Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е най-икономичната нова кола?

Featured Replies

Пооляха се малко, мдааа.

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

Всеки си ги смята както желае.300 км са около 2 часа на ден по магистрала.

Митко, аз съм човек къде не слизам от колите си и въртя около 60-65 000 на година. Този твоя авер вярвам спи в колата.
300км на ден всеки ден в годината ми е трудно да го повярвам да го прави един човек.

Отделно тия разходи по 1-2-3литра пък хич няма да ги коментирам

• Отговори 93
  • Прегледи 9,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Най-икономичната нова кола е......... СЛУЖЕБНАТА, която се ползва от служителя и за лични цели, но фирмата плаща всичко......

За съжаление българските фирми не обичат да дават ТАКИВА ЕКСТРИ на ЛОЯЛНИТЕ СИ СЛУЖИТЕЛИ, та е доста трудно да се уредиш с такава ИКОНОМИЯ...

• Автор

Имам и служебна кола - дизелов Форд фокус 115 к.с.  от 2009 година. Сам си я шофирам през работните дни в седмицата.  Харчи средно 6-7 литра дизел на 100 км.  Не е икономична. Непрекъснат  GPS  контрол е налице - за да не се злоупотребява. На празници и почивни дни никъде не може да се ходи с такава кола. В семейството имаме други две лични коли  -  Форд Фюжън от 2010 година и Шкода Фабия от 2007 година. Бензинови са - също харчат 6-7 литра бензин на 100км.  И двете не ги считам за икономични - пък и те също остаряват.  Нормално е да се гледа нещо ново.

преди 10 часа, BMW Маниак написа:

Пооляха се малко, мдааа.

Митко, аз съм човек къде не слизам от колите си и въртя около 60-65 000 на година. Този твоя авер вярвам спи в колата.
300км на ден всеки ден в годината ми е трудно да го повярвам да го прави един човек.

Отделно тия разходи по 1-2-3литра пък хич няма да ги коментирам

Човека е частна фирма и си върши работата с колата.Не 300 на ден, а някои дни навърта двойно  повече.1.2.3 то литра,които не искаш да ги коментираш,ясно съм писал че са средно от преход на бензин и електричество.Тази кола до 100 км в час,ако не се бърза много,работи само на ток,без гориво.При спиране и тръгване също винаги е само на ток.

Единствения вариянт да се сдобиеш с икономичн кола е да си руса плеймейтка или по професия ,,син на баща си,, Тоест някой друг да плаща абонамента за майстора и да налива гориво.При всички други вариянти си скубе сериозно от джоба и си е голяма отговорност.Холандецо го е измислил.Колело на ток.Въртиш педалите но почти не се усещат, защото основно се задвижва от електромоторче предполагам.Като ги гледам с каква лекота въртят а бега с 30-40км/ч.И стига по бързо до града от мен ако тръгна с кола.Защото аз трябва да мина по околовръснато а той си цепи дирекцион направо.Няма данъци,няма затраховки,няма честитки за превишена скорост,няма гориво,няма да плащаш за паркинг.Подръжката сигурно е смешна работа все пак говорим за колело.Тука са голям хит,харчат се като бананите по Татово време за коледа:)

на 2/1/2018 в 8:24, attj написа:

НОВИЯТ дизелов  CITROËN C-ELYSÉE -100 коня  е с разход 3,3 литра дизел на 100 км при шофиране с 90 км в час. И си е и луксозна лимузина.

Щом този китайско/френски семеен компакт ти се вижда като ЛУКСОЗНА (!?!) лимузина, тогава това за теб какво е:

Town-car2.jpg

преди 5 часа, attj написа:

Моля да не забравяте заглавието на темата.

Ти остави за момент заглавието и провери за разликата между малък семеен седан и лимузина! Най-икономичната кола е есноместна триколка, ама хората имат различни нужди и мераци. 

После може да си говорим за икономични лимузини и какво е мястото на китайския (сглобяване в Испания) компактен седан C-ELYSÉE сред тях.

• Автор
преди 1 час, zemonti написа:

Ти остави за момент заглавието и провери за разликата между малък семеен седан и лимузина! Най-икономичната кола е есноместна триколка, ама хората имат различни нужди и мераци. 

После може да си говорим за икономични лимузини и какво е мястото на китайския (сглобяване в Испания) компактен седан C-ELYSÉE сред тях.

Хубаво.  Ама защо не се включиш с нещо конкретно в темата.

преди 17 минути, attj написа:

Хубаво.  Ама защо не се включиш с нещо конкретно в темата.

Не измествай въпроса!

Като приключим с това, че CITROËN C-ELYSÉE бил "луксозна лимузина" можем дапродължим с темата. Не се прави на луд!

• Автор
преди 59 минути, zemonti написа:

Не измествай въпроса!

Като приключим с това, че CITROËN C-ELYSÉE бил "луксозна лимузина" можем дапродължим с темата. Не се прави на луд!

Спам извън темата не ми се коментира.  Можеш да си отваряш всякакви други теми.

Много е забавно, когато някой се оплеска с тъпа изцепка и започне да призовата за придържане към темата за да избегне дискутиране на офтопика, който самият той е изтипосал.  :-)

преди 49 минути, zemonti написа:

Много е забавно, когато някой се оплеска с тъпа изцепка и започне да призовата за придържане към темата за да избегне дискутиране на офтопика, който самият той е изтипосал.  :-)

Много ли е готино да изложиш някой? 

• Автор
преди 2 минути, ostavime написа:

Много ли е готино да изложиш някой? 

Та той себе си излага - като реално нищо като мнение не споделя.  Пълна шматка си е подобен съфорумец. 

Превключихте на моята личност, но упорито избягвате да дискутирате абсурдната (според мен) класификация на CITROËN C-ELYSÉE като "луксозна лимузина".

Изразих позиция. Коментар явно няма да получа.

По темата вече писах.

• Автор
преди 1 час, zemonti написа:

Превключихте на моята личност, но упорито избягвате да дискутирате абсурдната (според мен) класификация на CITROËN C-ELYSÉE като "луксозна лимузина".

Изразих позиция. Коментар явно няма да получа.

По темата вече писах.

Само си спамил - не си писал примерно за друга нова икономична кола.

преди 1 час, attj написа:

Само си спамил - не си писал примерно за друга нова икономична кола.

За мен най-икономичната кола е Fuel Cell:

Hyundai-Tucson-Fuel-Cell.jpg

Струва под наем $499 на месец за 3 години с горивото включено в цената!!!

Кажи сега защо реши да кръстиш този китайски Ситроен "луксозна лимузина". И не се измъквай, че не било по темата. Малка част от мненията ти последните 2 страници си имат нещо онщо с икономичността.

• Автор

Изглежда отлично - къде могат да се договорят възможностите за ползване?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.