Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо сайтът (и форумът) умира по 20 пъти на ден?

Featured Replies

Мноо айляк, мноо нещо в тоз форум !
По цял ден само тук киснат и чакат да уловят прекъсването.

• Отговори 78
  • Прегледи 6,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 19 минути, Калин Карабойчев написа:

услугата е безплатна ще работи тогава когато може и ще прекъсва когато се налага.

Тогава услугата няма да претендира за титли, като тези преди години, от сорта на "Най-голямата IT общност в България". Защото администрацията на услугата, трябва да се сети, че в "най-голямата IT общност", всеки ще иска да влезе, ако се интересува от тематиката и още не е влизал...

Иначе някои хора очевидно си живеят във форума... Имаше нялко прекъсвания днес за към 2-3 минути и то вечерта. Ничий живот не зависи от това този форум дали ще е онлайн. Поне така се очакваше де...

Screenshot_2.thumb.png.3d6081d5e3b41739ef8c59aa5becdad2.png

преди 25 минути, Калин Карабойчев написа:

Сега вече имахме технически проблем, който отстранихме. А иначе пак преувеличаваме цял ден пък не е имало проблеми. И btw това е сайт и техника и прекъсвания ще има и имайте предвид, че услугата е безплатна ще работи тогава когато може и ще прекъсва когато се налага.

" имайте предвид, че услугата е безплатна ще работи тогава когато може и ще прекъсва когато се налага."   Карабойчев! Само за това "ревеш", че ти се ще да направиш сайта платен. Направи го по - скоро, че да се самозатриеш по - скоро.

"Сега вече имахме технически проблем, който отстранихме"   Е, когато нямахте проблем, то ние с автора на темата имахме проблем! Сега когато имате проблем, то поне аз не изпитах проблем. Странна работа!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 6 минути, Кумчо вълчооо написа:

" имайте предвид, че услугата е безплатна ще работи тогава когато може и ще прекъсва когато се налага."   Карабойчев! Само за това "ревеш", че ти се ще да направиш сайта платен. Направи го по - скоро, че да се самозатриеш по - скоро.

"Сега вече имахме технически проблем, който отстранихме"   Е, когато нямахте проблем, то ние с автора на темата имахме проблем! Сега когато имате проблем, то поне аз не изпитах проблем. Странна работа!

преди 5 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Той така си е решил, че е най-големия портал! Нещо участия в класации на сайтове? Yahoo е портал!!!

Вие един човек ли сте ?
Доскоро трите удивителни бяга запазен патент на първия.
А той пък май преди време с фанфари напусна форума.
Завинаги.

преди 4 минути, Ken написа:

Вие един човек ли сте ?
Доскоро трите удивителни бяга запазен патент на първия.
А той пък май преди време с фанфари напусна форума.
Завинаги.

Пиша от десет профила! Проблем?

• Администратор

Все по-често се питам, как ви разглезихме толкова, че да мрънкате за най-малкото нещо. Може би защото правя голямата грешка винаги да ви отговарям а не като навсякъде другаде да ви отсвирват като малка гара. Все едно в абв, фейсбук, замунда или някъде другаде ви се обясняват като имат проблеми. И аз спирам да се обяснявам... не съм и длъжен да го правя, но пък излиза, че е грешка, че го правя. Та от днес на татък ще отговарям в подобни теми изключително рядко (да не кажа никога) Имало проблем, точка стоиш и чакаш да го оправим. ще се обяснявам аз на всеки какво, що .. айде няма нужда. 

Успех.

В свободна държава живеем плащам си нета за да вися в форума но не по цял ден А КОГАТО НЯМАМ РАБОТА С КЛИЕНТИ . Влизам за да отбивам някой друг час ...

през ИЕ 11 наистина при първо стартирване доста бавно зарежда влизам в други форуми дори извън БГ летят .

• Администратор
преди 10 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Разгеле! Няма да се обаждаш повече! Надявам се и оня Алгор! Нелицеприятни се.

И слава богу, че сме ти нелицеприятни, че както сам си разказвал тук какво правиш с малолетни момченца, които са ти лицеприятни...  ама аз тогава вместо да ти трия изповедите трябваше да ги пратя на компетентните органи и щяхме да се лишим от присъствието ти във форума за няколко години без да се налага да те банваме. 

преди 16 минути, Калин Карабойчев написа:

И слава богу, че сме ти нелицеприятни, че както сам си разказвал тук какво правиш с малолетни момченца, които са ти лицеприятни...  ама аз тогава вместо да ти трия изповедите трябваше да ги пратя на компетентните органи и щяхме да се лишим от присъствието ти във форума за няколко години без да се налага да те банваме. 

Какви малолетни момченца ве? Ти нормален ли си или трябва да се видиме да се разбереме,че лъжите ти нямат край?!

Обаждай се в полицията по-бързо!!!

преди 6 часа, Калин Карабойчев написа:

Все по-често се питам, как ви разглезихме толкова, че да мрънкате за най-малкото нещо. Може би защото правя голямата грешка винаги да ви отговарям а не като навсякъде другаде да ви отсвирват като малка гара. Все едно в абв, фейсбук, замунда или някъде другаде ви се обясняват като имат проблеми. И аз спирам да се обяснявам... не съм и длъжен да го правя, но пък излиза, че е грешка, че го правя. Та от днес на татък ще отговарям в подобни теми изключително рядко (да не кажа никога) Имало проблем, точка стоиш и чакаш да го оправим. ще се обяснявам аз на всеки какво, що .. айде няма нужда. 

Успех.

Не бих казал, че близо 20 пъти спиране е малко нещо. Ако спре 2-3 пъти, дори няма да му обърна внимание, ама като спре 20 пъти в 1 ден, вече става дразнещо и тогава чакаш да тръгне, за да се оплачеш на компетентните органи (на админа). Аз нямаше как да знам, че проблемът е бил в маршрута, по който пакетите минават, защото за 11 години такъв проблем не съм имал (от толкова години имам личен компютър, съответно и домашен интернет).

Sorry, ако темата ти изглежда като мрънкане. Далеч съм от мисълта да мрънкам, все пак тука не сме детска градина (уж).

преди 9 часа, Калин Карабойчев написа:

Успех.

Много професионално от твоя страна, бих казал. Може би, именно този професионализъм се отрази на нивото на темите във форума, както и на броя посетители.

преди 6 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Какви малолетни момченца ве? Ти нормален ли си или трябва да се видиме да се разбереме,че лъжите ти нямат край?!

Обаждай се в полицията по-бързо!!!

Този път си го загазил! Поне ще имаш топло няколко години, ако вкъщи ти е студено.... :P

преди 11 часа, adersa написа:

през ИЕ 11 наистина при първо стартирване доста бавно зарежда влизам в други форуми дори извън БГ летят .

Дааа! Няма по - бавен и бъгав сайт / форум от този

преди 12 часа, Калин Карабойчев написа:

хххххх Все едно в абв,  фейсбук, замунда или някъде другаде ви се обясняват като имат проблеми. ххххххх

Те, цитираните са цъфнали и вързали! И това заради "правилната" полика и търговски подход!

П.П. Много непрофесионално е да сравняваш / наричаш Фейсбук - форум!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Кумчо вълчооо българска работа ;) има българи , които не използват мозила и хром има и такива , които използват ИЕ 11 така че админчето да помисли наистина мн бавно зарежда форума на ие 11 .

давам му идея ако има пред себе си лаптоп с 2 гб рам и процесор на Интел и да тества  1 седмица форума с ИЕ 11 .

Редактирано от adersa (преглед на промените)

преди 8 минути, adersa написа:

наистина мн бавно зарежда форума на ие 11 .

Не само на ИЕ - 11. Моята машина си е доста прилична, а и скороста на интернета ми е добра!

Вчера наистина зареждаше леко бавно форума. В момента не мога да преценя с телефона, ама изглежда достатъчно бърз форума. Не се заяждам, просто мнение. 

преди 4 часа, adersa написа:

Кумчо вълчооо българска работа ;) има българи , които не използват мозила и хром има и такива , които използват ИЕ 11 така че админчето да помисли наистина мн бавно зарежда форума на ие 11 .

давам му идея ако има пред себе си лаптоп с 2 гб рам и процесор на Интел и да тества  1 седмица форума с ИЕ 11 .

ИЕ е боклук. Единствено ИЕ 6 ставаше за нещо, след това го прецакаха тотално. В момента ИЕ става само и единствено да си свалиш друг браузър.

хахахахах размиваш ме ИЕ 11 поне не товари толкова много паметта като лисицата и хрома .

и като отворя повече от 2 3 таба поне не се налага да рестартирвам браузера

Надявам се знаеш, че това се случва само с твоята конфигурация и всички останали, били актуални преди повече от 5-6 години. Не знам дали IE подлежи на някакъв коментар в година като 2017....

П.П. РазМИват ли те? Аз се сещам какво се размива, но е нецензурно за жалост...

Стига се карайте за някакви небивалици. Сайта е ъп, така че е безсмислено да се спори за каквото и да е. Проблеми са възможни да има, но администрацията взима мерки. Що се отнася до ИЕ - ползвам го от време на време ако имам съмнения, че нещо с Хрома се е бъгнало. 11 е последната изпипана версия. Хайде лек ден от мен, и стига се впрягате за глупости. Форума е за разпускане, а не обратно. Нали ?!?

С единствената корекция, че като цяло главната идея на един форум, не би трябвало да е разпускане. Е, на този може и така да е.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.