Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой знае ли какво се случва с Data.BG ?

Featured Replies

• Автор
преди 5 минути, pranjev написа:

Както вече каза niki292002, сигурно се опитваш да сваляш файлове които са дефакто несъществуващи, преместени или изтрити явно.

Преди може и да са съществували, но с течение на времето се променя всичко, и идава момент в който вече ги няма там.

- Ами ок, да приемем, че е така, има ли въобще някъде съществуващи файлове на територията на DATA.BG ? И , ако ги има, ако можете да ми кажете с niki292002 къде се намират , ще съм Ви много благодарен !

• Отговори 56
  • Прегледи 31,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 10 часа, mikrotik написа:

- Ами ок, да приемем, че е така, има ли въобще някъде съществуващи файлове на територията на DATA.BG ? И , ако ги има, ако можете да ми кажете с niki292002 къде се намират , ще съм Ви много благодарен !

Ами зависи какво ти трябва по-точно - то ако е за програми, в интернет пространството има изобилие от всякакви такива, включително и много стари версии на различни програми. Е вярно, не всички от всякъде могат да се намерят, аз каквото не мога да си го намеря, при руснаците има всичко, особенно по-руските тракери само програми и файлове да искаш...Дори някъде скоро мисля че гледах при тях Internet Explorer 11, мисля че го търсеше до колкото си спомням в една от скорошните ти теми.

А за дата.бг самия сайт си има търсачка - тя трябва да ти извади това което търсиш стига да го има.

• Автор
преди 2 минути, pranjev написа:

Ами зависи какво ти трябва по-точно - то ако е за програми, в интернет пространството има изобилие от всякакви такива, включително и много стари версии на различни програми. Е вярно, не всички от всякъде могат да се намерят, аз каквото не мога да си го намеря, при руснаците има всичко, особенно по-руските тракери само програми и файлове да искаш...Дори някъде скоро мисля че гледах при тях Internet Explorer 11, мисля че го търсеше до колкото си спомням в една от скорошните ти теми.

А за дата.бг самия сайт си има търсачка - тя трябва да ти извади това което търсиш стига да го има.

Да, съгласен съм за руските сайтове, обаче са пълни с вируси и лоша репутация ( така казват антивирусните ), ами трябват ми само песни, нищо друго, и да като напиша нещо в търсачката - намира някакви неща, но при опит те да бъдат свалени ми дава съобщението от снимката, а относно Internet Explorer 10 или 11 - проблема е не в това, че не мога да го намеря, а , че не мога да го инсталирам ...иначе го имам като инсталационен файл и при това от Майкрософт или Замунда, но инсталацията просто не става ...

Да, съгласен съм за руските сайтове, обаче са пълни с вируси и лоша репутация ( така казват антивирусните ), ами трябват ми само песни, нищо друго, и да като напиша нещо в търсачката - намира някакви неща, но при опит те да бъдат свалени ми дава съобщението от снимката, а относно Internet Explorer 10 или 11 - проблема е не в това, че не мога да го намеря, а , че не мога да го инсталирам ...иначе го имам като инсталационен файл и при това от Майкрософт или Замунда, но инсталацията просто не става ...

За това че са пълни руските сайтове с вируси и са с лоша репутация - не мога да се съглася изобщо. От години свалям не само музика а и почти всичко останало само от руски сайтове и тракери, и до сега на вируси не съм попадал. Ако си с някоя боклук антивирусна която пищи за щяло и нещяло, и освен да дава фалшиви тревоги не може друго - те съветвам да я смениш. Аз до сега винаги съм бил само и единствено с Kaspersky Internet Security, и до сега не се е издънила нито един път, а обичам да си се ровя много и на най-различни места...

Ако търсиш само български песни, може и при руснаците да не ги намериш, а някои ще ги намериш със сигурност (зависи какво търсиш) обаче ако не са български 100% гаранция ти давам, че при тях ще откриеш почти всякакви музики, стилове и жанрове, имат от пиле мляко, кисело и прясно барабар с млекарката...

За музика - просто забрави такава да сваляш от дата.бг!

Дай ми пример за една или няколко песни които търсиш, или за какви стилове по-точно става въпрос?

Редактирано от pranjev (преглед на промените)

• Автор
преди 26 минути, pranjev написа:

За това че са пълни руските сайтове с вируси и са с лоша репутация - не мога да се съглася изобщо. От години свалям не само музика а и почти всичко останало само от руски сайтове и тракери, и до сега на вируси не съм попадал. Ако си с някоя боклук антивирусна която пищи за щяло и нещяло, и освен да дава фалшиви тревоги не може друго - те съветвам да я смениш. Аз до сега винаги съм бил само и единствено с Kaspersky Internet Security, и до сега не се е издънила нито един път, а обичам да си се ровя много и на най-различни места...

Ако търсиш само български песни, може и при руснаците да не ги намериш, а някои ще ги намериш със сигурност (зависи какво търсиш) обаче ако не са български 100% гаранция ти давам, че при тях ще откриеш почти всякакви музики, стилове и жанрове, имат от пиле мляко, кисело и прясно барабар с млекарката...

За музика - просто забрави такава да сваляш от дата.бг!

Дай ми пример за една или няколко песни които търсиш, или за какви стилове по-точно става въпрос?

- Относно антивирусната - използвам Avast, за Data.bg - за музиката е ясно, а като пример за песни, които търся - ами новите песни, които ги пускат по радио Фреш, както и нови сръбски песни, а и нови песни на нашите хитови изпълнители - Глория, Камелия, Ивана, Преслава, ДесиСлава, Тони Стораро, Борис Дали, Слави Трифонов и Ку-Ку-Бенд и т.н.

- Относно антивирусната - използвам Avast, за Data.bg - за музиката е ясно, а като пример за песни, които търся - ами новите песни, които ги пускат по радио Фреш, както и нови сръбски песни, а и нови песни на нашите хитови изпълнители - Глория, Камелия, Ивана, Преслава, ДесиСлава, Тони Стораро, Борис Дали, Слави Трифонов и Ку-Ку-Бенд и т.н.

Всички български песни или по-точно чалгата ги има и по-българските сайтове. С подходящи добавки за конкретен браузър можеш да сваляш не само музика а и всичко останало от много места, а в някои случаи - дори и без тях (добавките).

• Автор
преди 3 минути, pranjev написа:

Всички български песни или по-точно чалгата ги има и по-българските сайтове. С подходящи добавки за конкретен браузър можеш да сваляш не само музика а и всичко останало от много места, а в някои случаи - дори и без тях (добавките).

- Ясно де, ама кои са тези български сайтове, аз знам само за data.bg и zamunda - за други не се сещам (thing).

Редактирано от mikrotik (преглед на промените)

Ами пробвай да потърсиш някоя песен в гугъл, например като напишеш точно кой я изпълнява и как се казва.

Ще ти излезнат не само един а десетки сайтове в които я има, във всички може и да я няма за директно и свободно сваляне.

• Автор
преди 1 минута, pranjev написа:

Аами пробвай да потърсиш някоя песен в гугъл, например като напишеш точно кой я изпълнява и как се казва.

Щ ет излезнат не само един а десетки сайтове в които я има, във всички може и да я няма за директно сваляне.

- Ясно, аз веднъж така пробвах между другото и успях да сваля една песен, но търся индивидуален сайт, в който да може да се прави всичко това - демек един сайт за всичко, както беше при data.bg, иначе свалянето може и да става , но е в N пъти по-трудоемко и отнема повече време и нерви най-вече .

иначе свалянето може и да става , но е в N пъти по-трудоемко и отнема повече време и нерви най-вече .

Изобщо не е така. Както вече казах с подходящи добавки та дори и ако щеш и с програми, за конкретен браузър, свалянето не само на песни а и на всякакви файлове от доста сайтове става за секунди.

• Автор
преди 2 минути, pranjev написа:

Изобщо не е трудно. Както вече казах с подходящи добавки та дори и ако щеш и с програми, за конкретен браузър, свалянето не само на песни а и на всякакви файлове от доста сайтове става за секунди.

А без програми и добавки няма ли как да стане ? Не за друго, ами понеже товарят .

преди 13 минути, mikrotik написа:

А без програми и добавки няма ли как да стане ? Не за друго, ами понеже товарят .

Кое ти товари бе пич? Ти да не си с някой процесор от войната?

Всъщност с колко рам (оперативна памет) си?

Точен модел на дъното ти?

• Автор
преди 9 минути, pranjev написа:

Кое ти товари бе пич? Ти да не си с някой процесор от войната?

Всъщност с колко рам (оперативна памет) си?

Точен модел на дъното ти?

Разполагам само със скромните 4 GB RAM , от които са използваеми 3, процесора е само с 2 ядра - работи на 2 GHz .

Ето ти един сайт за сваляне на песни..Можеш да слушаш песента и ако ти хареса да я изтеглиш..!

http://mp3-33.com/песни/списък/1/Поп+Фолк.htm##!/?act=songs&sub=list&category_id=2

Стига си занимавал хората с твоите желания..Има Гугъл...!

• Автор
преди 4 минути, icotonev написа:

Ето ти един сайт за сваляне на песни..Можеш да слушаш песента и ако ти хареса да я изтеглиш..!

http://mp3-33.com/песни/списък/1/Поп+Фолк.htm##!/?act=songs&sub=list&category_id=2

Стига си занимавал хората с твоите желания..Има Гугъл...!

- Благодарско, нещо такова търсех през цялото време, не можах да намеря в Google, и заради това писах тук .

преди 16 минути, mikrotik написа:

Разполагам само със скромните 4 GB RAM , от които са използваеми 3, процесора е само с 2 ядра - работи на 2 GHz .

Добре, аз също съм с 2 ядрен процесор работещ на 2.66GHz, и 4 гб рам (4 гб използваеми), имам инсталирани един тон добавки към няколко различни браузъра отворени и работещи едновременно, и не изпитвам никакви затруднения, или пък да ми се товари процесора още повече от няколко добавки използващи минимални ресурси, а твоите 3 гб рам не са все пак малко. А това че от 4 гб рам памет са ти използваеми 3 само, ме кара да си мисля че си с 32 битова операционна система.

Какви са ти точните модели на дъното и процесора?

• Автор
преди 8 минути, pranjev написа:

Добре, аз също съм с 2 ядрен процесор работещ на 2.66GHz, и 4 гб рам (4 гб използваеми), имам инсталирани един тон добавки към няколко различни браузъра отворени и работещи едновременно, и не изпитвам никакви затруднения, или пък да ми се товари процесора още повече от няколко добавки използващи минимални ресурси, а твоите 3 гб рам не са все пак малко. А това че от 4 гб рам памет са ти използваеми 3 само, ме кара да си мисля че си с 32 битова операционна система.

Какви са ти точните модели на дъното и процесора?

- Да с 32 битова ОС е, тъй като 64-ката едвам върви на него .

CPU.jpg

Uknown.jpg

преди 39 минути, mikrotik написа:

- Да с 32 битова ОС е, тъй като 64-ката едвам върви на него .

CPU.jpg

Uknown.jpg

Аз лично не виждам причина поради която 64 битова операционна система едвам да върви с 4 гб рам. Много зависи какви програми имаш инсталирани, и коя колко ресурси използва. Погледни си състоянието на твърдия диск на който ти е инсталирана операционната система.

И го остави този Everest, той е морално остарял, неговия наследник е Aida 64.

Също си свали програмата CPU-Z:

http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/cpu-z_1.78-en.zip

и дай шот от табове: CPU, Mainboard, Memory, SPD, Graphics

• Автор
преди 9 минути, pranjev написа:

Аз лично не виждам причина поради която 64 битова операционна система едвам да върви с 4 гб рам. Много зависи какви програми имаш инсталирани, и коя колко ресурси използва. Погледни си състоянието на твърдия диск на който ти е инсталирана операционната система.

И го остави този Everest, той е морално остарял, неговия наследник е Aida 64.

Също си свали програмата CPU-Z:

http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/cpu-z_1.78-en.zip

и дай шот от табове: CPU, Mainboard, Memory, SPD, Graphics

Знам за тази програма, но няма да е сега, ще удариш ли едно рамо по другия проблем ?
--->

Едно питане в гугъл и веднага ми излезе този сайт http://mp3zonebg.net/home.php

Иначе аз ползвам този http://muzofon.tv - руски, но аз така или иначе не слушам българска музика, пък може и да има.

Проблеми откъм вируси не съм имал с него до сега.

• Автор
преди 24 минути, pullman написа:

Едно питане в гугъл и веднага ми излезе този сайт http://mp3zonebg.net/home.php

Иначе аз ползвам този http://muzofon.tv - руски, но аз така или иначе не слушам българска музика, пък може и да има.

Проблеми откъм вируси не съм имал с него до сега.

Thank you !

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

- Хора, днес получих e-mail от Юрий Митев, в който ми казва, че не работел вече за Data.BG, а един от модераторите на сайта ми написа на ЛС само, че имало нови собственици и дотам. При опит за свързване с някой от сървърите от Store 1 до Store 6 - през FileZilla получавам error след error. За момента само форума работи и той донякъде крепи дата-та. 

• 1 месец по-късно...
на 19.02.2017 г. в 23:31, mikrotik написа:

- Хора, днес получих e-mail от Юрий Митев, в който ми казва, че не работел вече за Data.BG, а един от модераторите на сайта ми написа на ЛС само, че имало нови собственици и дотам. При опит за свързване с някой от сървърите от Store 1 до Store 6 - през FileZilla получавам error след error. За момента само форума работи и той донякъде крепи дата-та. 

Нещо си голяма грешка. Администраторите на Data никога не отговарят на ЛС, дори не ги четат! Съобщението ни стои една година в червено което значи че не го чете.

• Автор
преди 1 час, Mlechko написа:

Нещо си голяма грешка. Администраторите на Data никога не отговарят на ЛС, дори не ги четат! Съобщението ни стои една година в червено което значи че не го чете.

- Не ми се занимава да ти пращам снимки на съобщенията и чата от дискусиите с тях - братовчедка ми работи все още там и си пишем и с нея включително - в Дата и извън нея естествено ! ;)  И се чуваме, и се виждаме, само, където секс не правим заедно, но пък е готина и на моменти ме възбужда. Има си гадже, но аз не съм ревнив, а също така и не се предавам лесно, тъй, че - винаги - здрав, прави и корав ! ;)

преди 1 час, mikrotik написа:

братовчедка ми работи все още там и си пишем и с нея включително - в Дата и извън нея естествено ! И се чуваме, и се виждаме, само, където секс не правим заедно

Аха. Изведнъж ти се появява братовчедка в системата, до сега я нямаше! На всичко отгоре търсиш да правиш кръвосмешение. Не очаквах, че коментарите ти се базират на фантазии.

Редактирано от Mlechko (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.