Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Връщане на изтрити файлове от micro sd карта 15 ГБ.

Featured Replies

преди 13 часа, AstralGirl написа:

инсталирах я и вече съм в процес на работа. 

А, ха. И, какво стана? (за мен отговора е ясен, но да попитам все пак)

• Отговори 124
  • Прегледи 15,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 28 минути, Кумчо вълчооо написа:

А, ха. И, какво стана? (за мен отговора е ясен, но да попитам все пак)

Ами откри ми 7-8 снимки, но има още 2 или 3 големи клипа, които са поне по 1 ГБ и сег търся програма за тях. Натъкнах се на това. http://pomagai.com/index.php/2015/07/20/5-ot-nay-dobrite-bezplatni-programi-za-vazstanovyavane-na-iztriti-faylove/ И сега търся от къде да изтегля  тази- Restoration (Windows) която е дадена там. Поне по коментарите, които чета за нея възстановявала файлове дори от преди години... 

тука човека го е снимал как се работи с Рекува. Прескочете частта за форматирането на sd картата и действайте смело.

преди 40 минути, AstralGirl написа:

И сега търся от къде да изтегля  тази- Restoration (Windows) която е дадена там.

http://www.majorgeeks.com/files/details/restoration.html

Малко възстара и без поддръжка

• Автор
преди 20 минути, bluelight написа:

тука човека го е снимал как се работи с Рекува. Прескочете частта за форматирането на sd картата и действайте смело.

Благодаря ви, да гледах този клип и изпълнявах всичко както е там, но важните ми 2-3 големи клипа не ги откри. Иначе не знам какви са тия програми всяка ми показва различни файлове.. Трябва ми някоя, която да открива големи видеоклипове. И тази, която споменах в предния си пост е добра според мен но не мога да намеря от къде да я изтегля. 

преди 5 минути, ExaFlop написа:

http://www.majorgeeks.com/files/details/restoration.html

Малко възстара и без поддръжка

Много благодаря. Няма значение, че е стара по коментарите, които са дадени в  сайта за нея, пише, че е възстановявала файлове дори от преди 10 години на някакъв човек. Гадното е, че ги възстановява един по един а не може няколко на веднъж, но ако успея с нея да си върна тези толкова важни и......големи като размер клипове ще е върха. 

преди 6 минути, AstralGirl написа:

Гадното е, че ги възстановява един по един а не може няколко на веднъж

Не ставай нахална! Ти се моли въобще да ги възстанови.

• Автор
преди 2 минути, ExaFlop написа:

Не ставай нахална! Ти се моли въобще да ги възстанови.

Хахаххахах да прав сте. Само това се надявам, да ги възстанови. Няма значение дали един по един, важното е да ги намери и възстанови. 

Recuva би трябвало да се справи с тези клипове, дали случайно на избора на файлове за търсене не оставяте да търси само снимки? Което е по подразбиране. Надяваме се, че сте успели да върнете снимките. Ако горната програма не успее да върне видео клиповете, пробвайте пак с recuva, като изберете опцията Video на прозореца за избор на файлови типове.

• Автор
преди 2 минути, bluelight написа:

Recuva би трябвало да се справи с тези клипове, дали случайно на избора на файлове за търсене не оставяте да търси само снимки? Което е по подразбиране. Надяваме се, че сте успели да върнете снимките. Ако горната програма не успее да върне видео клиповете, пробвайте пак с recuva, като изберете опцията Video на прозореца за избор на файлови типове.

Разбира се, че давам да търси видеоклипове. Снимките върнаха ми се 7-8 а не знам точно колко бяха, те не са ми толкова важни. Ако успея да си върна клиповете от тях мога да си направя колкото искам снимки, но клиповете са ми важни. Дори и да ми се смеете, това беше 2-3 часов запис на цял концерт. затова толкова ме е яд и търся на всяка цена да си ги върна.

преди 4 минути, AstralGirl написа:

това беше 2-3 часов запис на цял концерт

Аз си мислех, че някакво документално видео на изстрелване на междуконтинентална ракета..

• Автор
преди 9 минути, ExaFlop написа:

Аз си мислех, че някакво документално видео на изстрелване на междуконтинентална ракета..

ХаХа лесно е да се шегува човек на чужд гръб, но за мен това си е важно, колкото и да ви е смешна причината, поради която искам да си върна тези клипове, но едно, че са на любим изпълнител, друго, че ги е снимал приятелят ми и затова са ми и още по скъпи и ценни за мен. Само, че тази програма, на която ми дадохте линк, която исках да изтегля сега като се опитах да я изтегля ми изписва, че не може да бъде проверена и ме е страх така да я разархивирам и да пробвам с нея.

Източникът е повече от сигурен, така, че спокойно можеш да разархивираш.
Като те е страх качи изтегления файл и му направи проверка:
https://www.virustotal.com/bg/
Първо Избиране, после Сканиране

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 4 минути, ExaFlop написа:

Източникът е повече от сигурен, така, че спокойно можеш да разархивираш.
Като те е страх качи изтегления файл и му направии проверка:
https://www.virustotal.com/bg/
Първо Избиране, после Сканиране

Благодаря, сега ще пробвам, защото наистина тази програма ми е последната надежда,  А само да попитам от линка, който ми дадохте за изтегляне на програмата кое точно да натисна за да я изтегля. Пише ми Download Locations в тъмно зелено поле, и под него Download@Majorgeek

Редактирано от AstralGirl (преглед на промените)

http://www3.telus.net/mikebike/Restoration.zip
ето ти още един източник - този го пробвах и е ок

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 3 минути, ExaFlop написа:

http://www3.telus.net/mikebike/Restoration.zip
ето ти още един източник - този го пробвах и е ок

Супер, благодаря (направо ще ми гръмне главата вече от толкова програми. Ще пробвам и тази първо да инсталирам и пробвам другата,  с нея имам големи надежди.

• Автор
преди 1 минута, ExaFlop написа:

последната не се инсталира - ползва се направо

Направо от линка ли? Още по добре за мен щом не се инсталира. Гръмна ми главата вече от снощи поне 10 програми сигурно инсталирах и пробвах и всяка ми показваше различни файлове....Дано с едната поне от тези последните 2 успея да си върна тези клипове, че ще полудея вече. 

Вече тотално се отчайвам :( нещо не мога да се справя с тези 2 последни файла, които ми пратихте...

Какво не можете???  Всичко ви е сервирано наготово. Разархивирате на удобно място и стартирате или статртирате направо от архива, но за целта ви е нужна налична програма от вида WinRar за разархивиране, която силно се съмнявам, че не притежавате.

Към момента давате само противоречива и взаимоизключваща се информация. Бяха снимки, но се оказаха клипове. Имало кой да ви помага пък нямало. Качвате програма след програма и нищо не правите!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, Кумчо вълчооо написа:

Какво не можете???  Всичко ви е сервирано наготово. Разархивирате на удобно място и стартирате или статртирате направо от архива, но за целта ви е нужна налична програма от вида WinRar за разархивиране, която силно се съмнявам, че не притежавате.

Имам я и разархивирах но и там не се получи сега пробвам с друга програма и дано този път успея, че взе да ми писва......

преди 2 минути, AstralGirl написа:

Имам я и разархивирах но и там не се получи сега пробвам с друга програма и дано този път успея, че взе да ми писва......

Щом не се получава значи няма да се получи - малшанс или не съвсем защото всички експерименти, нескопосани опити и неправилни действия водят до нулиране шанса за успеваемост.

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

• Автор
преди 3 минути, Кумчо вълчооо написа:

Щом не се получава значи няма да се получи - малшанс или не съвсем защото всички експерименти, нескопосани опити и неправилни действия водят до нулиране шанса за успеваемост.

Е стига сега 2 дни се мъча и да ми кажете така, както съм изнервена съвсем. Ще се получи но явно като дам на някой, който разбира от това. Файловете, които искам да си върна са от 14.12.2016 и с някои програми ми показва снимките, тях вече ги възстанових, но тия клипове ще ме уморят. 

• Автор

Е няма такъв карък като мен ????????????????????????? Тази карта и тези програми просто се бъзикат яко с мен. Колкото програми инсталирах сигурно над 10 вече, едно, че всичките ми показват само снимките без никакви клипове, и друго, че сега затворих всички тия програми просто за да видя какво има на картата...Е някой може ли да ми обясни как тези УЖ добри и надеждни програми дето трябва да показват ИЗТРИТИ файлове, са ми показвали снимките, които всъщност са на самата карта в момента..... (след като си възстанових изтрите снимки, които бяха сред тези...другите).

преди 3 минути, AstralGirl написа:

след като си възстанових изтрите снимки, които бяха сред тези...другите

А на картата ли ги възстанови или на друго място?

• Автор
преди 27 минути, ExaFlop написа:

А на картата ли ги възстанови или на друго място?

В предния пост не можах да обясня хубаво. Значи с ..recuva успях да открия снимките, които търся и ги възстанових от там (те нали уж са като изтрити файлове от картата). Възстанових ги в папка в моя компютър. Но това, което се опитах да обясня в предния пост е, че след като ги възстанових тях, те вече не се виждат от програмите в "изтрити файлове". А със всички програми, с които пробвах да си върна клиповете, всички ми показват само снимките, които всъщност в момента са на картата, а уж ползвам програми за намиране на "изтрити" файлове. Надявам се този път да съм била по ясна..Направо това си е чиста гавра с мен... С толкова хиляди програми да търся "изтрити файлове" а всичките тия програми да са ми показвали файловете в самата карта. .......А от клипове няма  следа...

преди 2 часа, AstralGirl написа:

Колкото програми инсталирах сигурно над 10 вече,

ммм добре добре ... напредваме бавно но сигурно

с това темпо,  като гледам как върви,  скоро и 10-та страница нама да и се опре на вашата тема ( аз залагам на 12 ), а може пък би не е чак толкова СПЕшНО както оревахте форума в началото, иначе да бяхте ги пробвали вече тия програми

на 1/29/2017 в 14:35, AstralGirl написа:

И съм принудена да го правя сама, защото човекът на когото разчитах да ми помогне...ме остави сама,

Ами той тоя ваш приятел ( ако въобще съществува такъв ) не напразно е избягал, явно предусещайки каквa сърдечна криза ще си докара с такъв пипкав и паникиосан клиент като вас

А иначе успех ВИ желая и ВИ оставям на спокойствие но ще се върна пак .....като стигнете до 8-ма страница, да видя докъде е стигнало търпението на колегите

Редактирано от julienalexandrov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.