Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение относно автомобил

Featured Replies

Здравейте,колеги,реших да си купя автомобил марка Mercedes Модел Е-class година от 2003-2005
та първо реших да поискам мнение за този автомобил преди покупка,та искам да попитам някой ако е запознат със тези модели,да каже 1-2 думи за тези модели на Мерцедес-

по отношение на Двигател-скоростна кутия расход подръжка,кой двигател здрав и по добър, коя скоростна котия по здрава,

Моля просто за някакво мнение относно тези Автомобили благодаря за вниманието.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 6 часа, Two Steps From Hell написа:

Здравейте,колеги,реших да си купя автомобил марка Mercedes Модел Е-class година от 2003-2005
та първо реших да поискам мнение за този автомобил преди покупка,та искам да попитам някой ако е запознат със тези модели,да каже 1-2 думи за тези модели на Мерцедес-

по отношение на Двигател-скоростна кутия расход подръжка,кой двигател здрав и по добър, коя скоростна котия по здрава,

Моля просто за някакво мнение относно тези Автомобили благодаря за вниманието.

Тук ще получите адекватни отговори на въпросите си.

Като види човек заглавието(думата аФтомобил),му се отщява да пише в тази тема.Иначе има една приказка: „Мерцедеса си е Мерцедес...“.

Хубава машинка, но ще трябва да си вземеш нещо и за зимата...

п.п. Правилно се пише "афтоНобил".

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 5 часа, Димитър 59 написа:

Като види човек заглавието(думата аФтомобил),му се отщява да пише в тази тема.Иначе има една приказка: „Мерцедеса си е Мерцедес...“.

Този ме съмнява да има основно образование. Той няма книжка тръгнал кола да купува.
Мани заглавието, помислих че някой се шегува ама темата и тя си личи че е писана от третокласник в първия срок.

преди 11 часа, Two Steps From Hell написа:

расход подръжка,

• Автор
преди 23 часа, BMW Маниак написа:

Този ме съмнява да има основно образование. Той няма книжка тръгнал кола да купува.
Мани заглавието, помислих че някой се шегува ама темата и тя си личи че е писана от третокласник в първия срок.

BMW МАНИАК,това съмнение нещо много те подвежда,и една молба следващия път не си прави труда да споделиш такива глупави мнения,за хора който действително се нуждаят от някакви съвети и препоръки.и да уточня че шофьорска-та книжка си я имам доста време още от 2003 + всички категории,без Е категория за D, и трамвай и по възраст сигурно  съм ти чичко! Това че от бързината съм направил някаква дребна правописна грешка:никакво право не ти дава да си изразяваш  по този начин,се пак благодаря че си направил труда но нямаше нужда,от такъв излишен отговор като за модератор и Редактор ти препоръчвам просто да се въздържиш мнението при такива теми за Третокласници без книжки'' ;)

Редактирано от Two Steps From Hell (преглед на промените)

Тва не е кола а недоразумение. Особено ако е климатик. Поддръжката е неоправдано скъпа за кола от тея години. Пълно обслужване на CDI по спомоен излизаше малко над 1000 само части.

Аз пък що съм останал с впечатление, че евтино е само китайското? Някой купува китайско и тръби наред, колко евтини били частите. Айде стига! Един пример. Оригинален фар за Zafira A  с всякакви отстъпки - 370 лева. Китайски - под 90 лева.  То и затова в България се кара само старо, щото видиш ли, китайците му хванали цаката. 

Само "афтомобила" да беше, ами: запетайките на поразия, започване на изречение с малка буква, кутия си написал "кОтия"..два пъти в една публикация; изрази като "да се въздържиш мнението", "шофьорска-та" се пише шофьорската, "се" е все. 
Разбирам, не е приятно да те окачествяват като "третокласник", но си вземи поука и се извини за допуснатите сериозни правописни грешки. 

По темата: от голямо значение при търсенето на толкова стара кола е бюджета за същата (без да се включват разходи по придобиване и първоначално обслужване). 

на 17.01.2017 г. в 21:48, Two Steps From Hell написа:

BMW МАНИАК,това съмнение нещо много те подвежда,и една молба следващия път не си прави труда да споделиш такива глупави мнения,за хора който действително се нуждаят от някакви съвети и препоръки.и да уточня че шофьорска-та книжка си я имам доста време още от 2003 + всички категории,без Е категория за D, и трамвай и по възраст сигурно  съм ти чичко! Това че от бързината съм направил някаква дребна правописна грешка:никакво право не ти дава да си изразяваш  по този начин,се пак благодаря че си направил труда но нямаше нужда,от такъв излишен отговор като за модератор и Редактор ти препоръчвам просто да се въздържиш мнението при такива теми за Третокласници без книжки'' ;)

Ето защо, никога няма да си купя мерцедес...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.