Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows Update не работи

Featured Replies

Екранна снимка (4).png

• Отговори 85
  • Прегледи 6,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

смени браузъра

Това е с Хром.

55.JPG

За ползващите 15007 - бета версия на dism++ работеща под новата инсайдърска версия

http://cdn.chuyu.me/Dism++Beta 10.1.22.9_64c6360c895d7f2848f1bb429d16db776354bfc2.zip

Dism++10.1.21.2C с български

Новата версия 10.1.21.3 на dism++ вече работи и под 15007
Edit: Вчера на една седмица за ЕДНА минута намери актуализациите и после един час тегли и инсталира 143 актуализации. една препоръка направете инсталирането на два етапа - в първия инсталирайте всички security актуализации, без тези за DotNet. Като с инсталират, рестартирайте и продължете със security актуализациите за DotNet - доста времеемък процес. През това време можете да си инсталирате/конфигурирате други неща.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Специално при мен ,мисля, че се разбира без особени усилия, става дума за Уиндоус 8.1. Защо с него не може да се намери тази програма.

преди 27 минути, B3M2W0 написа:

Защо с него не може да се намери тази програма.

Нещо не разбрах написаното - с кого не може да се намери коя програма?

На Уиндоус 10 не ни трябва това, там актуализациите са без проблем. Въпросът беше на Уиндоус 8-1, че (прочети в началото и пак погледни снимките на екрана при опит за отваряне на линковете, които предлагаш).

Проблемът с линковете е в твоя телевизор - току-що направена снимка на страницата:

dism.png

C:\WINDOWS\system32>ping chuyu.me

Pinging chuyu.me [221.204.226.59] with 32 bytes of data:
Reply from 221.204.226.59: bytes=32 time=376ms TTL=3
Reply from 221.204.226.59: bytes=32 time=379ms TTL=3

кво прават тия сега и с 8 чакам 2 дена и нема никои:ohmy:

Тая жълта картинка я имам и аз, но от нея не може да се отиде никъде-току-що опитвам на друг компютър и като натисна "DISMA ++ 64 BIT, се отваря това. Ако може, отвори на твоя телевизор, да видим поне как изглежда.

Ashampoo_Snap_2017.01.16_15h01m03s_001_.jpg

преди 8 часа, ExaFlop написа:

Проблемът с линковете е в твоя телевизор - току-що направена снимка на страницата:

И в моя телевизор е така,след тази страница дето си снимал,като натисна на 64бит версия да изтегля и ми изписва,че не може да се зареди.С уйн 8.1 и опера браузър.

Слави, снимката над твоя пост е току-що направена с кликнат линк на X64

Прясно изтеглено копие на 32/64 с добавен български(недовършен) и актуализирана SHA-256 сума
https://yadi.sk/d/M3w0-CO039GRoY

https://www.virustotal.com/en/url/f95ff2d02364598d42c02ae0d05c0e44afe557f7bda3a91bdcebfeda173b4b87/analysis/1484576988/

А в IE?
Възможно е да е и от някой блокировач или антивирус. Знам ли. Ето анализ на оригиналния адрес за теглене:
https://www.virustotal.com/en/url/eb2aaaa2fdf4f24300f4eadd22b5e9644a19715119af11c8aa66b6cf3d30ecb0/analysis/1484577059/

Директен линк за теглене:
http://cdn.chuyu.me/Dism++10.1.21.3_e80d7579d360b3d65d3496fb32bac11ff538a4de.zip
дръпни го от яндекс дискла (по-горе)

преди 38 минути, ExaFlop написа:

ExaFlop, а има ли някъде нещо като FAQ или наръчник, в който са описани пълните възможности на Dism++. Гледам че програмата има още много други възможности, някои от които доста интересни. Как мога да се науча да работя с нея?

Има някакъв онлайн помощник - не съм го ползвал. Основно е на проба-грешка :) Е, много от нещата са си ясни ( ако са :) )
За имането - има много възможности. И за обработка/преобразуване на wim/esd... iso файлове, за оптимизиране на системата, за ремонтни дейности.....

преди 9 часа, B3M2W0 написа:

На Уиндоус 10 не ни трябва това

Грешка. Инструментът не е само за актуализиране на онлайн инсталации. Полезен и за ремонти и за настройки/оптимизации...

преди 11 минути, borisfx написа:

има още много други възможности, някои от които доста интересни

Питай - с каквото мога - ще помагам

Макар и бавно, при мен страницата зарежда. Firefox 50.1 с uBlock Origin.

dismpp.png

преди 18 минути, hudyr написа:

Макар и бавно, при мен страницата зарежда. Firefox 50.1 с uBlock Origin.

dismpp.png

Тя за зареждане-зарежда,но като кликна да изтегля някоя от версиите и нищо не става.............и през интернет експлорер не става.

Редактирано от Слави Маринов (преглед на промените)

Явно има някакъв временен проблем. Теглил съм dism++ full преди и не съм имал проблеми.

Ами провери го за наличие, но не вярвам този ресурс да е в черния списък.

преди 2 минути, ExaFlop написа:

Ами провери го за наличие, но не вярвам този ресурс да е в черния списък.

Хах,сигурен съм,че си виждал подобен хост файл.............да преглеждам над хиляда реда блокиран ресурс,за да го търся.....или има друг начин?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.