Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Връщане на изтрити файлове от micro sd карта 15 ГБ.

Featured Replies

преди 1 час, AstralGirl написа:

Възстанових ги в папка в моя компютър. ...те вече не се виждат от програмите в "изтрити файлове"...

Вероятно, защото вече са възстановени и не могат да бъдат възстановени втори път.

Цитат

А със всички програми, с които пробвах да си върна клиповете, всички ми показват само снимките

Моля, напишете, кои са тези програми? За да знам, защото ако реша да предложа някоя програма, да не се окаже, че вече сте пробвали с нея.

Цитат

ми показват само снимките, които всъщност в момента са на картата

Тук не се разбира много. Нали сте възстановили снимките на хард диска на компютъра, как така снимките се озовават на картата с памет? И нали уж нямаше нищо на картата?

За какъв период от време след изтриването на файловете става дума? По какъв начин бяха изтрити? Записвано ли е нещо по картата след изтриването на файловете?

• Отговори 124
  • Прегледи 15,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

ХаХа много смешно няма що. Ако ще и 100 страници да ми стане темата все ми е тая, стига да успея да си върна клиповете. И да, важни са ми и то доста. Пробвала съм всички програми тук, които сте ми препоръчали отделно и аз си намирах други. Но както казах след като си възстанових тези 8-10 снимки и вече те не бяха в картата, след това абсолютно всички програми са ми показвали снимките в картата а не изтритите снимки. А колкото до приятелят ми той просто е на работа а през другото време спи затова не може той да ми помогне и разчитах на Вас хората в този сайт, защото имам страшно много теми тук и в не малко от случаите точно със съвети от тук съм си решавала проблема. А вие в момента ми се подигравате.....ами "благодаря ви" много е лесно отстрани да се подиграва човек на друг като не разбира нещо, но точно за това се пита и се иска съвети както правя аз в тази тема. 

преди 7 минути, Stoyannnov написа:

Вероятно, защото вече са възстановени и не могат да бъдат възстановени втори път.

Моля, напишете, кои са тези програми? За да знам, защото ако реша да предложа някоя програма, да не се окаже, че вече сте пробвали с нея.

Тук не се разбира много. Нали сте възстановили снимките на хард диска на компютъра, как така снимките се озовават на картата с памет? И нали уж нямаше нищо на картата?

За какъв период от време след изтриването на файловете става дума? По какъв начин бяха изтрити? Записвано ли е нещо по картата след изтриването на файловете?

Да възстанових си към 10-тина снимки и те вече не са в картата (като изтрити файлове).

Програмите са: recuva, isobuster, iskyspft Data Recovery, windershare recovery- за тази не съм сигурна много дали така се пише. Имаше и други мисля, но не им помня имената вече.

А интересното, че аз в предните постове казах, че на картата в момента има записана папка от 07,01 от тази година,а на самите снимкиот 07.01 пише дата 14.12. А тази дата 14.12 е датата на снимките, които аз търся. 

За какъв период става дума...Ами файловете, които искам да си върна са от 14.12, но може би някъде към 25.12 или след това са били изтрити от картата. 

По какъв начин са били изтрити... След като са били прехвърлени на някои от компютрите ако не се лъжа са били маркирани и изтрити от картата.

Да има записани нови снимки на картата тези, за които казах, че са от 07.01 тази година но интересното при тях е, че на самите снимки в подробните им данни пише датата 14.12.

• Автор
преди 1 минута, Stoyannnov написа:

Какъв размер бяха изтритите снимки/видеоклипове? Какъв размер са снимките, които в момента са на картата?

Какъв размер са били снимките и видеоклиповете, които са били изтрити не знам с точност но поне 1-2 ГБ имат, Клиповете бяха 2 или 3 клипа, като единия беше към 40 минути другите клипове бяха по къси. Всичко беше заснемано с полу-професионален фотоапарат и видеокамера. 

А какъв е размера на папката, която в момента е на картата пак е в ГБ но не знам колко точно трябва да проверя.

Много лошо, че след изтритите файлове е качена друга папка, и то не малка по размер. От друга страна пък е добре, че картата не е форматирана, но все тая, защото пък след това има качена папка. Като цяло ситуацията е малко fucked up....

Тествам една програма в момента, за да съм сигурен как работи и за да знам какви стъпки да Ви дам. Ще пиша след 15 минути.

• Автор
преди 6 минути, Stoyannnov написа:

Много лошо, че след изтритите файлове е качена друга папка, и то не малка по размер. От друга страна пък е добре, че картата не е форматирана, но все тая, защото пък след това има качена папка. Като цяло ситуацията е малко fucked up....

Тествам една програма в момента, за да съм сигурен как работи и за да знам какви стъпки да Ви дам. Ще пиша след 15 минути.

Много благодаря, за това, че ми помагате. Ще чакам, аз съм тук. И малко тъп въпрос, но какво е това "форматирана"... няколко пъти се спомена тук а все не смея да питам какво е, защото все се намира някой да ми се присмее, че не разбирам и задавам много въпроси. Според мен е нормално обаче, човек като не знае нещо да пита.

Редактирано от AstralGirl (преглед на промените)

Stellar Phoenix Photo Recovery      RS Photo Recovery 4.1      Photo Tools -21in1- (AIO)      Ontrack EasyRecovery Pro 6.21 Portable     MiniTool Power Data Recovery Personal     Digital Picture Recovery & Photo Rescue    EASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professional.v5.5.1.Retail-FOSI       ~GetData Recover My Photos    [Pure Punjabi] -  Photorec 6.14 (Windows) -ll Data Recovery Software ll-         Photo Recovery Genius      rsload.net.Comfy.Photo.Recovery.4.0        Digital MediaRescue Professional(картинки,видео)        

• Автор
преди 16 минути, _nib_ написа:

Stellar Phoenix Photo Recovery      RS Photo Recovery 4.1      Photo Tools -21in1- (AIO)      Ontrack EasyRecovery Pro 6.21 Portable     MiniTool Power Data Recovery Personal     Digital Picture Recovery & Photo Rescue    EASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professional.v5.5.1.Retail-FOSI       ~GetData Recover My Photos    [Pure Punjabi] -  Photorec 6.14 (Windows) -ll Data Recovery Software ll-         Photo Recovery Genius      rsload.net.Comfy.Photo.Recovery.4.0        Digital MediaRescue Professional(картинки,видео)        

Oле ето това се казва отговор.... Ако тръгна да пробвам всяка една ... и ако пак не стане просто не знам. Само не знам дали всички са съвместими с windows 7 с какъвто съм в момента. Иначе бях с 10 и много повече ми харесваше.

Форматирането представлява подготовка на устройството за работа с ОС, подготовката включва изтриване на цялата информация от устройството и създаване на нова празна файлова система. 

Изтеглете DiskDigger

• Разархивирайте архива на десктопа.
  • Стартирайте DiskDigger.exe.
  • Имате ЛС(Лично съобщение) прочетете го!
  • От първия прозорец трябва да изберете устройство, което искате да се сканира за изтрити файлове. Посочете картата с памет.
  • Натиснете бутона Next.
  • Ще се отвори прозорец в който има 2 опции за сканиране. Изберете втората (Dig Deeper Scan Whole Disk). Изберете Next.
  • В новия прозорец ще се появят разширения на файлове. По подразбиране са избрани всичките. Скролнете надолу и махнете всички отметки от: Documents и Miscellaneous. Натиснете бутона Next.
  • Сканирането ще започне, може да отнеме до 60 минути в зависимост от размера на картата с памет. Отгоре са показани табовете с разширенията на файловете, които са намерени.
  • При сканиране ако се открият някакви снимки, като кликнете на някоя снимка отдясно има таб Preview, който показва как изглежда снимката. Ако не покаже как е изглеждала снимката или покаже въпросителна, значи възстановяването на файла е не възможно, защото на същия сектор е била записана друга информация.
  • След като завърши сканирането, за да възстановите файл(с CTRL избирате повече от 1 файл) кликнете десен бутон на него Recover Selected Files => Избирате място на твърдия диск на компютъра и кликате ОК.
преди 7 минути, AstralGirl написа:

Oле ето това се казва отговор.... Ако тръгна да пробвам всяка една ... и ако пак не стане просто не знам. Само не знам дали всички са съвместими с windows 7 с какъвто съм в момента. Иначе бях с 10 и много повече ми харесваше.

на 7-ца  са пробвани.Ще стане.Възстановявъл съм и темп фаилаве на преинсталиран уиндоус и изтрита ипрезаписана карта.

Цялата тема е един голям Фейк. От спешно, супер спешно, веднага  изминаха близо 3 дни. Първо бяха снимки, после клипове и накрая ще се окажат текстови файлове. Явно и нищо не се предприема по въпроса за решаването му. Вчера след уверение, че се използва програма, то момчето или  момичето просто си разглеждаше темите във форума, но не се  и занимаваше с проблема си.  И друг потребител намекна - загуба на време или нещо друго! Цялата процедура трае 5 минути и ако може нещо се спасява  другото е фира, та ако ще да се пробват 1000 програми.

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

На истински ценните неща се прави резервно копие на поне два различни по тип носителя. Ако картата беше "умряла" тогава какво?

• Автор
преди 36 минути, Stoyannnov написа:

Форматирането представлява подготовка на устройството за работа с ОС, подготовката включва изтриване на цялата информация от устройството и създаване на нова празна файлова система. 

Изтеглете DiskDigger

• Разархивирайте архива на десктопа.
  • Стартирайте DiskDigger.exe.
  • Имате ЛС(Лично съобщение) прочетете го!
  • От първия прозорец трябва да изберете устройство, което искате да се сканира за изтрити файлове. Посочете картата с памет.
  • Натиснете бутона Next.
  • Ще се отвори прозорец в който има 2 опции за сканиране. Изберете втората (Dig Deeper Scan Whole Disk). Изберете Next.
  • В новия прозорец ще се появят разширения на файлове. По подразбиране са избрани всичките. Скролнете надолу и махнете всички отметки от: Documents и Miscellaneous. Натиснете бутона Next.
  • Сканирането ще започне, може да отнеме до 60 минути в зависимост от размера на картата с памет. Отгоре са показани табовете с разширенията на файловете, които са намерени.
  • При сканиране ако се открият някакви снимки, като кликнете на някоя снимка отдясно има таб Preview, който показва как изглежда снимката. Ако не покаже как е изглеждала снимката или покаже въпросителна, значи възстановяването на файла е не възможно, защото на същия сектор е била записана друга информация.
  • След като завърши сканирането, за да възстановите файл(с CTRL избирате повече от 1 файл) кликнете десен бутон на него Recover Selected Files => Избирате място на твърдия диск на компютъра и кликате ОК.

Страшно много ви благодаря, ще опитам и ще пиша какво е станало..въпреки, че аз взех да се отчайвам от толкова програми нито една да не открие клиповете.

преди 32 минути, _nib_ написа:

на 7-ца  са пробвани.Ще стане.Възстановявъл съм и темп фаилаве на преинсталиран уиндоус и изтрита ипрезаписана карта.

Надявам се все с някоя да стане.......просто иначе ще полудея вече.

преди 31 минути, Кумчо вълчооо написа:

Цялата тема е един голям Фейк. От спешно, супер спешно, веднага  изминаха близо 3 дни. Първо бяха снимки, после клипове и накрая ще се окажат текстови файлове. Явно и нищо не се предприема по въпроса за решаването му. Вчера след уверение, че се използва програма, то момчето или  момичето просто си разглеждаше темите във форума, но не се  и занимаваше с проблема си.  И друг потребител намекна - загуба на време или нещо друго! Цялата процедура трае 5 минути и ако може нещо се спасява  другото е фира, та ако ще да се пробват 1000 програми.

Като ти е фейк недей спами повече само да се подиграваш. Да минаха 3 дни защото опитвам всички програми и с никоя не става и да спешни са ми защото са на любим изпълнител и много ценни за мен. Снощи до 3 часа вечерта съм опитвала, не си при мен за да знаеш дали работя по възстановяването или не, че да ме критикуваш. Така, че моля спри да ми спамиш в темата като няма да помагаш. То човек да не иска съвет и все ще се намери някой като теб само да спами.....

преди 25 минути, _nib_ написа:

Има и по лесен начин-гугъл-best recovery software-от там в търсачката-torrentz2

И това ще пробвам.... 

преди 10 минути, Кумчо вълчооо написа:

На истински ценните неща се прави резервно копие на поне два различни по тип носителя. Ако картата беше "умряла" тогава какво?

Ами прави се, но нямах време преди да ми се развали хард диска да го направя, казах престани да ми спамиш в темата като няма да помагаш. 

Моите фаворити са:

1. ZeroAssumptionRecovery
2. DiskDigger
3. Testdisk/PhotoRec

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 7 часа, ExaFlop написа:

Моите фаворити са:

1. ZeroAssumptionRecovery
2. DiskDigger
3. Testdisk/PhotoRec

След малко ще пробвам с diskdiger. Истеглих я пробвах я без картата и доста неща намери само не знам защо намира и снимки, които вече са на компа

• Автор
преди 2 минути, ExaFlop написа:

Защото показва това, което е на картата.

Аз снощи я пробвах първо без картата......значи работи и откри много неща. След малко ще взема картата и ще пробвам с нея, и не знам но имам странното усещане, че този път ще успея. Стискайте палци най-накрая този кошмар да свърши и да успея.

• Автор

Искам само да питам, ако една програма има ключ но я пусна без този ключ всички файлове, които може ли ще ми покаже или, ако ползвам и ключа тогава ще са всички възможни файлове ?

• Автор
преди 7 минути, ExaFlop написа:

Ние тук да нямаме вид на ясновидци?

Просто мислех, че след като толкова много разбирате от тези неща, ще знаете и разликата на сканиране със и без този ключ. ..Добре тогава да питам, тези активационни ключове безплатни ли са или се заплащат по някакъв начин?

Редактирано от AstralGirl (преглед на промените)

Каква е приликата и разликата между две коли? Всяка е за себе си.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Добре сега ще пробвам и с ключ и да видим какво ще стане стискайте палци това да свърши успешно сега.

на 31.01.2017 г. в 20:24, Кумчо вълчооо написа:

Мани пък и гаджето или бачка или много спи.:)

• Автор
преди 2 часа, georgi6 написа:

Мани пък и гаджето или бачка или много спи.:)

Ами за разлика от такива като теб дето само гледат да се присмиват на чуждото нещастие, невъзпитани хулиганчета той е сериозен мъж и да много работи. Айде спри да спамиш вече.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.