Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows Update не работи

Featured Replies

Здравейте. Искам да си изтегля актуализации, но като пусна Windows Update само проверява за актуализации, и си върти и нищо не се случва. Някой имал ли е такъв проблем и знае ли как се оправя?

• Отговори 85
  • Прегледи 6,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 16 минути, RudeBoy написа:

Според мен истинският проблем е точно постоянното теглене на "актуализации". А ти си го решила, незнайно как :)

Пише:

Последно направена проверка за  актуализация: НИКОГА

Актуализациите бяха инсталирани: НИКОГА -

така го реших

Редактирано от Bbt_sm (преглед на промените)

Windows 7 ли е?

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 1 час, ExaFlop написа:

Windows 7 ли е?

Не даваш верния линк и пак пращаш човека към инструменти на трети страни. А ето го и решението. ;)

• Автор
преди 1 час, techmaniac написа:

Опитах, но не помогна. Благодаря ти!

Windows 7 ли е?

Win7 x64

преди 3 минути, simtech написа:

Не даваш верния линк и пак пращаш човека към инструменти на трети страни. А ето го и решението. ;)

Брао, ве, вириносков! От кога инструментите на Майкрософт са трети страни? Моля?! Аре въри са префърляй някъде...
https://support.microsoft.com/en-us/kb/3179573

Windows 7 ли е?

Windows. За нея няма значение.

Срещал съм много хора, които не знаят каква система използват. Началството ме кара да ида да оправя компютър на леля му, като ида там - тя една бабичка с цайси, която търсеше само Скайп. Нито могат да четат в Гугъл, нито знаят какво държат в ръцете си. Та ако някой има сили да се занимава с бабата, плащам. :)

Ще има обзор от въпроси, на другия ден пак - същите! Припомняне на две седмици.

преди 13 минути, ExaFlop написа:

Аре въри са префърляй някъде...

Вместо да ме черпиш бира, ти ми се звериш. Факт е, че предният път твоите съвети не помогнаха, защото пропуснаха няколко дребни детайла. Аз мислих, че тук е мястото да помагаме с минимален брой мнения, а не да се дъвчем.

• Автор
преди 22 минути, simtech написа:

Вместо да ме черпиш бира, ти ми се звериш. Факт е, че предният път твоите съвети не помогнаха, защото пропуснаха няколко дребни детайла. Аз мислих, че тук е мястото да помагаме с минимален брой мнения, а не да се дъвчем.

Да, ще бъда благодарна ако все пак решим въпроса, просто ако някой знае да сподели без да се критикуваме. Благодаря ви!

Спирането на Windows Update е едно от основните неща които се правят след инсталация, ако искаш да си спестиш главоболия.

• Автор

Трябват ми. Искам и да си инсталира Language Pack English и немога

преди 15 минути, Bbt_sm написа:

Горе дадохме отговор двама човека. Виж моя линк, ако не ти свърши работа виж на колегата.
И ти не каза с какъв Windows си - XP, 7, 8, 8.1, 10?
Отделно, можеш да си изтеглиш езикови пакети от сайта на Vistalizator - http://www.froggie.sk/bg/7lp64sp1.html
Има каквито искаш пакети, но Windows трябва да ти бъде Windows7 Ultimate. Ако не, трябва да ползваш и програмчето Vistalizator.

преди 16 минути, Bbt_sm написа:

Колко време - Windows Update само проверява за актуализации, и си върти и нищо не се случва?

• Автор
преди 17 минути, FR13ND написа:

Колко време - Windows Update само проверява за актуализации, и си върти и нищо не се случва?

Ами например днес от сутринта си върти - няколко часа

преди 11 минути, Bbt_sm написа:

Ами например днес от сутринта си върти - няколко часа

КАКЪВ e Windows-а? 7, 8, 10????

• Автор
преди 31 минути, simtech написа:

Горе дадохме отговор двама човека. Виж моя линк, ако не ти свърши работа виж на колегата.
И ти не каза с какъв Windows си - XP, 7, 8, 8.1, 10?
Отделно, можеш да си изтеглиш езикови пакети от сайта на Vistalizator - http://www.froggie.sk/bg/7lp64sp1.html
Има каквито искаш пакети, но Windows трябва да ти бъде Windows7 Ultimate. Ако не, трябва да ползваш и програмчето Vistalizator.

Видях линковете. Изробвах всичко, не помогна.  С Windows7 x64 съм. Опитах се да си изтегля езикови пакети, не ми позволява да си ги изтегля дава ми грешка, а всичко останало мога да го тегля. Сега и иконите ми станаха като на Windows XP и не ми дава възможност да избирам Aero  теми...влошава се :)

преди 13 минути, simtech написа:

КАКЪВ e Windows-а? 7, 8, 10????

Windows 7 x64

Редактирано от Bbt_sm (преглед на промените)

преди 3 минути, Bbt_sm написа:

Видях линковете. Изробвах всичко, не помогна.  С Windows7 x64 съм. Опитах се да си изтегля езикови пакети, не ми позволява да си ги изтегля дава ми грешка, а всичко останало мога да го тегля. Сега и иконите ми станаха като на Windows XP и не ми дава възможност да избирам Aero  теми...влошава се :)

Не може да не ти дава да теглиш езикови пакети, защото аз тези езикови пакети съм ги слагал на стотици компютри.
Линковете са ъпдейти, които трябва да се инсталират като първо се спре услугата за автоматично обновяване.
Ето ти линк към английския езиков пакет - http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/updt/2011/02/windows6.1-kb2483139-x64-en-us_9b9c8a867baff2920507fbf1e1b4a158572b9b87.exe

преди 2 минути, Bbt_sm написа:

Windows 7 x64

Ама Home ли, Professional ли, Ultimate ли?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 20 минути, simtech написа:

Не може да не ти дава да теглиш езикови пакети, защото аз тези езикови пакети съм ги слагал на стотици компютри.
Линковете са ъпдейти, които трябва да се инсталират като първо се спре услугата за автоматично обновяване.
Ето ти линк към английския езиков пакет - http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/updt/2011/02/windows6.1-kb2483139-x64-en-us_9b9c8a867baff2920507fbf1e1b4a158572b9b87.exe

Ultimate

преди 12 минути, Bbt_sm написа:

Ultimate

Май си стана за преинсталация

преди 1 минута, Bbt_sm написа:

Май си стана за преинсталация

Защо преинсталация? Нищо от посоченото не може да повреди Windows.
Я дай няколко снимки на екрана да видим ситуацията? :)

• Автор
преди 21 минути, simtech написа:

Защо преинсталация? Нищо от посоченото не може да повреди Windows.
Я дай няколко снимки на екрана да видим ситуацията? :)

Не може ама ме дразни, цялата работа тръгна оттам че исках да изтрия файлове от папка winsxs в C:/Windows но незнам как се трие от там така че да не се повреди нещо и оттам се оказа че не работят половината неща :) А и  PrtSc не работи немога да ти дам снимка. Нищо, тъкмо ще си сложа Win10 да го понаучим.

преди 44 минути, simtech написа:

Ultimate

преди 24 минути, Bbt_sm написа:

Не може ама ме дразни, цялата работа тръгна оттам че исках да изтрия файлове от папка winsxs в C:/Windows...

Опааа.. Не знам какво ви е щурнало да пипате по системните папки.

• Автор
преди 17 минути, simtech написа:

Опааа.. Не знам какво ви е щурнало да пипате по системните папки.

Ами,  че е 10ГБ например

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.