности да направят същото с огромната по територия Руска федерация?  Русия граничи с Китай и САЩ ще им навредят.  Тогава китайските хиперзвукови ядрени ракети бързо съвсем ще довършат Великата Америка на новоизлюпения световен император Тръмп.    Би имало поражения от радиоактивни облаци за всички в света.  Европа ще пострада дори и без да е участвала.    Заради бандеровци не си струва всичкото това да се случва.

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 495,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

Известния американски журналист, носител на наградата „Пулицър“ Сиймур Хърш, който придоби допълнителна слава в света благодарение на статия, озаглавена „Как Америка унищожи газопровода „Северен поток“.

В тази статия американският журналист цитира източник, пряко запознат с оперативното планиране, и описва подробно как висококвалифицирани дълбоководни водолази от ВМС на САЩ са заложили взривни вещества C-4 по време на учения през юни 2022 г. и след това дистанционно са ги взривили три месеца по-късно. Твърди се, че президентът Байдън е дал заповед за взривяване на газопровода, минаващ по дъното на Балтийско море.   Целта вече е очевидна - Европа следва да e   енергийно зависима от САЩ вместо от РФ.  Урсула наскоро подписа съответните документи.  Въпреки финансовата неизгодност най-вече за Германия.

„Русия отправя искания, Русия заплашва. И сега, когато си помислим „нека им предложим нещо“, те ще получат нещо, което не са имали преди.
Цитирала съм няколко пъти външния министър Андрей Громико, външен министър от съветско време, който определя така тактиката на преговорите на Съветския съюз:
Три неща: първо, изисквайте максимума. Не искайте, а изисквайте нещо, което никога не е било ваше. Второ, поставяйте ултиматуми и заплахи. И трето: не отстъпвайте нито сантиметър в преговорите, защото винаги ще има хора на Запад, които ще ви предложат нещо.
И тогава накрая ще имате една трета, дори половината от нещо, което никога преди не сте имали.“
Кая Калас

13 ч  ·

Вие чухте ли това изявление на Тръмп преди срещата в Аляска, аз съм в шок и потрес. Такава тъпост и наглост светът не е знал още!! Няколко точки, които показват, че този човек дълбоко не е здрав:

„Малко съм притеснен, че Зеленски каза: „Трябва да получа конституционно одобрение за териториите.“ Той имаше одобрение да започне войната и да убие всички, но му е нужно одобрение, за да направи размяна на територии. И така, ще има размяна на територии. Знам това от Русия и от разговори с всички. Ще бъде за доброто на Украйна. Ще има добри неща - и някои лоши неща и за двете страни. Ще има някои промени в териториите. Ще променим фронтовите линии, контактните линии. ”

🤦🏻‍♀️Кои са добрите неща за Русия разбрахме, а за Украйна? Размяна на територии? Като с играчки децата се разменят в детската градина. Или това пак сделка? А как ще променя линиите интересно? С молив по картата ли? Зеленски започна войната и уби всички? Сериозно ли? Размяна на истината вече започна. Остана да решат за териториите.🤦🏻‍♀️

“Русия е окупирала голяма част от Украйна. Те са окупирали много ценни територии. Ще се опитаме да свърнем част от тази територия за Украйна. Те са взели голяма част от океана, знаете, в недвижимите имоти го наричаме крайбрежна собственост, това винаги е най-ценната собственост. Много хора не знаят, че Украйна е имала над 1600 километра океан. Сега това го няма, с изключение на една малка област близо до Одеса. Останала е само малко вода. Така че ще разгледам... параметрите.”

🤦🏻‍♀️Ааааааа!! 😂😂Щеше да е смешно ако не беше го изрекал президентът на Америка. Украйна има океан?? Покажете ми го на картата, че аз отдавна си мечтая за дом край океана. А аз още се чудих че една българска журналистка ме питаше в ефир: “А Бесарабия граничи ли с Русия”? Информирайте някой човека преди ефира! Брееее, така да се излагаш напред чужденците с пълно пропускане на уроците по география. 🤦🏻‍♀️
Вижте още: “Попитах един много, много умен човек, Виктор Орбан от Унгария. Казах: „Значи Украйна може ли да победи Русия?“ Той ме погледна: „Какъв глупав въпрос.“ Каза: „Русия е огромна страна и те печелят в живота, като водят войни. Те водят войни, това правят. Китай печели чрез търговия, Русия печели чрез войни.“
🤦🏻‍♀️Ще цитирам още и мъдрост народна: “Кажи ми кой е твоя друг, и аз ще ти кажа кой си” Този глупак си избра приятели отдавна. Путин, Орбан - да го сприятелим още с един гълъб на мира - ЗРадев? Какво мислите? За мита на “велика русия”, която печели всички войни, е пълен пропуск на уроците по история. Ако самата Америка обезценява своят привнос в победата над Хитлер в Другата световна война, то аз не знам какво да добавя.🤦🏻‍♀️

И още: “Аз петък ще пътувам в Русия…” тоест Аляска е Русия? Тази ли размяна на територии имаше пред вид тази оранжева празна глава? И даже ако е било оговорка. По фрейд е била.

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Боже, спаси Америка! 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Paзгoвopитe, нacpoчeни зa пeтъĸ, вeчe ce възпpиeмaт ĸaтo тpиyмф зa Mocĸвa, въпpeĸи cлoжнaтa иĸoнoмичecĸa cитyaция в cтpaнaтa. Или имeннo зapaди нeя.

"Toвa вeчe e гoлямa пoбeдa зa Πyтин - зa пъpви път oт 2007 гoдинa тoй e пoĸaнeн дa ce cpeщнe c aмepиĸaнcĸи пpeзидeнт нa aмepиĸaнcĸa тepитopия. Toвa e пpeĸpacнo пocтижeниe oт нeгoвa глeднa тoчĸa - бeз ycлoвия и пpи oтcъcтвиeтo нa Уĸpaйнa и eвpoпeйcĸo пpeдcтaвитeлcтвo", ĸoмeнтиpa пpeд СNВС Pичapд Πopтec, pъĸoвoдитeл нa иĸoнoмичecĸия фaĸyлтeт в Lоndоn Вuѕіnеѕѕ Ѕсhооl.

Нали Тръмп е подарил   на ВСУ  американската преносима противотанкова ракетна система Javelin в огромни количества?    Миро пак не е разбрал.   Режимът в Киев е нямало да оцелее.      

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.