Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорители за Ford Focus.

Featured Replies

Здравейте, купих си нова кола Форд фокус, Обаче има проблем когато реших да пусна музика сд-то си тръгна оказа се,че няма говорители колата,което е много кофти... Решил съм да си купя фабрични говорители на колата от колкото някакви нови .... На вас какво Ви е мнението ?

• Автор

:eek:Колата не е чистак бърсак колата е стара 2002 г имах предвид,че имам нова кола не че колата е нова.

Фокус- бокус..Всяка кола има говорители. Провери ли, че няма такива? Да не би да са скъсани мембраните от думкане?
Да, можеш да вземеш фабрични говорители. В моргите има. Ама не може да има аудио система, а да няма говорители. Ако тоя, който ти я продал е толкова мизерен да й открадне говорителите, сам смятай какви други зулуми е направил междувременно.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

До колкото разбирам колата е Ford Focus Mk1, а стоковите ѝ говорители са уникални, заедно със стоковото CD, изваждат доста качествен звук. Това мога да ти го гарантирам, защото и аз карам Ford Focus Mk1 2000 година.

Преди време и аз търсих да си купя 1 говорител за фокуса, тук намерих доста части. Потърси ще намериш, не са чисто нови но са запазени.

преди 3 минути, Stoyannnov написа:

Преди време и аз търсих да си купя 1 говорител за фокуса, тук намерих доста части. Потърси ще намериш, не са чисто нови но са запазени.

Никой, който има акъл в главата не се занимава с Мегапартс.
Първо, аз съм пазарувал от там - пратиха ми развалени части.
Второ - пращат ги не от офис, а от адрес и ти хакат 15лв и нагоре доставка дори за дребни работи.
Трето - пусни в Google - "Megaparts.bg - шефа налита на бой"
Четвърто - не може да няма говорители.
Пето - дори да са повредени оригиналните, може да се сложат заместители, ако трябва ще се резнат малко. Но си влизат.
НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ с Мегапартс! Те са измамници! Аз и мои приятели сме поръчвали от там и никога не сме били доволни!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 9 минути, Stoyannnov написа:

До колкото разбирам колата е Ford Focus Mk1, а стоковите ѝ говорители са уникални, заедно със стоковото CD, изваждат доста качествен звук. Това мога да ти го гарантирам, защото и аз карам Ford Focus Mk1 2000 година.

Много благодаря!!!!!!! Чувал съм много за елипсите,че са били много добри.

А до тези,който казват няма как да няма говорители- няма говорители отворих вратите местата са празни има прекарани кабели.

току-що, suba написа:

Много благодаря!!!!!!! Чувал съм много за елипсите,че са били много добри.

Не се занимавай с Мегапартс. Ще ти пратят изтърбушени говорители. Аз купих от тях дросел клапа и стартер. И двете неща ми бяха пратени счупени, а доставката им струваше повече от частите като цена. Отгоре на това, за да ги върнеш плащаш пак доставка до техния адрес. И за 2 говорителя за 15лв ще платиш 30лв доставки да ги вземеш развалени, да ги върнеш и после пак да ти пратят други - все за твоя сметка.
По-добре потърси от местните морги, поне можеш да пробваш на място.

• Автор
преди 7 минути, simtech написа:

Не се занимавай с Мегапартс. Ще ти пратят изтърбушени говорители. Аз купих от тях дросел клапа и стартер. И двете неща ми бяха пратени счупени, а доставката им струваше повече от частите като цена. Отгоре на това, за да ги върнеш плащаш пак доставка до техния адрес. И за 2 говорителя за 15лв ще платиш 30лв доставки да ги вземеш развалени, да ги върнеш и после пак да ти пратят други - все за твоя сметка.
По-добре потърси от местните морги, поне можеш да пробваш на място.

Във моя град има точно една кола където е същата. Мале дано да стоят колоните ? Обаче нали си е по-добре на фабрично отколкото на някакви други(Защото за тези говорители са си измислени обеми на вратите и литри и сд-то е направено за тях)

преди 4 минути, suba написа:

Във моя град има точно една кола където е същата.

Със ЦД и без говорители? Според теб, дали някой ще сложи заводска аудио система, която има ЦД плеър, но не и говорители?
А за литрите и т.н - преувеличаваш малко...

• Автор
току-що, simtech написа:

Със ЦД и без говорители? Според теб, дали някой ще сложи заводска аудио система, която има ЦД плеър, но не и говорители?
А за литрите и т.н - преувеличаваш малко...

Сд-то не са успяли да го измъкнат от колата само говорителите са краднали. А за литрите и обема е точно така никой не преувеличава всяка кола си има различна акустика.

• Автор

Отворих и 4те врати ни един говорител няма пробвах да пусна на друг говорител за да проверя дали бачка СДто ами бачка си идеално...

Само говорителите ли няма или и пластмасите, в които са поставени? Искай си ги от тия пУмияри, които са ти продали колата.

Иначе се разходи из форума на Ford, има обяви. Изясни дали са същите както при други модели. Например тези: https://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=88&t=75769

А може и от цял автомобил на части например https://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=86&t=75905

• Автор

Обадих се на тоя лайнар да го питам за колоните вика ами те предните изобщо неработиха а задните бяха скъсани и затова съм ги свалил. :D

Намерих колонки и си ги поръчах.

Редактирано от suba (преглед на промените)

• Автор

Имам предвид поръчал съм ги от моргата. Те предлагат доставка до дома само на тези, който са от града до 14:30 трябва да дойдат ще Ви ги снимам като дойдат.

• Автор
преди 54 минути, Stoyannnov написа:

Колко пари даде за тях?

40 (20 на бройка)

Имаше едни по 5 лева на бройка ама сам разбери за какво става въпрос :D

• Автор
преди 5 минути, Stoyannnov написа:

Ясно. Че на мен ми се раздрънка на задната врата единия и ще ми се наложи скоро да си взема и аз. Мерси.

Teя говорители фабричните на форда са много надеждни ... Много ми хареса звука перфектно се получи (Дори има як басс) :D

Също така има и говорители по 5 ,10 ,15,20 лева аз купих от най скъпите като се уверих,че са най качествено свирещи.

• Автор
преди 1 минута, Stoyannnov написа:

Откъде ги купи?

От моргата

Бяха останали само за предни врати.

• Автор

Незнам защо но винаги съм се насочвал към говорители фабрични на форд :) Те винаги са ми вдъхвали доверие.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.