Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам диплома, но все още не съм я използвал

Featured Replies

Лекувай си нервите!

• Отговори 82
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 55 минути, adersa написа:

Ей гувно ти кво работиш бе цял ден си само в форума смотаняк айре чезвай и стига си ми викал ДОБРИЧ папагалин само гледаш в паницата на другия  ти можеш ли върнеш 2000 бона заем и да това ми е единственият заем  ти колко имаш 100 сигурно нали ?

ПС3 не беше втора ръка а ново както знаеш в описанията на обявата нали пише какво е ново / старо за какво да купувам ново не хакното за 600 лв и да давам още 200 да го хакнат ама ти си като простите българи дай му пари и му гледай сеира .. .

и да имам си бизнес завиждаш ли ми кво ? отделно имам и друго помещение за което плащат наем ти какво имаш едно ПС на 10 години и нет от бибаком

- Да Ви кажа честно - малко се съмнявам, че Форума може и, че ще ми оправи живота, но живот и здраве - след известно време ще разберем - дали това е така или не - и дали изобщо е възможно - както на теория - така и на практика - във всяко едно отношение. Брат ми се занимава с недвижими имоти, но напоследък се е покрил нещо - избягва контакт - дори и с мен включително. Имам една много малка и в същото време - скромна молба - ако може да не се карате, обиждате и т.н. - в написаните от мен теми, защото ще се появи отнякъде мотикаря - и аз ще го отнеса :D  Не искам да ме закопае - жив - тук във Форума - с кирка, мотика и лопата в ръка ! Съвсем скоро излизам на Светло, за да ме напече малко Слънцето, за да не кажете, че седя и стоя - само пред компютъра, монитора, мишката, клавиатурата и т.н. :)

преди 2 минути, mikrotik написа:

Брат ми се занимава с недвижими имоти, но напоследък се е покрил нещо - избягва контакт - дори и с мен включително. 

Брат ти да не е от онези брокерчета който ги дават по господарите на ефира? Аз също работя в сферата на недвижимите имоти, и за първи път чувам брокер да избягва контакти. 

• Автор
преди 16 минути, Пуканчо0 написа:

Брат ти да не е от онези брокерчета който ги дават по господарите на ефира? Аз също работя в сферата на недвижимите имоти, и за първи път чувам брокер да избягва контакти. 

- Не, не съм от тях и никога досега не съм се занимавал и практикувал и работил като брокер, агент , консултант и т.н. Моята специалност е съвсем различна и друга - в съвсем друго професионално и образователно направление,  а също така и моите знания, умения и компетенции са доста далеч от сферата, която посочваш ти. Братчето нещо се крие - не знам и аз защо и какво точно се случва в агенцията му за недвижими имоти, която доколкото знам се намира в неговия апартамент, до който аз нямам никакъв достъп - даже не си спомням и кога за последно сме се срещали с него, жена му и дъщеря му, а реално ми се водят роднини, но в днешно време - рода да имаш .. :)

Редактирано от mikrotik (преглед на промените)

преди 4 минути, mikrotik написа:

- Не, не съм от тях. Моята специалност е съвсем различна и друга, а също така и моите знания, умения и компетенции са доста далеч от сферата, която посочваш ти. Братчето нещо се крие - не знам и аз защо и какво точно се случва в агенцията му за недвижими имоти, която доколкото знам се намира в неговия апартамент, до който аз нямам никакъв достъп - даже не си спомням и кога за последно сме се срещали с него, жена му и дъщеря му, а реално ми се водят роднини, но в днешно време - рода да имаш .. :)

Яснооо, Е... гледай господари на ефира и ще го видиш поне на тИливизора :D

• Автор
преди 3 минути, Пуканчо0 написа:

Яснооо, Е... гледай господари на ефира и ще го видиш поне на тИливизора :D

- Ок , ако не забравя - ще потърся в Google - понеже не знам от кога е въпросния епизод, за който ми казваш, а и скоро това предаване не съм го гледал, тъй като по това време - когато го излъчват - следя едно друго популярно, известно и любимо на всички телевизионно Шоу - по една от най-големите и частни телевизии у нас - и с най-голям месечен и годишен финансов капитал.

Редактирано от mikrotik (преглед на промените)

преди 12 часа, * СТЕФАН * написа:

Приятел!

Диплома може и да имаш. А може да имаш и две дипломи. Но! Като ти чета глупостите от другият ти раздел за момата от вашият Фейсбук, тръпки ме побиват, че си "мъж".

В една от темите, обясни и това, че имаш баня. Влез вътре, лъсни "бъстуна" и се успокой. Може ли да си с висше образование, да си на 26 години и да си толкова недодялан?

Може и да може в днешно време!

Бате... висшето образование и алкохола, на никой не прощават.

• Автор
преди 2 минути, язе написа:

Бате... висшето образование и алкохола, на никой не прощават.

- Бате - никога не съм се замислял над това, но може и да си прав .

Ей гувно ти кво работиш бе цял ден си само в форума смотаняк айре чезвай и стига си ми викал ДОБРИЧ папагалин само гледаш в паницата на другия  ти можеш ли върнеш 2000 бона заем и да това ми е единственият заем  ти колко имаш 100 сигурно нали ?

ПС3 не беше втора ръка а ново както знаеш в описанията на обявата нали пише какво е ново / старо за какво да купувам ново не хакното за 600 лв и да давам още 200 да го хакнат ама ти си като простите българи дай му пари и му гледай сеира .. .

и да имам си бизнес завиждаш ли ми кво ? отделно имам и друго помещение за което плащат наем ти какво имаш едно ПС на 10 години и нет от бибаком

Тия "2000 бона" в курс по български ли го вложи?

ПС: Колко лева са "2000 бона"?

• Автор
преди 1 час, XYconstant написа:

Тия "2000 бона" в курс по български ли го вложи?

ПС: Колко лева са "2000 бона"?

Аз толкова пари не съм виждал от както съм жив, а може и никога да не видя - накуп или пък под някаква друга форма. :)

Един успял всички го  плюят това е българина прост и завистлив ...Ама вие и 1000 лв не сте виждали в брой е аз по толкова отчитам всяка седмица ;)

• Автор
преди 31 минути, adersa написа:

Един успял всички го  плюят това е българина прост и завистлив ...Ама вие и 1000 лв не сте виждали в брой е аз по толкова отчитам всяка седмица ;)

Жив и здрав да си ! За съжаление - това е голямата, в същото време - тъжна и жестока истина за БГ нацията ! 

Виждали сме и виждаме всеки ден онлайн милионери, до онзи ден питаше как да върнеш слушалки за 4 лева.

преди 9 минути, XYconstant написа:

Виждали сме и виждаме всеки ден онлайн милионери, до онзи ден питаше как да върнеш слушалки за 4 лева.

Не е до парите а да има качество . Отиваш в един ресторант и си поръчваш шишчета обаче ти ги дават сурови какво ще правиш ще ги ядеш ли :D 

а като ти гледам акъла и мисленето явно няма да усетиш , че са сурови :D 

Няма ли вече някой да затвори тази безмислена тема...

Аман от "завиждачи", "бизнесмени", авторът пък се е затворил в кръг от самосъжаление, роднините си не иска да вижда или пък очаква всеки да му идва на крак и отчет...

Честита Баба Марта, много да сте здрави и засмени!

Излезте навън и се радвайте на живота, защото той не чака никой за съжаление.

Не е до парите а да има качество . Отиваш в един ресторант и си поръчваш шишчета обаче ти ги дават сурови какво ще правиш ще ги ядеш ли [emoji3] 
а като ти гледам акъла и мисленето явно няма да усетиш , че са сурови [emoji3] 

Не отговори на колко ти е равен заема от 2000 бона, сладкодумко?
преди 5 минути, XYconstant написа:

Не отговори на колко ти е равен заема от 2000 бона, сладкодумко?

Ти си от селските клюкари такива лични работи не те интересуват ясно ли е ?

• Автор

Аз честитих празника - още преди малко на всички - само, че го написах като статус, за да не прекалявам със спам-а - по никакъв начин - тук в темите и форума и т.н. Като гледам и чета как се карате двамата за пари, заеми, кредити и т.н. - имам чувството, че се конкурирате кой ще забогатее повече - възможно за по-кратък период от време . :)

аЗ Имам 1 заем ти имаш сигурно 10 и то тези от бързите кредити ще тръгнал да гледа моя заем , Моят заем е банков .

Кога дават заеми от милион, или ти на монополи?

Ей богу ,чета и се хиля на глас ................Тука у Калдата се е сбрал цвето на нацията ,само богаташи у милюнери :)

преди 5 минути, Иво Димов написа:

Ей богу ,чета и се хиля на глас ................Тука у Калдата се е сбрал цвето на нацията ,само богаташи у милюнери :)

Колега не забравяй и Илюминати! :D

Иде пролет ,затопля се .............народа масово изпращява :)

Ок .... някакъв от Добрич си купил стара PS3, като го кефят ретро техника и игри, нека си вземе, зашо не!

И от там се почват простотиите .... кой отчитал 1000 лева и си купил салам .....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.