Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Връщане на изтрити файлове от micro sd карта 15 ГБ.

Featured Replies

Не, това са първоначалните настройки на програмата. Достатъчно е да натиснете "clear all" и "next".

Ако ви затруднява, може да се опитате да дадете влашката на по-опитен потребител или в някое фото.

• Отговори 124
  • Прегледи 15,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Момент сега ще направя снимка на това, до къде съм стигнала на програмата и вие ще ми кажете какво е това,

Нещо не мога да кача снимката.. значи да не маркирам тези файлове и да не натискам на restore... а направо next ?

• Автор

А аз си помислих, че са снимките, след като имат за маркиране отметки и отдолу пише restore...Ами в такъв случай да дам на next и ще ви пиша какво ми е показало.

• Автор
преди 3 минути, Melmak ® написа:

Да, точно така.

Ами натиснах го и ми излезе... сега ще го напиша малко по бавно защото е на английски и е доста.

Ако е екранът, където пише "Select Additional Tasks", го оставете както си е и натиснете Install.

• Автор

Select аdditional Tasks 

Whith аdditional Tasks should be performed

select the аdditional tasks you would like setup to perfotm while instaling (imeto na programata) then click next 

(отдолу с отметки за маркиране)

create a dectop icon

create a Quick  launch icon 

setup (imeto na programata) to immedia tely use the english......dulgo e

find and list all optical drives (CD DVD BD) that can be found  

find and list all hard disk, flash drives, usb stisks 

И под тези отметки пак  бутони back install cancel

Ако е екранът, където пише "Select Additional Tasks", го оставете както си е и натиснете Install.

Да точно той е като всичко, освен 2-то поле, ми е маркирано

• Автор

И след като натисна...инсталиране......вече ще ми покаже ли изтритите снимки....? Вече направо се отчаях :(

Направих го сега ми иска емайл адрес или key otdolu ima butoni 

order key now , remmind me later , free funct. only

Редактирано от AstralGirl (преглед на промените)

Още в началните няколко поста бяха обяснени начините, които автора/авторката не пожела да посладва! колкото повече неправилни действия, грешки или напразни опити бъдат допуснати, то толкова шанса да се извлече в последствие нещо ще клонят към "0" А всичко е толкова просто.

• Автор
преди 2 минути, Melmak ® написа:

Може да излязат още един-два диалога, но почти сме стигнали до края.

А на това, което ми излезе какво да натисна.....направо се отчаях вече дали ще успея с тази програма.....

преди 2 минути, AstralGirl написа:

А на това, което ми излезе какво да натисна.....направо се отчаях вече дали ще успея с тази програма.....

remmind me later

• Автор
преди 1 минута, Кумчо вълчооо написа:

Още в началните няколко поста бяха обяснени начините, които автора/авторката не пожела да посладва! колкото повече неправилни действия, грешки или напразни опити бъдат допуснати, то толкова шанса да се извлече в последствие нещо ще клонят към "0" А всичко е толкова просто.

Просто е за вас защото разбирате от това а аз го правя за първи път. И съм принудена да го правя сама тук с помощта ви и вашите съвети, защото човекът на когото разчитах да ми помогне...ме остави сама,

По добре престанете да правите каквото и да било и утре занесете в някой сервиз или магазин за телефони, където срещу 10 тина - 15 лв ще ви спасят нещата ако вече все пак е останало нещо за спасяване!

• Автор
преди 2 минути, Melmak ® написа:

remmind me later

Натиснах го и ми излезе прозорец оnline check - s YES i No butoni... И зад него по голям прозорец ST1000LM 024 HN- M101MBB

Pod nego pishe - partition 00, partition 01, i 02 Local disk 

unnasigned partition o3

преди 2 минути, Кумчо вълчооо написа:

По добре престанете да правите каквото и да било и утре занесете в някой сервиз или магазин за телефони, където срещу 10 тина - 15 лв ще ви спасят нещата ако вече все пак е останало нещо за спасяване!

Това не е телефон а карта памет за фотоапарат. И не ми трябва да я нося на сервиз, приятелят ми разбира от това, но просто в момента го няма а аз не мога да чакам защото картата не е моя и трябва да я върна.

• Автор

Добре, натиснете NO за оnline check и затворете прозореца с локалните дискове.

Затворих го, но то така се затвори всичко.

• Автор
преди 1 минута, Melmak ® написа:

Добре, стартирайте програмата отново и да видим какво ще излезе този път.

При стартирането на програмата ми излиза отново това прозорче за емайл адрес и регистрация, на което ми казахте да натисна remind me later

преди 3 минути, AstralGirl написа:

Натиснах го и пак стигнах до тези partition 00, 01...

Можете ли да снимате екранът, да видим какво се вижда?

• Автор

Ами ще се опитам но нещо не мога да кача снимки тук. Сега ще снимам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.