Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой знае ли какво се случва с Data.BG ?

Featured Replies

Здравейте, някой от Вас знае ли какво се случва с този сайт - http://www.data.bg/

Data.BG.jpg

• Отговори 56
  • Прегледи 31,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Работи си перфектно. Предполагам се опитваш да отвориш някоя по-стара снимка, която вече е изтрита. (или файл)

И при мен се отваря. Обаче замунда.нет нещо не се отваря от десетина минути. Излизат само някакви йероглифи или 502  bad gateway.

А иначе: http://www.isitdownrightnow.com   (http://www.iidrn.com)

Редактирано от pullman (преглед на промените)

• Автор
преди 1 час, pullman написа:

И при мен се отваря. Обаче замунда.нет нещо не се отваря от десетина минути. Излизат само някакви йероглифи или 502  bad gateway.

А иначе: http://www.isitdownrightnow.com   (http://www.iidrn.com)

И на мен напоследък Замундата ми дава тази грешка ... това ме успокои малко като ми каза, мислех си, че проблема е само в моя телевизор, а едно време DATA.BG си беше много як сайт, но с течението на времето го развалиха съвсем - от екипа не отговарят, а доста потребители като мен се чудят дали ще може да се използва напълно и безплатно и най-вече дали ще може да се сваля нещо от там, тъй като в момента нищо не става ...

преди 1 час, niki292002 написа:

Работи си перфектно. Предполагам се опитваш да отвориш някоя по-стара снимка, която вече е изтрита. (или файл)

Това съобщение ми го показва на файл, който е сортиран в търсенето да бъде по дата, то да беше само на 1 файл проблема ..., освен да са ме баннали, но не ми се вярва, и с друг доставчик и друго IP ми се появяваше това съобщение, и то не е от вчера или от днес ... Ти можеш ли да теглиш нещо от data.bg ?, и ако при теб става, може ли да ми кажеш да не би аз да не правя нещо както трябва, за да не се получават нещата ?

Много сте закъснели с Data.BG - сайта не функционира от няколко години, а вие си мислите, че каквото е описано, това го има. Нито един сървър не работи, екипа също е в пенсия. Всичко е на самотек от няколко години насам. Файловете, качвани от времето на XP, са на сървърите, но никой няма достъп до тях да трие или добавя. Защитата е компрометирана и влизането е запорирано за който и да е. Изгледи за възстановяване на сайта - никакви. Очаква се да бъде свален до момента, в който се констатира, че вече не може да се цеди за пари от реклами. До тогава се пази в тайна проблемите по функционалността. С две думи - никога няма да се обяви края на Data, макар че тя е разрушена напълно. В момента е само един форум с връзка към новинарски портал и клипчета. Би трябвало да го преименуват на Forum.BG, но името е много натрапващо, като се има предвид, че е заспал форум. Фалита му чука на вратата, но докато диша платформата му, няма да го закрият. То и тук няма компетентни хора като ги питаш за хостинг. Всичко изглежда се прави за парлама. Един вижда едно, друг вижда друго, но никой не вижда целия пъзел.

• Автор
преди 15 минути, Mlechko написа:

Много сте закъснели с Data.BG - сайта не функционира от няколко години, а вие си мислите, че каквото е описано, това го има. Нито един сървър не работи, екипа също е в пенсия. Всичко е на самотек от няколко години насам. Файловете, качвани от времето на XP, са на сървърите, но никой няма достъп до тях да трие или добавя. Защитата е компрометирана и влизането е запорирано за който и да е. Изгледи за възстановяване на сайта - никакви. Очаква се да бъде свален до момента, в който се констатира, че вече не може да се цеди за пари от реклами. До тогава се пази в тайна проблемите по функционалността. С две думи - никога няма да се обяви края на Data, макар че тя е разрушена напълно. В момента е само един форум с връзка към новинарски портал и клипчета. Би трябвало да го преименуват на Forum.BG, но името е много натрапващо, като се има предвид, че е заспал форум. Фалита му чука на вратата, но докато диша платформата му, няма да го закрият. То и тук няма компетентни хора като ги питаш за хостинг. Всичко изглежда се прави за парлама. Един вижда едно, друг вижда друго, но никой не вижда целия пъзел.

- Нямам думи направо, колко красиви спомени имам от този сайт... преди 10 години беше велико нещо ! Започна се от една промяна на дизайна и до къде се стигна... направо не е истина !

преди 25 минути, Mlechko написа:

То и тук няма компетентни хора като ги питаш за хостинг.

Значи, предпочиташ безсмислен спам от автобуса ? (оня дето като чуе каквото иска да чуе се държи като хората, но като чуе нещо което не иска да чуе се заяжда)

Сериозно, по-добре да ти отговори някой, който разбира от това, от колкото някой, който никога не е и ползвал такова нещо.

преди 1 час, Mlechko написа:

Изгледи за възстановяване на сайта - никакви. Очаква се да бъде свален до момента, в който се констатира, че вече не може да се цеди за пари от реклами. До тогава се пази в тайна проблемите по функционалността. С две думи - никога няма да се обяви края на Data, макар че тя е разрушена напълно.

Те са си "бета" от има-няма десетина години, а че няма бъдеще, е публична тайна.

Редактирано от pullman (преглед на промените)

преди 21 минути, pullman написа:

Те са си "бета" от има-няма десетина години, а че няма бъдеще, е публична тайна.

То си е като стрелба по невъоръжен. Всяка нанесена огнестрелна рана остава без лечение от доктор и без каквато и да е медицинска намеса. Ще ги застреляш и те ще загинат като прострелян дивеч от ловджии по време на лов за патици. :no-no: :)

Всъщност те са достатъчно застреляни, в последна фаза. Още хрипа животното! :ohmy:

Аз като си купих за първи пър ПЦ беше 2007 година и като си пуснах нет само от дата бг свалях всичко музика , филми , имаше всичко най-ново но сега е мъка . Сега съм принуден да тегля музика от руски сайтове ..

Така се случва когато се "литне" в облаците! Така се случва, когато администрацията се почувства велика, незаменима и единствена! Така се случва, когато администрацията не се вслушва в съвети и препоръки!  Този сайт не е първия и няма да е последния. На някои тази съдба им предстои в съвсем близко бъдеще!

• Автор
на 7.02.2017 г. в 9:36, Кумчо вълчооо написа:

Така се случва когато се "литне" в облаците! Така се случва, когато администрацията се почувства велика, незаменима и единствена! Така се случва, когато администрацията не се вслушва в съвети и препоръки!  Този сайт не е първия и няма да е последния. На някои тази съдба им предстои в съвсем близко бъдеще!

- Което изобщо не е оферта за нас - потребителите, а може ли да ми кажеш читав сайт за лесно сваляне конкретно само на mp3 ? ( понеже клипове и др. не ми трябват ) .

преди 9 минути, mikrotik написа:

- Което изобщо не е оферта за нас - потребителите, а може ли да ми кажеш читав сайт за лесно сваляне конкретно само на mp3 ? ( понеже клипове и др. не ми трябват ) .

Алтернативен начин за търсене на mp3 в Google!

?intitle:index.of? mp3

Пример:
?intitle:index.of? mp3 santana

• Автор
преди 2 минути, Ken написа:

Алтернативен начин за търсене на mp3 в Google!

?intitle:index.of? mp3

Пример:

- Как точно работи това в смисъл - направих copy/paste в Google, но ми излезнаха някакви чужди сайтове и не мога да се оправя (thing)

преди 2 минути, mikrotik написа:

- Как точно работи това в смисъл - направих copy/paste в Google, но ми излезнаха някакви чужди сайтове и не мога да се оправя (thing)

Конкретно търсене на:

при мен върна списък, първия линк от които ме прати тук:
http://132.248.192.201/Mi_musica/Santana/Ultimate_Santana/

откъдето директно свалям песни.

• Автор
преди 11 минути, Ken написа:

Конкретно търсене на:

при мен върна списък, първия линк от които ме прати тук:
http://132.248.192.201/Mi_musica/Santana/Ultimate_Santana/

откъдето директно свалям песни.

ами зареди някакви песни и при мен, но нещо не мога да се ориентирам, други работещи и безплатни сайтове знаеш ли ?

на 2/4/2017 в 15:19, Mlechko написа:

То и тук няма компетентни хора като ги питаш за хостинг

Невероятно ще е да намериш компетентни хора които се занимават с безплатен хостинг или с флаш.

• Автор
преди 4 минути, Пaчo написа:

Невероятно ще е да намериш компетентни хора които се занимават с безплатен хостинг или с флаш.

- Ами къде тогава мога да намеря ? Не мога да свалям песни от никъде и е гадно като цяло .

преди 4 минути, mikrotik написа:

Не мога да свалям песни от никъде и е гадно като цяло .

Не знам, колега, мен ми писна отдавна и започнах да слушам радиа, онези безплатните в soundcloud, тубите, и най-често слушам Пандора Радио. 

преди 7 минути, mikrotik написа:

- Ами къде тогава мога да намеря ? Не мога да свалям песни от никъде и е гадно като цяло .

В списъка от песните, просто щракни с десния бутон на желаната и избери Save link as.

• Автор
преди 23 минути, Ken написа:

В списъка от песните, просто щракни с десния бутон на желаната и избери Save link as.

- Да, това го пробвах и работи, но не намирам песни на други изпълнители - не мога да се оправя с търсачката, която не я виждам никъде, не знам защо .

преди 25 минути, Пaчo написа:

Не знам, колега, мен ми писна отдавна и започнах да слушам радиа, онези безплатните в soundcloud, тубите, и най-често слушам Пандора Радио. 

- Е и аз слушам - чрез файловете от predavatel.com, чрез външен плеър, но не е там работата .

Редактирано от mikrotik (преглед на промените)

От самия сайт дата.бг си свалям доста неща нормално.

А иначе форума им си е все още жив и здрав, всеки ден има постоянно добавяни и обсъждани нови теми, и публикации, а и се пълни с доста нови потребители.

• Автор
преди 5 минути, pranjev написа:

А иначе форума им си е все още жив и здрав, всеки ден има постоянно добавяни и обсъждани нови теми, и публикации, а и се пълни с доста нови потребители.

- pranjev - е добре де, тогава остава проблема да е в моя телевизор, ама приятел, ако беше така - щях да мога да свалям на други компютри с друго IP, ама съм пробвал на няколко при мои роднини и приятели и с друга регистрация в сайта включително и пак не става, при теб как работи магията, нещо не мога да си го обясня иначе е супер това, което казваш !

преди 16 минути, pranjev написа:

- Не знам как става фокуса при теб, но трябва да е наистина някакъв феномен

Редактирано от mikrotik (преглед на промените)

преди 10 часа, mikrotik написа:

- pranjev - е добре де, тогава остава проблема да е в моя телевизор, ама приятел, ако беше така - щях да мога да свалям на други компютри с друго IP, ама съм пробвал на няколко при мои роднини и приятели и с друга регистрация в сайта включително и пак не става, при теб как работи магията, нещо не мога да си го обясня иначе е супер това, което казваш !

- Не знам как става фокуса при теб, но трябва да е наистина някакъв феномен

Както вече каза niki292002, сигурно се опитваш да сваляш файлове които са дефакто несъществуващи, преместени или изтрити явно.

Преди може и да са съществували, но с течение на времето се променя всичко, и идва момент в който вече ги няма там.

Редактирано от pranjev (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.