Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да стана по-висок??

Featured Replies

Здравейте, преди 10 дена навърших 15 години. Тренирам футбол и ходя на фитнес 2 пъти седмично. Не пия химии и добавки. Спя 8-10 часа, като си лягам между 23-00 . Ям доста, като почти никога не закусвам. Висок съм 1.70, 60 кг. Баща ми е висок 1.75, а майка ми 1.65, единият ми дядо е 1.90, а другия 1.80. Брат ми е 1.80, а сестра ми 1.73. Мисля да започна да се набирам и да вися по лостове, в свободното време.

Редактирано от vaskoepi4 (преглед на промените)

колкото е по-дебел портфейла, толкова си по-красив и висок. :)

другият вариант е баскет или волейбол и пак няма гаранция. на твоите години бях само 1.80м. 

поздрави!!!!

• Автор
преди 2 минути, chasovnik написа:

колкото е по-дебел портфейла, толкова си по-красив и висок. :)

другият вариант е баскет или волейбол и пак няма гаранция. на твоите години бях само 1.80м. 

поздрави!!!!

''Само" :D:D аз се надявам толкова да стана

преди 34 минути, vaskoepi4 написа:

Спа 8-10 часа

Няма такава дума. Мисли му, че и на това трябва да обърнеш внимание....

Като цяло ясно, че уж ядеш много, но какво? Трябва да се премине към разнообразна диета с доста протеини като месо например. Както вече се спомена, трябват и подходящите физически упражнения. Може да се пробваш с макробиотичната диета, но доста старание трябва за нея, а мисля, че май до края на живота трябва да я ползваш само нея, иначе има опасност от развитие на заболявания. Също така тя носи и т. нар. "нулева калория". Отделно, че за възрастта е нормално да има още израстване на височина. 

Все пак, ако не станеш по-висок, много важно е да се има предвид, че външния вид не е особено важен.

преди 14 минути, vaskoepi4 написа:

Можеш да играеш баскетбол. Този спорт доста помага в развитието на ръста. 

преди 21 минути, vaskoepi4 написа:

първо си оправи килцата, нещо ми се видят малко...ъ-ъ-ъ...тъй де, кът кумар:lol6:

• Автор
преди 25 минути, chasovnik написа:

поздрави!!!!

Преди 2 години тренирах баскет 4-5 месеца, но не видях резултат. Волейбол играя в училище, 2-3 пъти седмично

И фитнеса ти е рано за него и не ти трябва засега(дори пречи на растежа),та съвета ми е да го оставиш и да спортуваш друго-каквото те влече.Фитнеса е след 16(минимум)или 17 години като станеш.......

Спорта, хапчето или храната, които ще те направят по- висок, все още не са измислени... Ако бяха, нямаше да има мъже под 1, 80.

преди 9 минути, язе написа:

Спорта, хапчето или храната, които ще те направят по- висок, все още не са измислени... Ако бяха, нямаше да има мъже под 1, 80.

:D   всичко има бре

плуването било давало растеж повече и войлебол и баскетбол

а на хапчето

викат му хормон на растежа

а на храната -месо

яж вратни пържоли от жираф :D:D  :D 

но ....

внимай какво си пожелаваш

високите хора дават  фира по бързо да си виждал  дългуч двуметровка  100-110 години ? 

аз не .

та даже  в бг и над  80 не съм виждал на живо а  съм срещал хиляди хора

Родителите ти не са от най-високите. На брат ти са му се паднали гени от дядовците, на теб не. Растежът на момчетата продължава обикновено докъм 16 годишна възраст, така че може би да пораснеш още 1-2 сантиметра макс. На висене от лостове и баскетбол не бих разчитал, нo пък разтягането е полезно така или иначе. С растежен хормон по-добре не се опитвай, защото може да си навредиш сериозно.

Редактирано от Гемето (преглед на промените)

Говоренето наизуст е вредно за ... растежа. Най- активният период на растежа при момчетата е от 13 до 17-18 г., така че спокойно може да стане 180 см. без никакъв напън.

Да ти имам пубертетския проблем - авторе. Първо трябва да се отърсите от комрбексите си за малоценност! Ходиш на фитнес защото явно сте "хилав"  Искаш да пораснеш на височина защото явно сте "нисък" 

Само, че най - напред всичко опира до ген, структура и натура. После фитнес и растеж на височина са несъвместими понятия! За растеж на височина са подходящи занимавки като волейбол и бескетбол! За здрави мускули - фитнес, но пък мускули и маса пречат във волейбола и баскетбола!

Изобщо бъди такъв какъвто си и който не те харесва няма работа около теб! Инак ще го удариш на мании, химии и незнайни илачи, дрога и така!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Аз на 15 бях 160 см ,а на 18 вече 188 см ,всичко е индивидуално .Каквото и да спортуваш ако не ти се записано в генетичния код няма как да стане :)

A... и с тоя хормон на растежа, да се подхожда ултравнимателската, да не се чудиш после откъде ти идват нещастията.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.