Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox е заразена.

Featured Replies

Здравейте, вече две седмици се мъча със този вирус и не мога да го премахна. Mozilla Firefox вече втора седмица е заразена и ми зарежда някакви страници на Redirect и други подобни реклами, и не мога да върна страницата назад. Това ми излиза когато съм във Фейсбук, OLX, Замунда и изобщо навсякъде, вместо това ми отваря страниците със рекламите, при замунда, натискам да видя някой торент и ми зарежда пак този вирус. Опитите за да премахна вируса, От контрол панел и деинсталиране на програми съм махнал всички тоолбар и каквото да било, преинсталирах Mozilla firefox и пак имам проблема. Пробвах със антивирусната Malwarebytes, след това със друга програмка Adwcleaner, eset scener, после проверих във настройките на мозилата,  ДОБАВКИ, нямам никакви инсталирани глупости или теми.  Въпреки тези усилия пак имам проблема, иначе със Google Chrome няма този проблем. Характеристиките са  Лаптоп леново G50,  intel core I7,   8 gb ram,

2 gb video amd radeon,  windows 8.1 Enterprise!

Моля кажете как да го премахна че където вляза и ми зарежда тези реклами и не мога да си работя спокойно.

Прочетете и изпълнете указанията зад линка. Създайте нова тема там. Изчакайте член на HJT екипа да ви даде указания за по-нататъшни действия.

• Автор
преди 13 минути, ExaFlop написа:

Прочетете и изпълнете указанията зад линка. Създайте нова тема там. Изчакайте член на HJT екипа да ви даде указания за по-нататъшни действия.

Извинявай, ама темата е заключена и никъде не пише създаване на нова тема!

Току що направих това със указанията, включително и adwcleaner  което го има във списъка и както казах че и със нея съм пробвал.

Редактирано от Емил44 (преглед на промените)

преди 19 минути, NIKISHARK написа:

Горе в дясно има бутон Нова тема

Всъщност нова тема не е необходима. Просто направете следното:

qrazy508-240x140.jpg

• Моля изтеглете icon1337953436.pngFarbar Recovery Scan Tool (според версията на Windows изберете 32 битовата или 64 битовата версия) и го запазете на десктопа.
  • Стартирайте файла FRST.exe (или FRST64.exe)
  • Програмата ще се стартира. Натиснете YES за да се съгласите с лицензионното споразумение.
  • Натиснете бутона YClYkft.jpg.
  • Изчакайте търпеливо проверката да приключи.
  • Ще се създадат два лог файла с името - FRST.txt и Addition.txt на десктопа.
  • Копирайте съдържанието на файла FRST.txt в следващия си пост. Прикачете Addition.txt в коментар си (погледнете опцията Прикачване на файлове, когато публикувате мнение).
преди 1 час, Емил44 написа:

Извинявай, ама темата е заключена и никъде не пише създаване на нова тема!

Току що направих това със указанията, включително и adwcleaner  което го има във списъка и както казах че и със нея съм пробвал.

Щом @B-boy/StyLe/ казва, направо качи логовете тук

• Автор
преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Всъщност нова тема не е необходима. Просто направете следното:

qrazy508-240x140.jpg

• Моля изтеглете icon1337953436.pngFarbar Recovery Scan Tool (според версията на Windows изберете 32 битовата или 64 битовата версия) и го запазете на десктопа.
  • Стартирайте файла FRST.exe (или FRST64.exe)
  • Програмата ще се стартира. Натиснете YES за да се съгласите с лицензионното споразумение.
  • Натиснете бутона YClYkft.jpg.
  • Изчакайте търпеливо проверката да приключи.
  • Ще се създадат два лог файла с името - FRST.txt и Addition.txt на десктопа.
  • Копирайте съдържанието на файла FRST.txt в следващия си пост. Прикачете Addition.txt в коментар си (погледнете опцията Прикачване на файлове, когато публикувате мнение).

преди 1 час, ExaFlop написа:

Щом @B-boy/StyLe/ казва, направо качи логовете тук

Направих всичко, ето ги и двата файла.

Addition.txt

FRST.txt

Здравейте,

Интересно, лог файловете изглеждат наред.

Все пак изтеглете edit-text.giffixlist.txt и го запазете на десктопа.
Стартирайте FRST.exe и натиснете бутона Fix веднъж!
След като приключи, ако ви поиска рестарт - съгласете се. След рестарта публикувайте лог файла - fixlog.txt, който ще се създаде след работата на програмата.

Внимание: Скрипта е създаден за текущата система. Да не се ползва за други системи с подобни проблеми!

След рестарта ако проблема продължава направете следните 2 неща:

1. Резетнете настройките на рутера си и го рестартирайте.

2. Възстановете настройките на Mozilla Firefox по подразбиране (като предварително направите бекъп на важните за вас неща като любими страници, пароли и т.н.) по следния начин => Help => About => Troubleshooting Information => Натиснете бутона Refresh Firefox...

След това рестартирайте системата отново и проверете дали проблема продължава.

Поздрави!

• Автор
на 4.01.2017 г. в 22:19, B-boy/StyLe/ написа:

Здравейте,

Интересно, лог файловете изглеждат наред.

Все пак изтеглете edit-text.giffixlist.txt и го запазете на десктопа.
Стартирайте FRST.exe и натиснете бутона Fix веднъж!
След като приключи, ако ви поиска рестарт - съгласете се. След рестарта публикувайте лог файла - fixlog.txt, който ще се създаде след работата на програмата.

Внимание: Скрипта е създаден за текущата система. Да не се ползва за други системи с подобни проблеми!

След рестарта ако проблема продължава направете следните 2 неща:

1. Резетнете настройките на рутера си и го рестартирайте.

2. Възстановете настройките на Mozilla Firefox по подразбиране (като предварително направите бекъп на важните за вас неща като любими страници, пароли и т.н.) по следния начин => Help => About => Troubleshooting Information => Натиснете бутона Refresh Firefox...

След това рестартирайте системата отново и проверете дали проблема продължава.

Поздрави!

Нищо от това не помогна, извинявай за късния отговор.

Наистина не сте публикували файла след изпълнението на скрипта. А иначе натиснахте бутона Refresh Firefox и резетнахте рутера? Трябва да задържите бутона поне за 20-тина секунди:

650x414xreset-pinhole-on-be-box.jpg.page

А иначе след това в търсачката въведете CMD.exe => кликнете върху файла с десен бутон и изберете Run as administrator

В Command Prompt прозореца въведете следните команди и натиснете Enter след всяка (след всеки ред):

ipconfig /flushdns

netsh winsock reset catalog

Рестартирайте системата и проверете после как е положението.

• 2 седмици по-късно...

Понеже колегата ще отсъства известно време, аз ще маркирам темата като приключена, защото вече 3-та седмица няма никакъв отговор от автора. Ако все пак той иска да продължим по решаването на проблема, да ми пише на ЛС.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.